sobi1984 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 χωρις να ειμαι βεβαιως μεσα στο εγχειριδιο εχει και εναν πινακα με τα πιο κλασσικα q codes αλλα αν ριξεις και μια ματια στο νετ ολοι λενε για cpu failure..
Vasilis 07 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Τα case fans όμως γιατί δεν δουλεύουν πάνω στη μητρική ?
sobi1984 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 ψαξε λιγο αναφορες για q code 00 για να διαπιστωσεις οτι κατα 99% δεν ειναι μητρικη. το μονο που σε βγαζει απο τρεξιματα και καθυστερησεις επι καθυστερησεων μεσω vision που δεν φημιζεται για το γρηγορο του rma λογω ελλειψης τεχνικου ελγχου που σημαινει οτι τα στελνουν στον προμηθευτη τους βρες εναν οποιοδηποτε αλλο haswell και βαλε πανω να δεις αν θα ποσταρει η οχι .. στο εγχειριδιο μεσα λεει για q code 00 - not used. απο κει και περα δεν ξερω να σου πω τι αλλο μπορει να ειναι ... με την γρηγορη αναζητηση στον γοογλη βρηκα οτι οσοι ειχαν το error αυτο ακολουθησαν rma στους ιντελ τους
Vasilis 07 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Από τα περισσότερα που βρήκα τελικά έφταιγε η μητρική. Και αυτό που στην δική μου περίπτωση το ενισχύει είναι ότι δεν δουλεύουν και τα fan connectors. Να βρώ άλλο CPU δύσκολο. H ουσία είναι ότι έμπλεξα.
Sarandis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Αν δεν κάνω λάθος οι rog έχουν ένα usb bios flashback που στο manual λέει οτι απλά χρειάζεται η μητρική με το ρεύμα της χωρίς τίποτα πάνω cpu/ram κλπ για να το κάνεις. Την ακριβή διαδικασία δεν την θυμάμαι απ΄έξω.
benign Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Συγνωμη για την αφελη ερωτηση(νυσταζω και μολις τωρα προσεξα το νημα ) ,αλλα το 8απινο καλωδιακι του τροφοδοτικου εχει συνδεθει καλα πανω στην μητρικη? 1
WalkerSW Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Το παραθετω μπας και ισχύει κατι παρομοιο.... http://www.insomnia.gr/topic/511737-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-asus-maximus-v-gene/
Vasilis 07 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπόν, έκανα flash bios και λογικά θα ήταν επιτυχές καθώς δουλεύουν και πάλι όλα τα fans connectors. Δυστυχώς η ένδειξη 00 παραμένει και επίσης ανάβει το red cpu led που σημαίνει ότι ο 4770κ είναι το πρόβλημα ? Από το 1999 που πήρα το πρώτο PC, είναι ο πρώτος intel ( και γενικά CPU που μου παρουσιάζει θέμα). Επειδή τον έχω πάρει από έξω μιλάω απευθείας με intel ? Έχει κανείς εμπειρία πάνω σε αυτό δηλ. την διαδικασία και πόσες μέρες θα χρειαστεί ? Να σημειώσω ότι τον έβγαλα,καθάρισα τη πάστα (είχε αλλά προς το ελάχιστο - να έφταιγε αυτό ή ήταν να χαλάσει?), έβαλά καινούργια και τον ξανατοποθέτησα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Sarandis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Εμένα για μητρική μου κάνει μιας και το 00 δεν υπάρχει στο led code. 1
Vasilis 07 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Εμένα για μητρική μου κάνει μιας και το 00 δεν υπάρχει στο led code. Είναι πρώτο πρώτο στο manual της μητρικής.
Thanos1972 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 κοιταξες μηπως εχει τιποτα στραβωμμενα πινακια στην μητρικη?βρες και εναν αλλο επεξεργαστη να δοκιμασεις.
Vasilis 07 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 κοιταξες μηπως εχει τιποτα στραβωμμενα πινακια στην μητρικη?βρες και εναν αλλο επεξεργαστη να δοκιμασεις. Το κοίταξα, δεν διέκρινα κάτι. Άλλωστε 1 που τοποθετήθηκε ο 4770κ και τέλος. Σήμερα τον έβγαλα για 1η φορά . Δύσκολο να βρώ 2ο CPU (εκτός και αν πάρω άλλο). Σκέφτομαι να πάρω μια φτηνιάρα μητρική http://www.e-shop.gr/product?id=PER.523166 για να δω τί συμβαίνει. Αλλά τελικά κλείνω στο ότι φταίει ο CPU. Πριν 2-3 μέρες θυμήθηκα είχε κλείσει το σύστημα (ενώ έπαιζα το NFS rivals). Έκανε restart και σε dos mode εμφάνισε το μήνυμα ότι το σύστημα έκλεισε για να προστατέψει κάποιο part που ανέβασε θερμοκρασία και να πατήσω F1 για setup. Πάτησα del, μπήκα bios και οι θερμοκρασίες ήταν 31 για CPU - 40 για μητρική αν θυμάμαι καλά.
Sarandis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Απο το να ξοδεύεσαι, να ψάχνεις τι θα κάνεις με intel rma κλπ στείλε τη μητρική για έλεγχο να τελειώνεις. Έχεις εγγύηση, μην ασχοληθείς άλλο να ψάχνεις τι φταίει, άσε τους τεχνικούς του μαγαζιού να το βρουν, δουλειά τους είναι.
Vasilis 07 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Απο το να ξοδεύεσαι, να ψάχνεις τι θα κάνεις με intel rma κλπ στείλε τη μητρική για έλεγχο να τελειώνεις. Έχεις εγγύηση, μην ασχοληθείς άλλο να ψάχνεις τι φταίει, άσε τους τεχνικούς του μαγαζιού να το βρουν, δουλειά τους είναι. Κοίτα, υπάρχει και πιό πάνω ποστ να μην μπλέξω με το support του visionstudio. Από ότι έχω ακούσει δεν έχουν τεχνικό τμήμα, αλλά τα στέλνουν στον προμηθευτή όπου ASUS=oktabit ? Για intel rma από ότι είδα είναι όλο free και με fedex ο χρόνος αναμονής είναι 4 μέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα