john_dinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, πρώτο μου post. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω νέο smartphone. Αυτή τη στιγμή έχω το xperia arc s το οποίο αποδείχθηκε αρκετά καλό, αλλά ο καιρός του πέρασε. Το budget μου είναι γύρω στα 400-450 ευρώ (skroutz μεριά). Κοίταξα πολλά και είμαι πιο κοντά στο xperia z1 το οποίο σε κάνα μήνα λογικό θα πέσει στην επιθυμητή τιμή. Όμως, τελευταία είδα και το Samsung galaxy note 3. Δυστυχώς, είναι πολύ ψηλά ακόμα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν το note έχει καλή κάμερα, γιατί διάβασα για άσχημα αποτελέσματα στον χαμηλό φωτισμό. Επίσης, αν υπάρχει η πιθανότητα να πέσει στο budget μου, επειδή βλέπω πως στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά (εκτός κάμερας) χτυπάει το xperia z1.
GiannisWalker Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Για αρχή, ενδιαφέρεσαι για android ή ios ή windows ?
john_dinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Αndroid, τα iPhone πιστεύω δεν αξίζουν τόσα χρήματα, είναι μεν καλά (για κάποιους τα καλύτερα), αλλά θεωρώ πως είναι κοροϊδία. Τα windows phones δεν με εντυπωσιάζουν, οπότε android.
kataramenos32 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Για να αναφερει Ζ1 και Note 3 αρα προφανως για android και εφοσον διαθετει και μπατζετ 450€ παιρνει αρκετα καλη συσκευη.Μια χαρα ειναι η καμερα του Note και αν το γουσταρεις χτυπα το.Μπορω να σου αραδιασω ενα τσουβαλι λογους που το θεωρω καλυτερο απο το Ζ1 αλλα μετα θα με πουνε fanboy σιγουρα . Για μενα και οι 2 καλες συσκευες ειναι απλα εχω απογοητευτει απο τα τελευταια μοντελα της σονυ γιατι δεν πληρουν τις προσδοκιες που θα επρεπε(οχι τοσο καλες καμερες,αθλια πλαισια κτλ).Απο εκει και περα επισης αριστες συσκευες ειναι τα G2 και Nexus 5 απλα προσωπικα δεν μπορω χωρις SD
Beerloah Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Προσωπικά αν ήμουν στη θέση σου θα χτυπούσα ένα Nexus 5 - αν και ναι μεν είναι value for money smartphone - απλά για να γίνει και πρακτικά αυτό, πρέπει να το πάρεις από Google Store (μόνο από εξωτερικό μπορεί να γίνει η παραγγελία) - κάτι που έπραξα προσωπικά. "Φοράει" καθαρό android, γεγονός που το καθιστά ταχύτατο (ίσως το πιο γρήγορο αυτή τη στιγμή) και έχει ένα επιπλέον μεγάλο + , προτεραιότητα στα updates, μιας και είναι της Google. Βέβαια περί ορέξεως... γιατί σε τέτοιο μεγάλο χρηματικό ποσό όπως είπε και ο kataramenos32, πας και για Sony Xperia Z1, smartphone που το θεωρώ αρκετά καλή πρόταση από την πλευρά της Sony. Ωστόσο έχω κάποιες επιφυλάξεις γιατί τελευταία κάνει κάτι κολπάκια. Τέλος - μια καλή πρόταση "κινητού" στο συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, είναι και το LG G2.
john_dinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Για να αναφερει Ζ1 και Note 3 αρα προφανως για android και εφοσον διαθετει και μπατζετ 450€ παιρνει αρκετα καλη συσκευη.Μια χαρα ειναι η καμερα του Note και αν το γουσταρεις χτυπα το.Μπορω να σου αραδιασω ενα τσουβαλι λογους που το θεωρω καλυτερο απο το Ζ1 αλλα μετα θα με πουνε fanboy σιγουρα . Για μενα και οι 2 καλες συσκευες ειναι απλα εχω απογοητευτει απο τα τελευταια μοντελα της σονυ γιατι δεν πληρουν τις προσδοκιες που θα επρεπε(οχι τοσο καλες καμερες,αθλια πλαισια κτλ).Απο εκει και περα επισης αριστες συσκευες ειναι τα G2 και Nexus 5 απλα προσωπικα δεν μπορω χωρις SD Απλά έχω διαβάσει ότι σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού είναι πολύ κακή. Προσωπικά αν ήμουν στη θέση σου θα χτυπούσα ένα Nexus 5 - αν και ναι μεν είναι value for money smartphone - απλά για να γίνει και πρακτικά αυτό, πρέπει να το πάρεις από Google Store (μόνο από εξωτερικό μπορεί να γίνει η παραγγελία) - κάτι που έπραξα προσωπικά. "Φοράει" καθαρό android, γεγονός που το καθιστά ταχύτατο (ίσως το πιο γρήγορο αυτή τη στιγμή) και έχει ένα επιπλέον μεγάλο + , προτεραιότητα στα updates, μιας και είναι της Google. Βέβαια περί ορέξεως... γιατί σε τέτοιο μεγάλο χρηματικό ποσό όπως είπε και ο kataramenos32, πας και για Sony Xperia Z1, smartphone που το θεωρώ αρκετά καλή πρόταση από την πλευρά της Sony. Ωστόσο έχω κάποιες επιφυλάξεις γιατί τελευταία κάνει κάτι κολπάκια. Τέλος - μια καλή πρόταση "κινητού" στο συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, είναι και το LG G2. Δεν διαφωνώ για το nexus αλλά η 8αρα κάμερα δεν είναι χαμηλή πια(δεν έχω διαβάσει κάτι για προηγμένα οπτικά);
kataramenos32 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Εγω σε χαμηλο φωτισμο με Note 2 μια χαρα φωτο βγαζω παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα