betugias Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, εχω το gn3 με android 4.3 και στο locker του εμφανίζεται ένα τετράγωνο που δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι. καμιά ιδέα? (δεν είναι ο music player) [ATTACH]440584[/ATTACH]
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Καποιο widget ειναι μαλλον. Συρε με το δακτυλο σου προς τα κατω και μετα κρατα παρατεταμενα το τετραγωνο να δεις αν βγαινει/μετακινειται.
betugias Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 αν το κάνεις προς τα κάτω μεγαλώνει το παράθυρο σαν να είναι widget . αριστερά έχει τα default widgets με την ώρα και τον καιρό . αυτό το τετράγωνο βγαίνει τυχαία και παρατήρησα ότι καθώς άκουγα tunein( ένα app με ιντερνετ ραδιόφωνο ) μου έβγαζε τον τίτλο εκεί μέσα . το έκανα uninstall αλλά τίποτα . * Δεν έχω ενεργοποιημένα τo multi widget function από τα settings
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 κοιτα στ προγαμματα που εχεις για μουσικη,ραδιο κτλ στις ρυθμισεις καπου πρεπει να εχει επιλογη να στα εμφανιζει στην λοκ σκριν (ετσι ωστε οταν ακους μουσικη να μπορεις να αλλαζεις μουσικη χωρις να χρειαζεται να το ξεκλειδωσεις)
betugias Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 βρήκα μία ρύθμιση στο 8tracks. Μάλλον αυτό ήταν . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα