Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν!
Έκανα 3 παραγγελίες.

1) : http://www.e-shop.gr/status.phtml?id=13122615274213043112228 (ASUS Nexus 7 FHD)
2) : http://www.e-shop.gr/status.phtml?id=13122700380713043112228 (OTG Cable)
3) : http://www.public.gr/product/aksesoyar/tablet/thikes/asus-travel-cover-2013-thiki-nexus-7-mayro/prod5113596pp/ (ASUS Nexus 7 Travel Cover 2013 Black) Βλακεία μου 

Η 1η έλεγε πως ήταν άμεσα διαθέσιμο το προϊόν ενώ η 2η έλεγε παράδοση σε 2-3 εργάσιμες μέρες. Έτσι για να πάρω το tablet νωρίτερα τα παρήγγειλα ξεχωριστά. Όμως, έγιναν διάφορα όσον αφορά την διαθεσιμότητα.

Για την ακρίβεια :

Για την παραγγελία 1 ήταν άμεσα διαθέσιμο και μόλις η παραγγελία μου έφτασε στην συγκέντρωση προϊόντων (εκεί είναι και τώρα) γράφει στο προϊόν ότι είναι εξαντλημένο ενώ στην εξέλιξη παραγγελίας γράφει άμεσα διαθέσιμο.

Για την παραγγελία 2 ήταν κατόπιν παραγγελίας σε 2-3 εργάσιμες μέρες. Όμως ξαφνικά έγινε άμεσα διαθέσιμο το προϊόν και μάλιστα έχει ήδη τιμολογηθεί (τώρα θα αποσταλεί στο e-shop point μου). 

Για την παραγγελία 3 ήταν άμεσα διαθέσιμο και μέσα σε λίγες ώρες απ'την εκτέλεσή της πήρα tracking number από το Public και θα παραλάμβανα την Δευτέρα. Με την 3 δεν είδα κάτι παράξενο απλά ήθελα να μοιραστώ την έκπληξή μου μαζί σας

Όπως καταλαβαίνετε πιο πολύ νοιάζομαι για την παραγγελία 1. Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει? Μέχρι την Δευτέρα θα το έχω; (Μια φορά που πήρα ένα κουτί Coolermaster K350 ήρθε Σάββατο,αλλά άσχετο)

Γιατί έτσι όπως το πάμε θα έχω θήκη και καλώδιο αλλά όχι συσκευή :/

Δημοσ.

αν δεν τους παρεις τηλεφωνο δεν θα μαθεις ποτε...το tracking καθυστερει λιγο.εγω παρελαβα ολοκληρο συστημα και ελεγε ακομα τιμολογηση το e-shop.

μου ειπαν απο το τηλ οι ιδιοι οτι καλυτερα να περνεις να μαθενεις που βρισκετε τι!

Δημοσ.

Απλά μάλλον δέσμευσες το τελευταίο κομμάτι. Θα σου έρθει κανονικά, απλά ίσως καθυστέρησε η συγκεκριμένη να φύγει από την αποθήκη.

Δημοσ.

Θα μιλησω για την Αθηνα γιατι δεν ξερω τι πολιτικη υπαρχει για την επαρχια. Επειδη οταν ειναι να παραγγειλω κατι, κοιταω να λεει "αμεσα διαθεσιμο", οποτε εχω παραγγειλει πριν τις 12 το μεσημερι, το προιον εχει παει στο eshop point την επομενη το απογευμα. Αν ησουν αθηνα το πρωτο λογικα θα ερχοταν σε περιπου 2 εργασιμες ενω το δευτερο σε 1. (με βαση αυτα που βλεπω στην εξελιξη παραγγελιας)

Δημοσ.

To παθαινω και εγω συχνα. Ας λεει οτι το προιον εξαντληθηκε. Οπως λεει και ο φιλος παραπανω πηρες το τελευταιο κομματι. Εσενα θα σου ερθει οπως ακριβως σου γραφει την στιγμη τις παραγγελειας.

Δημοσ.

Αν είναι έτσι τότε μια χαρά ;)

Καλού-κακού θα τους στείλω ένα e-mail (τηλέφωνο δεν παίρνω,είμαι 14 και ψιλο-ντρέπομαι :P )

Ευχαριστώ όλους! Όταν παραλάβω (αν) θα σας πω!

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά η παραγγελία προχώρησε,και γράφει πως προωθείται στο υποκατάστημα Σερρών. Οπότε θα το πάρω αύριο. Με email μου στο eshop μου είπαν 100% αυτήν την εβδομάδα. Οπότε μια χαρά! Ευχαριστώ πολύ :)

Δημοσ.

Παρα πολυ ωραια! Εφαγα μια ξενερα...σηκωνομαι πρωι πρωι και βλεπω μηνυμα απ το eshop...αλλα ηταν το καλωδιο...το ταμπλετ ακομα "προωθειται". Λετε να'ναι εκει???

Sent from my Xperia U using Insomnia

Δημοσ.

φίλε μου ένα κουτί αγόρασα τις προάλλες και έλεγε ''άμεσα διαθέσιμο'' και μετά από 3 τηλεφωνήματα μου ήρθε μετά από μία εβδομάδα.

Δημοσ.

φίλε μου ένα κουτί αγόρασα τις προάλλες και έλεγε ''άμεσα διαθέσιμο'' και μετά από 3 τηλεφωνήματα μου ήρθε μετά από μία εβδομάδα.

Μάλιστα... :(

Τσπ ρώτησα έναν υπάλληλο (πήγα στο κατάστημα) και μου είπε σήμερα το απόγευμα θα'ναι εδώ.

http://www.e-shop.gr/status.phtml?id=13122615274213043112228

Δημοσ.

Παιδιά όντως το απόγευμα ήρθε.Δεν μου ήρθε ειδοποίηση αλλά πήγα στο e-shop και ο υπάλληλος μου είπε πως ήρθε! Ευχαριστώ!

Δημοσ.

μεγιές. τελικώς πόσες ημέρες πήρε η παραγγελία σου;

Ευχαριστώ πολύ :)

Τελικά...; Τελικά,το παρήγγειλα Πέμπτη κι ήρθε Δευτέρα. Δλδ εφ'όσον τα καταστήματα ήταν ανοιχτά Παρασκευή μέχρι Τρίτη,τότε κανονικά η παραγγελία πήρε 4 εργάσιμες μέρες. Αν βάλουμε κι όταν το παρήγγειλα 5.

Θα μπορούσε να'χε έρθει και το Σάββατο.

Το μόνο παράπονό μου είναι ότι είναι παραεισαγωγής και έχει Αγγλικό φορτιστή (μου'δωσαν αντάπτορα σε σούκο αλλά ο μίνι φορτιστής απέκτησε και ένα "κουρλούκι" από μπροστά!

Τσπ,τέλος καλό,όλα καλά ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...