Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας και χρονια πολλα, θα ηθελα την γνωμη σας για την αγορα λαπτοπ που να ειναι καταλληλο για image rendering και για να τρεχει 3d προγραμματα χωρις να κολλαει!δυστυχως τα οικονομικα μου δεν επιτρεπουν την αγορα apple και εχω καταληξει στην επιλογη ειτε hp ειτε toshiba! τι πιστευετε οτι ειναι προτιμοτερο? θα ηθελα να βρω κατι κατω των 750 ευρω. (τα προγραμματα στα οποια αναφερομαι ειναι maya, rhino,3dmax) 

Ευχαριστω εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Καλημερα σας και χρονια πολλα, θα ηθελα την γνωμη σας για την αγορα λαπτοπ που να ειναι καταλληλο για image rendering και για να τρεχει 3d προγραμματα χωρις να κολλαει!δυστυχως τα οικονομικα μου δεν επιτρεπουν την αγορα apple και εχω καταληξει στην επιλογη ειτε hp ειτε toshiba! τι πιστευετε οτι ειναι προτιμοτερο? θα ηθελα να βρω κατι κατω των 750 ευρω. (τα προγραμματα στα οποια αναφερομαι ειναι maya, rhino,3dmax) 

Ευχαριστω εκ των προτέρων!

HP με κλειστα ματια !!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

HP Pavilion 15-n006 εχω βρει αυτο! απλα με παραξενευει η διαφορα τιμης που εχουν πχ το toshiba που εχει τα ιδια χαρακτηριστικα κανει 100 ευρω παραπανω!μηπως ειναι ενδειξη καλυτερης ποιοτητας?

Δημοσ.

Για την χρηση που το θες, καλυτερα να πας σε i7 τετραπυρηνο.

Το τοσιμπα ειναι ακριβοτερο γιατι αφενος πληρωνεις ονομα και αφετερου πληρωνεις 1 χρονο παραπανω εγγυηση 

Δημοσ.

Το τοσιμπα εχει χειροτερη καρτα γραφικων απο το Hp αλλα 2 χρονια εγγυηση.

Βεβαια δεν δικαιολογει τα 100κατι ευρω που κοστιζει παραπανω.

Υπαρχουν αρκετες επιλογες καλυτερες απο αυτες που εχεις κοιταξει, μεχρι τα 700ευρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...