Sonick Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Έχω ένα Dell Studio 1535 με κάρτα γραφικών Mobility Radeon HD 3400 Series με Windows 7 λειτουργικό. Μετα απο αλλαγή του bezel και του back cover, παρατηρώ χωρίς να θυμάμαι βέβαια την πριν κατάσταση οτι η μπάρα κάτω με την ώρα/ημερομηνία την τρώει λίγο όπως και δεξιά η μπάρα που κάνεις scroll down. Ψάχνω να βρω απο το Catalyst Center αν έχει επιλογή να μετακινήσω το παράθυρο αλλά δεν βρίσκω τπτ.Καμιά ιδέα κάποιος;
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 αν σηκωσεις λιγο το bezel βλεπεις αυτο που χανεις η οχι?με την εννοια αν εχει πατησει σωστα η αν εχει πεσει πανω στην οθονη και για αυτο χανεις το ενα κομματι.
Sonick Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 To bezel έχει κουμπώσει σωστά,γιατί έχει κάτι σαν δοντάκια που κουμπώνουν,αρα δεν παίζει αυτό. Τώρα που κάθησα και μέτρησα το παλιό με το νέο,βλέπω οτι η πάνω μεγάλη διάσταση χάνει 2cm σε πάχος που τα έχει η κάτω. Υπάρχει πάντως δυνατότητα να μετακινήσω δεξιά-αριστερά το παράθυρο που βλέπω, όπως στις παλιες crt;
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 To bezel έχει κουμπώσει σωστά,γιατί έχει κάτι σαν δοντάκια που κουμπώνουν,αρα δεν παίζει αυτό. Τώρα που κάθησα και μέτρησα το παλιό με το νέο,βλέπω οτι η πάνω μεγάλη διάσταση χάνει 2cm σε πάχος που τα έχει η κάτω. Υπάρχει πάντως δυνατότητα να μετακινήσω δεξιά-αριστερά το παράθυρο που βλέπω, όπως στις παλιες crt; αρα το θεμα ειναι οτι το bezel ναι μεν πατησε σωστα αλλα δεν ειναι το σωστο μεγεθος.ακομα χειροτερα.κανονικα αν υπαρχει θα πρεπε να ειναι στο control panel της καρτας ειτε λεγεται catalyst control center η της Nvidia..se intel παντως που ειδα πχ στο δικο μου λαπτοπ δεν υπαρχει.στις crt γινοταν απο την ιδια την crt Για αλλουςλογους.δεν χρειαζοταν να το κανεις απο την καρτα.μεσα στις Lcd tft υποτιθεται οτι γινεται auto αυτο οτι αναλυση και αν βαλεις.οποτε οτι υπαρχει ειναι πλεον στις ρυθμισεις συνηθως της καρτας.
Sonick Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Οπότε την πατήσαμε. Δεν είναι ενοχλητικό ιδιαίτερα,κόβει φαντάσου ένα 30% της ημερομηνίας τέρμα κάτω.απλά έλεγα μήπως γινόταν να μετακινηθεί. Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Οπότε την πατήσαμε. Δεν είναι ενοχλητικό ιδιαίτερα,κόβει φαντάσου ένα 30% της ημερομηνίας τέρμα κάτω.απλά έλεγα μήπως γινόταν να μετακινηθεί. Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις! αν δεν ειναι μεσα στο catalyst μαλλον δεν θα υπαρχει.δεν ξερω αν μπορει να γινει με αλλο προγραμμα.το bezel δεν ηταν για αυτο το μοντελο?πως γινεται να βγηκε μεγαλυτερο?αν ειναι και οι τελευταιοι drivers ειτε απο το site της εταιρειας του laptop(dell) ειτε απο το site της ati και δεν υπαρχει το εικονιδιο τοτε μαλλον .δεν ξερω αν ειναι της dell μηπως ειναι πιο custom και το εχουν βαλει που το θεωρω χλωμο.το βασικο εειναι να μην ειναι των windows(microsoft) αν και εκει παιζει να μην υπηρχε καν το catalyst control center
Sonick Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Το bezel το πήρα μέσω ebay απο πωλητή που εχει άριστες κριτικές και ειδικεύεται στα ανταλλακτικά των Dell. Η μόνη διαφοροποίηση είναι οτι το laptop μου δεν έχει ενσωματωμένη cam οπότε το bezel που μου έστειλαν είναι για ενσωματωμένη, το οποίο βέβαια το ήξερα. Απλά δεν περίμενα οτι πέρα απο την κουκίδα στο bezel για την cam θα είχε διαφοροποίηση στις άλλες διαστάσεις του, γιατί στην ουσία είναι το ίδιο μοντέλο χωρίς την cam.
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Το bezel το πήρα μέσω ebay απο πωλητή που εχει άριστες κριτικές και ειδικεύεται στα ανταλλακτικά των Dell. Η μόνη διαφοροποίηση είναι οτι το laptop μου δεν έχει ενσωματωμένη cam οπότε το bezel που μου έστειλαν είναι για ενσωματωμένη, το οποίο βέβαια το ήξερα. Απλά δεν περίμενα οτι πέρα απο την κουκίδα στο bezel για την cam θα είχε διαφοροποίηση στις άλλες διαστάσεις του, γιατί στην ουσία είναι το ίδιο μοντέλο χωρίς την cam. μαλλον ισως το μοντελ με την καμερα να εχει την ιδια οθονη σε Inches αλλα λιγο διαφορετικα τοποθετημενη.πχ λιγο πιο δεξια η λιγο πιο πανω κτλ λογω της καμερας.απλα ελεγα μηπως σου εστειλε απο αλλο μοντελο αλλα αφου μου λες οτι το ηξερες τοτε.... και δεν ξερω αν εχει νοημα να το στειλεις πισω γιατι αν δεν εχει το σωστο να σου στειλει μαλλον δεν θα εχει νοημα.εκτος αν σου κανε Refund.(που εφοσον το ηξερες οτι ειναι για αλλο μοντελο δεν φταιει αυτος) αλλα ναι που να φανταστεις και εσυ οτι θα ειναι διαφορετικο.ουτε και εγω θα το σκεφτομουν.θα σκεφτομουν και εγω οτι η μονη διαφορα θα ηταν η υποδοχη για την καμερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα