BugsGounelas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Help!!!! Χτες εκανα dual boot στο λαπτοπ της μανας μου (ibm thinkpad r52) Ubuntu me XP,αλλα για να την διευκοληνω δεν της εβαλα κωδικο στον χρηστη της (τον μοναδικο χρηστη του συστηματος μαζι με τον guest), που ειναι και αντμιν.Οταν ομως παω να κανω οποιαδηποτε αλλαγη στο συστημα,ζηταει κωδικο ενω δεν υπαρχει κωδικος!!!!!Ετσι εχω μεινει με τα default apps and unable to install updates.Σας παρακαλω βοηθηστε με γιατι ειμαι εν ολιγων νουμπας με τα linux. I run Ubuntu 12.04 LTS x86 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilakos10 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Ψάξε στο google "how to set root password" και ακολούθησε τα βήματα. Sent from my HUAWEI U8815 using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BugsGounelas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Ομως δεν εχω sudo privillages λογω του missing password.Δηλαδη ειμαι αντμιν,αλλα οταν βαζω εντολη sudo δεν εχω password!!!! Please help!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 βαλε password με την εντολη passwd και μετα οταν κανεις sudo <εντολη> στον κωδικο που ζηταει βαζεις το password που εβαλες παραπανω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BugsGounelas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Θα το δοκιμασω οταν ανοιξω το λαπτοπ.Παντως φαινεται πολυ καλη λυση!Thx. ΥΓ Οταν ζηταει κωδικο στο app store θα βαζω τον κωδικο που εβαλα στο τερματικο ετσι? Αν πεταω καμια κοτσανα συγχωρεστε με,αλλα ειμαι μονο 12!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BugsGounelas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Thanks,problem solved!!!!!Μια τελευταια ερωτηση : Θελω να βαλω dualboot στο δικο μου λαπτοπ ubuntu με 8αρια.Να κλεισω το uefi και πια settings να ακολουθησω!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 πλεον ολες οι διανομες παιζουν με το uefi .Απλα κλεισε κανα secure boot αν ειναι ενεργοποιημενο στο bios. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα