Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έκανα μια δουλεια για κάποιο μαγαζι ειδων πληροφορικής και μου προτειναν να με πληρωσουν σε hardware μιας και ημουν στην φαση να αναβαθμισω το μηχανημα που εχω.. λογω ηλικιας .. 5 ετη+

στο υπαρχον pc εχω amd athlon X2 3800+ , 2 gb Μνημη , 2 sataII σκλήροι 600GB / 500 GB , asus Μ2Ν32 motherboard και καρτα γραφικων Nvidia 9800 512 mb

το ποσο ειναι 600 ευρω αλλα ενα εξτρα 100ρικο το δινω.. συνολο 700

σκοπος του μηχανηματος.. Gaming και γραφιστικες δουλειες και λιγο 3d

Οθονη , τροφοδοτικο και κουτι ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ ( ισως και την καρτα γραφικων την κρατησω αν δε βρω κατι σε καλη τιμη και ξεπερασω το Budget )

Εχω μεινει λιγο πισω σε θεματα hardware , εχω να ασχοληθω πολυ καιρο.. οποτε σας εμπιστευομαι πληρως στις επιλογες.. ιδεες θελω για τα τα ψαξω και να καταληξω..

ευχαριστω

Δημοσ.

Οι σκληροί είναι sata;

Με 700 ευρώ και βάση το σύστημα που έχεις τώρα καλύτερα πας σε καινούργιο και αν οι σκληροί είναι sata και το τροφοδοτικο είναι επώνυμο μια χαρά σύστημα φτιάχνει

• Like 1
Δημοσ.

έκανα μια δουλεια για κάποιο μαγαζι ειδων πληροφορικής και μου προτειναν να με πληρωσουν σε hardware μιας και ημουν στην φαση να αναβαθμισω το μηχανημα που εχω.. λογω ηλικιας .. 5 ετη+

στο υπαρχον pc εχω amd athlon X2 3800+ , 2 gb Μνημη , 2 sataII σκλήροι 600GB / 500 GB , asus Μ2Ν32 motherboard και καρτα γραφικων Nvidia 9800 512 mb

το ποσο ειναι 600 ευρω αλλα ενα εξτρα 100ρικο το δινω.. συνολο 700

σκοπος του μηχανηματος.. Gaming και γραφιστικες δουλειες και λιγο 3d

Οθονη , τροφοδοτικο και κουτι ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ ( ισως και την καρτα γραφικων την κρατησω αν δε βρω κατι σε καλη τιμη και ξεπερασω το Budget )

Εχω μεινει λιγο πισω σε θεματα hardware , εχω να ασχοληθω πολυ καιρο.. οποτε σας εμπιστευομαι πληρως στις επιλογες.. ιδεες θελω για τα τα ψαξω και να καταληξω..

ευχαριστω

To PC σου δεν είναι 5 ετών μόνο αλλά αρκετά παραπάνω. Η μητρική κυκλοφόρησε το 2006 και είναι socket ΑΜ2 απλό.

Όμως !!! :-D

Η ASUS M2N32 SLI DELUXE με το BIOS 5002 παίρνει AMD PHENOM II X4 945 3.0Ghz C3 REV  επάνω !!! Πολλοί βάζουν και PHENOM 955 και 965 ... αλλά εγώ σε δυο περιπτώσεις το απέφυγα λόγω VRM και 125Watt TDP.

Ο phenom II X4 945 είναι στα 95WATT TDP  .

http://www.overclock.net/t/366989/official-asus-m2n-sli-and-m2n32-sli-club

-Αγοράζεις λοιπόν ένας τέτοιον επεξεργαστή με 60€ περίπου !!!

-Βάζεις άλλα 4GB RAM DDR2 800Mhz επάνω , αν βρεις στα μεταχειρισμένα ακόμα καλύτερα .

- Βάζεις μια κάρτα γραφικών σαν την GIGABYTE R9 270X επάνω ή καλύτερη  !

- Βάζεις και έναν SSD δίσκο !

