BritGreek Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Σε περιοχή της Αττικής που είχα πριν από λίγα χρόνια επιχείρηση, κάθε επαγγελματικός χώρος πληρώνει για θέσεις στάθμευσης, οι οποίες κοστίζουν πάρα πολύ και πολλές φορές απλά δεν υπάρχουν. Δεν έχω μπλοκάρει ποτέ καμία θέση, βέβαια. Εγώ για παράδειγμα, είχα δικαίωμα για τρεις θέσεις, σύμφωνα με το δυναμικό του χώρου. Στα κτίρια με γκαράζ,νομίζω ότι δεν γίνεται να χρησιμοποιήσεις το δρόμο για θέσεις πάρκινγκ. Άδεια σε μερικούς Δήμους, πληρώνεις ακόμα και για να μοιράσεις φυλλάδια.
vk13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 O υπεύθυνος γι αυτό που ζητάς είναι η τροχαία. Εννοείται είναι παράνομο αυτό που κάνουν εκτός και αν υπάρχει ειδική άδεια, η οποία όμως πρέπει να αναγράφεται με ταμπέλα ή αν πρόκειται για χώρο στάθμευσης αναπήρου κτλπ. Οι καρέκλες ήταν παλιά μόδα τώρα πάνε και παρκάρουν μηχανάκια οι ιδιοκτήτες σε χώρο νταλίκας για να μην παρκάρει αυτοκίνητο μπροστά απο τα μαγαζιά τους. Και δυστυχώς για το τελευταίο δεν μπορείς να κάνεις τπτ. Επίσης το να το αφήσεις με τσαμπουκά σε τέτοιες θέσεις είναι σα να παίζεις με τη φωτιά. Το πιο σύνηθες είναι να στο γεμίσουν γρατζουνιές ή να σου σκάσουν τα λάστιχα... Και άντε μετά απέδειξε ότι στο κανε ο μπάρμπας από μέσα. Εδώ είναι και ο σχετικός νόμος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα