Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oχι φιλε δεν υπηρχε καμια ειδοποιηση.Και ο υπαλληλος που μιλησα στο τηλεφωνο μου ειπε οτι θα επρεπε να ειχε χαρτι μεσα.Ευχαριστω για το ενδιαφερον παιδια θα τα πουμε στο topic για το bf4 τωρα  :-D

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μιάς και το τόπικ άνοιξε για την συγκεκριμένη κάρτα που ψήνομε κι εγώ να την αγοράσω θα ήθελα να μου πείτε 

αν είναι to match για το δικό μου σύστημα μήπως δηλαδή φάω κανα botleneck και ψυχραθώ μέρες που είναι και κλαίω το 200άρι.

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

CPU:  QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 955, 3200 MHz

Motherboard:   Gigabyte GA-790FXTA-UD5  http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3258#ov

RAM: 8GB

PSU: Corsair VX550W  http://tweakers.net/pricewatch/170694/corsair-vx550w.html  (αυτήν την στιγμή έχω πάνω του κουμπωμένες 2 κάρτες 5770 σε crossfire)

Monitor: SAMSUNG SyncMaster T200 20" με ανάλυση 1680 Χ1050

Operating System:  Windows 8.1 Professional

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι εννοείς πως δεν θα δω τρελή διαφορά; (να υποθέσω πως το λες για την οθόνη που δεν έχει υψηλές αναλύσεις) τουλάχιστον θα παίζω τα παιχνίδια στο maximum και αυτά που θα βγούνε και αυτά της χρονιάς που μας πέρασε και όχι στο medium και στο low όπως επίσης θα μειωθεί ο εκνευριστικός θόρυβος που ακούγετε σαν να απογειώνεται boeing 747 και οι υψηλές θερμοκρασίες των καρτών που είναι σαν club sandwich  στριμωγμένες μέσα στο κουτί.    :confused:. Βέβαια το τελευταίο έχει να κάνει με την βλακεία μου να πάρω 2η κάρτα.

Επεξ/σία από zvarthangalos
Δημοσ.

Για την συγκεκριμένη asus από ελλάδα νομίζω ναι αλλά 270/270Χ κλπ με BF4 βρίσκεις και από άλλες υλοποιήσεις.Μπορείς να ρωτήσεις και το ανάλογο κατάστημα.

Δημοσ.

για την gigabyte ενδιαφερομουν αλλα επειδη πιθανον να μην χωραει στο κουτι μου στρεφομαι σε αλλες λυσεις

Δημοσ.

επειδη με ενδιαφερει το παιχνιδι,λετε να παω στην sapphire?εχουν καμια διαφορα;

Ενα χρόνο εγγυηση παραπάνω η asus...

Δημοσ.

απλα την εχει και 20 ευρω παραπανω απο τι ολα τα αλλα μαγαζια....περιεμενω να μου πουν αλλα καταστηματα αν εχουν μαζι το bf4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...