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Με όλα αυτά έχεις GAMING μηχάνημα  με κόστος γύρω στα 350€+ !!! :-D το οποίο θα τραβάει πολύ καλά όσο ένα ολοκαίνουριο στο οποίο θα έπρεπε να σκάσεις περισσότερα για το ίδιο ή ελαφρά καλύτερο πράγμα.

• Like 2
Δημοσ.

οι υπαρχον σκληροι ειναι sata2

το τροφοδοτικο ειναι ενα TAGAN 700w

η οθονη ειναι μια 23αρα LG fullHD

adtakhs καλη η ιδεα σου, ναι την M2N32 SLI deluxe εχω και θα την ακολουθουσα αλλα υπαρχει ενα προβλημα.

αυτο που εχω τωρα θα το δωσω στην αδερφη μου και απο το μαγαζι παιζει να παρω τα λεφτα μονο σε ειδος, δεν μπορουν να με πληρωσουν σε μετρητα.. τοχαμε πει εξαλου απο την αρχη οταν συμφωνησα με τα παιδια..

εψαξα λιγο και εφτιαξα αυτο εδω .. ειναι χωρις καρτα γραφικων

2ldu4js.jpg

λετε να χρειαστω και καρτα γραφικων καινουρια? θα εχει προβληματα η 9800 ?

-οταν λεω gaming εννοω κανα bf4 - gtaV , τετοιες φασεις.. αλλα δε με νοιαζει να τα παιζω σε super αναλυσεις με 80+ fps  ..

• Like 1
Δημοσ.

οι υπαρχον σκληροι ειναι sata2

το τροφοδοτικο ειναι ενα TAGAN 700w

η οθονη ειναι μια 23αρα LG fullHD

adtakhs καλη η ιδεα σου, ναι την M2N32 SLI deluxe εχω και θα την ακολουθουσα αλλα υπαρχει ενα προβλημα.

αυτο που εχω τωρα θα το δωσω στην αδερφη μου και απο το μαγαζι παιζει να παρω τα λεφτα μονο σε ειδος, δεν μπορουν να με πληρωσουν σε μετρητα.. τοχαμε πει εξαλου απο την αρχη οταν συμφωνησα με τα παιδια..

εψαξα λιγο και εφτιαξα αυτο εδω .. ειναι χωρις καρτα γραφικων

λετε να χρειαστω και καρτα γραφικων καινουρια? θα εχει προβληματα η 9800 ?

-οταν λεω gaming εννοω κανα bf4 - gtaV , τετοιες φασεις.. αλλα δε με νοιαζει να τα παιζω σε super αναλυσεις με 80+ fps  ..

Συνεχιζω να πιστευω πως με τα 600€ δεδομένα και με δεδομένο το σύστημα που τώρα έχεις θα ήταν καλύτερα να αναβαθμίσεις αυτό και να πάρεις ένα μικρό νέο ή μια μείξη αυτών που έχεις με τα νέα για την αδερφή σου !!!

Θα έχει δυο ισχυρά μηχανάκια αντί για 1 .

Με το σκεπτικό μου, όχι μόνο αγοράζεις και καλή κάρτα και ssd αλλά ίσως και ΟΘΟΝΗ . :-D

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο σιτε με καλα συγκριτικα επεξεργαστων ?

για GPU πως σας φαινεται αυτη?   Sapphire R9 270 2GB GD5 Battlefield Edition

Ειναι καλουτσικη,αν και εγω θα προτιμουσα Gigabyte R9 270x απο αλλο μαγαζι που ειναι λιγο καλυτερη απο την R9 270,εχει 3 χρονια εγγυηση και ειναι στα ιδια λεφτα.

Οσο για Benchmark δες σε Anandtech,Tomshardware,Guru3d ή σε Linus Tech Tips στο internet. Θα δεις μικρες διαφορες μεταξυ των site,αλλα θα παρεις μια γενικη εικονα του πως τα παει η καρτα σε σχεση με τις υπολοιπες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...