bonorov Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Παιδια εχω αγορασει την συγκεκριμενη http://www.e-shop.gr/product?id=PER.513638 απο το εν λογο καταστημα.Υποτιθεται οτι εχει κωδικο battlefield 4 μεσα αλλα δεν εχω βρει τιποτα.Μηπως το serial number ειναι ο κωδικος?Οποιος γνωριζει κατι ας με βοηθησει..
Fulgore Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Τι εννοεις υποτιθεται οτι εχει τον κωδικο μεσα??? Απο οσο ξερω μονο αυτες εχουν το BF4 δωρο http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=battlefield+4
bonorov Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Eαν δεις στο site του e-shop το γραφει Μηπως ειναι καποιο καποιο trick του e-shop για να αγορασει ο κοσμος την καρτα??
AMD Expert Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Όντως! Γράφει : Μαζί με την ASUS R9270X-DC2T-2GD5 παίρνετε δώρο κωδικό για να κατεβάσετε το παιχνίδι BATTLEFIELD 4.Μήπως είναι μέσα στο CD με τα drivers/utilities σαν χαρτάκι; Μήπως πρέπει να δηλώσεις την κάρτα σου στο site της Asus κι έτσι παίρνεις δώρο τον κωδικό;
bonorov Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Το cd το chekara δεν εχει κατι μεσα.Επισης παρελειψα να σας πω οτι μου δωσανε 2 αποδειξεις.Η μια για την καρτα με την τιμη της καρτα και η αλλη που γραφει ASUS BUNDLE CODE BATTLEFIELD 4 αλλα δυστηχως ουτε στην αποδειξη γραφει για καποιον κωδικο...
bonorov Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Θα παρω τοτε αυριο ηπως βρω καποια ακρη.Θα ενημερωσω οταν υπαρξει εξελιξη
Tasosp22 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Πηρα και εγω την ιδια καρτα πριν καμια εβδομαδα,οντως δεν εχει μεσα στο κουτι κατι για το BF4.Τους πηρα τηλεφωνο να τους πω και μετα απο 2-3 μερες μου εστειλαν στο email ενα κωδικο και οδηγιες για το πως να το κανεις redeem τον κωδικο!
Fulgore Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Πηρα και εγω την ιδια καρτα πριν καμια εβδομαδα,οντως δεν εχει μεσα στο κουτι κατι για το BF4.Τους πηρα τηλεφωνο να τους πω και μετα απο 2-3 μερες μου εστειλαν στο email ενα κωδικο και οδηγιες για το πως να το κανεις redeem τον κωδικο! Αν ισχυει αυτο καλως. Αυτα που εγραφα παραπανω τα εγραφα καθως αρκετοι που ειχαν αγορασει προηγουμενης σειρας καρτες Amd δεν εδινε κωδικους με παιχνιδια δωρο το eshop. Αλλα με βαση το παραπανω τοτε ναι ειναι δικο τους λαθος που δεν το ανεφεραν κατα την αγορα.
trujillo2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 στην ιδια κατηγορια πλαισιο , e-shop......απλα γελοιοι!!!ας οψονται οι χαμηλες τιμες του e-shop και τιποτα αλλο!!!!!!
bonorov Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπον παιδια τους πηρα τηλεφωνο και το μονο που μου ειπαν ηταν να στειλω e-mail στο [email protected] για να επικοινωνησουν με την αρμοδια εταιρια που στελνει τις καρτες και θα μου απαντησουν την Δευτερα.Μπλεξιμο δηλαδη.Κριμα και το ειχα σε εκτιμηση το e-shop
Fulgore Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μα αυτο ακριβως ειπα ειναι τελειως ηλιθιο να εχει και δωρο μαζι η καρτα γραφικων και να μην σου λενε τιποτα κατα την στιγμη της αγορας,οπως ακριβως επιβεβαιωνει και εδω αλλο μελος Πηρα και εγω την ιδια καρτα πριν καμια εβδομαδα,οντως δεν εχει μεσα στο κουτι κατι για το BF4.Τους πηρα τηλεφωνο να τους πω και μετα απο 2-3 μερες μου εστειλαν στο email ενα κωδικο και οδηγιες για το πως να το κανεις redeem τον κωδικο! Δηλαδη αν δεν εμπαινες σε ενα forum να ρωτησεις δεν θα ειχες παρει καν το παιχνιδι,αν ειναι δυνατον....
Tasosp22 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Η καρτα αυτη της asus σαν συσκευασια ειναι η απλη.Δηλαδη δεν ειναι special edition του BF4 οπως πχ.της gigabyte ή της Msi.Οπως ειχα δει και σε αλλα site αυτη ετσι ερχεται και σου δινουν τον κωδικο ο εμπορος που στο πουλαει.Εγω ειχα ανοιξει την καρτα μπροστα τους στo eshop και τους ειπα γιατι δεν εχει μεσα τον κωδικο και μου ειπαν αφου γραφει η αποδειξη asus bundle code battlefield 4 θα στο στειλουν στο email τον κωδικο,οπως και εγινε δηλαδη.
bonorov Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπον παιδια για να ειμαστε δικαιοι.Μου εστειλαν τελικα e-mail για να μπω στην amd οπου εκει σου εδιναν εναν αλλο κωδικο οπου πηγαινες στην origin και επαιρνες το παιχνιδι.Τελος καλο ολα καλα δηλαδη κακως κακολογισαμε το e-shop αν και ετρεξε λιγο μεχρι να δουμε τι συμβαινει
Fulgore Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπον παιδια για να ειμαστε δικαιοι.Μου εστειλαν τελικα e-mail για να μπω στην amd οπου εκει σου εδιναν εναν αλλο κωδικο οπου πηγαινες στην origin και επαιρνες το παιχνιδι.Τελος καλο ολα καλα δηλαδη κακως κακολογισαμε το e-shop αν και ετρεξε λιγο μεχρι να δουμε τι συμβαινει Το θεμα ειναι ομως οτι δεν υπηρχε καποια ειδοποιηση κατα την παραλαβη της καρτας οτι δηλαδη θα σου στειλουν και το παιχνιδι με email,γιαυτο αλλωστε ανοιξες και το topic αυτο .(με βαση αυτα που λες βεβαια) Παιδια εχω αγορασει την συγκεκριμενη http://www.e-shop.gr/product?id=PER.513638 απο το εν λογο καταστημα.Υποτιθεται οτι εχει κωδικο battlefield 4 μεσα αλλα δεν εχω βρει τιποτα.Μηπως το serial number ειναι ο κωδικος?Οποιος γνωριζει κατι ας με βοηθησει.. Eαν δεις στο site του e-shop το γραφει Μηπως ειναι καποιο καποιο trick του e-shop για να αγορασει ο κοσμος την καρτα?? Τελος παντων αφου κανονικα πηρες το παιχνιδι,τελος καλο ολα καλα. Καλο λιωσιμο στο BF4 και αν ψαχνεις και για ατομα να παιξεις μαζι ή γενικα να κουβεντιασεις για το παιχνιδι,υπαρχει topic εδω http://www.insomnia.gr/topic/452585-battlefield-4/page-225 .Καλο βραδυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα