deesnider Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Έχετε να προτείνετε κάποιο ασύρματο, φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, σχετικώς τής προκοπής; Θα χρησιμοποιηθεί τόσο ως βασικό στο γραφείο (όχι για gaming), αλλά και για έλεγχο τού p.c. από τον καναπέ, ή το κρεβάτι, σε συνθήκες «μαύρο σκοτάδι». Δεν αναζητώ - ελπίζω - κάτι εξεζητημένο: Σχετικώς επαρκή αυτονομία, αφού λογικά ο φωτισμός θα το καθιστά πιο ενεργοβόρο, αλλά να μη θέλει κάθε μισή ώρα φόρτιση, ή καινούργιες μπαταρίες και με «κανονικά» πλήκτρα (όχι τύπου laptop). Βασικά, θέλω κάποιο που δε θα «διαλυθεί» μετά από ένα-δυο μήνες, ούτε θα σβήσει ο φωτισμός από τα μισά πλήκτρα... Όριο τιμής δεν έχω στο μυαλό μου. Ας πούμε, να μην υπερβαίνει το κατοστάρικο...
WalkerSW Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Απο οσο ξέρω φωτιζόμενα ασύρματα έχει μονο η logitech και οι τιμες είναι αρκετά τσουχτερές... Σε ελληνικά καταστηματα υπάρχει μονο αυτό... http://www.skroutz.gr/s/2657814/Logitech-K810.html το οποιο είναι σχετικά μικρο σε μέγεθος... αλλιως το k800 απο εξωτερικό... http://www.amazon.co.uk/Logitech-Wireless-Illuminated-Keyboard-K800/dp/B0042T7VGQ/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1388198300&sr=8-2&keywords=logitech+illuminated+keyboard Υπαρχει και αυτο αλλα πολυ κινεζια το κόβω... http://www.amazon.co.uk/Ivation-Wireless-Illuminated-Multimedia-Computer/dp/B00GLDVSNI/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1388198592&sr=8-5&keywords=illuminated+keyboard+wireless
deesnider Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου. Το 810 δεν το συζητώ διότι, όπως βλέπω στην εικόνα, δε θα με βολέψουν καθόλου τα πλήκτρα του σε καθημερινή χρήση. Για την ...ξαπλωτή χρήση, καλό φαίνεται, αλλά δεν το θέλω μόνο γι' αυτό. Το 800 φαίνεται πιο πλήρες (έχει και num-pad, το οποίο με βολεύει πολύ). Γιατί να μην το φέρνει κανείς στην Ελλάδα, να πάρει η ευχή; Από amazon - και γενικά από ξένα e shops - δεν έχω παραγγείλει ξανά, για να πω την αλήθεια...άσε που δε χρησιμοποιώ πλέον πιστωτικές, ή άλλες κάρτες. Ίσως να ζητήσω από ένα φιλαράκι να το παραγγείλει για 'μένα, αν τελικά το αποφασίσω. Θα το σκεφτώ λιγάκι ακόμα και βλέποντας...να είσαι καλά!
ikaruga24 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Φτιαξε εκει περα μια προπληρωμενη (μονο ταυτοτητα χρειαζεσαι και τιποτα αλλο), γεμισε την με τα χρηματα που θες και κανε την αγορα σου. Δεν δεσμευεσαι απο καμια πλευρα με την προπληρωμενη. Το Κ800 το εχει φιλος και τουλαχιστον απο κοντα που το εχω δει δειχνει αρκετα καλο. Ακριβο βεβαια αλλα καλο. Διαρκεια μπαταριας βγαζει στο περιπου καμια εβδομαδα οποτε εισαι ενταξει.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Ασυρματο και φωτιζόμενο θα θελεις καθε τρεις και λιγο μπαταρίες 1
deesnider Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Ασυρματο και φωτιζόμενο θα θελεις καθε τρεις και λιγο μπαταρίες Σκεφτόμουν αν υπήρχε κάποιο, στο οποίο ο φωτισμός να ενεργοποιείται κατ' επιλογή, ώστε η κατανάλωση να μην είναι μεγάλη όταν δε χρειάζεται. Δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχει κάτι τέτοιο. Όλη η ιστορία είναι ότι θα προτιμούσα με ένα πληκτρολόγιο να καλύψω στο μέγιστο δυνατό βαθμό και τις δύο χρήσεις που αναφέρω. Διαφορετικά, κοντά στα λεφτά τού K800, θα μπορούσα να κοιτάξω για κάποιο ενσύρματο φωτιζόμενο, ακόμα και μηχανικό, για την κυρίως χρήση στο γραφείο και να έπαιρνα επιπλέον μια φτηνοκινεζιά σαν το τρίτο που λίνκαρε ο WalkerSW, μόνο για χρήση ...ανάσκελα!
Mau-Maus Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 οπως το ειπε ο νικος , αν το παρεις ασυρματο θα σου παει 200 εωρο το χρονο απο μπαταριες μονο ! δε σε βολευει κανα λαμπακι μικρο για τις ωρες που εισαι ανασκελα μονο ?? εγω ενα μικρο - κατι σαν πορτατιφ εχω γι αυτες τις ωρες κ κανει μια χαρα δουλεια .. κατι τετοιο στο περιπου .. η κανα μικρο με μπριζα , οχι usb αν εισαι μακρια ..
deesnider Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 οπως το ειπε ο νικος , αν το παρεις ασυρματο θα σου παει 200 εωρο το χρονο απο μπαταριες μονο ! δε σε βολευει κανα λαμπακι μικρο για τις ωρες που εισαι ανασκελα μονο ?? εγω ενα μικρο - κατι σαν πορτατιφ εχω γι αυτες τις ωρες κ κανει μια χαρα δουλεια .. κατι τετοιο στο περιπου .. η κανα μικρο με μπριζα , οχι usb αν εισαι μακρια .. Εντάξει, ως έσχατη λύση, γίνεται αυτό που λες. Ούτε ειδικά λαμπάκια, ούτε τίποτα δε χρειάζεται: Ανάβω το πορτατίφ στο κομοδίνο μου και βλέπω. Το θέμα είναι ότι, όταν π.χ. βλέπω ταινίες στην τηλεόραση τού υπνοδωματίου (την οποία έχω μόνιμα συνδεδεμένη με το δεύτερο p.c.), γουστάρω πίσσα σκοτάδι. Πρακτικά, σχεδόν όλες οι λειτουργίες που αφορούν τη θέαση ταινιών από το κρεβάτι, γίνονται και μ' ένα ασύρματο mouse. Ένας λόγος π.χ. για τον οποίο θα προτιμούσα να έχω και πληκτρολόγιο εκεί, είναι ότι μερικές φορές μού έρχεται να δω κάτι στο internet, οπότε πρέπει να πληκτρολογήσω και σπάζομαι αφόρητα όταν ανάβω φως! Απ' ό,τι βλέπω, μάλλον θα καταλήξω στη λύση που έλεγα νωρίτερα: Θα αγοράσω ένα σχετικώς αξιοπρεπές, φωτιζόμενο, ενσύρματο πληκτρολόγιο για το γραφείο (το να είναι ασύρματο δε με απασχολεί καθόλου για τη χρήση στο γραφείο) και για την άλλη φάση, θα πάρω καμιά κινεζιά τής πλάκας και όσο κρατήσει!
NikosKallithea Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Σκεφτόμουν αν υπήρχε κάποιο, στο οποίο ο φωτισμός να ενεργοποιείται κατ' επιλογή, ώστε η κατανάλωση να μην είναι μεγάλη όταν δε χρειάζεται. Δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχει κάτι τέτοιο. Όλη η ιστορία είναι ότι θα προτιμούσα με ένα πληκτρολόγιο να καλύψω στο μέγιστο δυνατό βαθμό και τις δύο χρήσεις που αναφέρω. Διαφορετικά, κοντά στα λεφτά τού K800, θα μπορούσα να κοιτάξω για κάποιο ενσύρματο φωτιζόμενο, ακόμα και μηχανικό, για την κυρίως χρήση στο γραφείο και να έπαιρνα επιπλέον μια φτηνοκινεζιά σαν το τρίτο που λίνκαρε ο WalkerSW, μόνο για χρήση ...ανάσκελα! Η χρήση αυτη τι ακριβως ειναι, εχει σχεση με το σεξ 2
Mau-Maus Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 όταν π.χ. βλέπω ταινίες στην τηλεόραση τού υπνοδωματίου (την οποία έχω μόνιμα συνδεδεμένη με το δεύτερο p.c.), Χμμμ .. τα εστειλες για τσαι τα δισκακια βλεπω , καιρος ηταν
WalkerSW Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ παντως την εξ αποστάσεως δουλεια μου την κανω με ένα τετοιο που ειναι μικρο έχει touchpad και με έχει βολέψει παρα πολυ.... http://www.skroutz.gr/s/3692837/Xtreamer-2-4G-Mini-Wireless.html Βεβαια εγώ το πηρα 9Ε απο ebay...
qsis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 για ξαπλωτή φάση προτείνω ανεπιφύλακτα (μιας και έχω) το k400 που είναι επίσης πληκτρολόγιο-touchpad μαζί για να μην έχεις ξεχωριστό ποντίκι http://www.skroutz.gr/s/365730/Logitech-Wireless-Touch-Keyboard-K400.html για τα λεφτά του υπετίμιο και σαν logitech κλασικά πιάνει στο θεό και το touchpad του είναι ακριβέστατο μόνο πρόβλημα ότι δεν είναι φωτειζόμενο και θέλει να ξέρεις τυφλό αν πας να γράψεις αρκετά και είσαι σε σκοτάδια μπαταρίες έχει τις ίδιες από πέρισυ τέτοια εποχή που το πήρα (μιας και δεν το χρησιμοποιώ ατελείωτα), φαντάζομαι με αρκετή χρήση όμως θα βγάζουν τουλάχιστον 2-3 μήνες
deesnider Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Η χρήση αυτη τι ακριβως ειναι, εχει σχεση με το σεξ Κατά μία έννοια ναι. Μπαίνεις στα σχετικά sites και, παράλληλα με την ξάπλα σου, παίρνεις ιδέες για νέες στάσεις... Χμμμ .. τα εστειλες για τσαι τα δισκακια βλεπω , καιρος ηταν Είσαι τρελός;;; Ποιος είπε ότι δεν έχει DVD-R το P.C. ; Με το Power DVD βλέπω όλες τις ταινιούλες μου, από δισκάκια, κανονικότατα! Στο σκληρό, μόνο σειρές τις οποίες δε μ' ενδιαφέρει να κρατήσω αφού τις δω υπάρχουν. Άκου «για τσάι»!!! Ανακοπή θα μού φέρεις γιορτιάτικα, κτήνος... για ξαπλωτή φάση προτείνω ανεπιφύλακτα (μιας και έχω) το k400 που είναι επίσης πληκτρολόγιο-touchpad μαζί για να μην έχεις ξεχωριστό ποντίκι http://www.skroutz.gr/s/365730/Logitech-Wireless-Touch-Keyboard-K400.html για τα λεφτά του υπετίμιο και σαν logitech κλασικά πιάνει στο θεό και το touchpad του είναι ακριβέστατο μόνο πρόβλημα ότι δεν είναι φωτειζόμενο και θέλει να ξέρεις τυφλό αν πας να γράψεις αρκετά και είσαι σε σκοτάδια Πολύ ενδιαφέρον και σε καλή τιμούλα. Αν ήταν και φωτιζόμενο, θα το είχα ήδη παραγγείλει... ...να πάρεις τηλέφωνο τούς λοτζι-τέτοιους και να τους πεις να το βγάλουν και φωτιζόμενο, μόνο για πάρτη μου, διότι εγώ βαριέμαι! Περιμένω...
Mau-Maus Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Ποιος είπε ότι δεν έχει DVD-R το P.C. ; Με το Power DVD βλέπω όλες τις ταινιούλες μου, από δισκάκια, κανονικότατα! Στο σκληρό, μόνο σειρές τις οποίες δε μ' ενδιαφέρει να κρατήσω αφού τις δω υπάρχουν. Άκου «για τσάι»!!! Ανακοπή θα μού φέρεις γιορτιάτικα, κτήνος... χαχααααχαχ βρε αθεοφοβε κατεβαζεις της ταινιες σου κ αντι να τα δεις απ το πισακι σου κανονικα , τις καις και τις βλεπεις απ το power? σε χαιρομαι παντως , κι παιρνω πισω αυτο που σου ειχα πει καποτε , οτι αποκλειεται να εχεις τοσες χιλιαδες dvd που ελεγες ! περισσοτερα μπορει να εχεις , λιγοτερα οχι
deesnider Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 χαχααααχαχ βρε αθεοφοβε κατεβαζεις της ταινιες σου κ αντι να τα δεις απ το πισακι σου κανονικα , τις καις και τις βλεπεις απ το power? Το κατέβασμα έχει καταντήσει πλέον μανία και μάλιστα, άνευ πρακτικού νοήματος (δεν υπάρχει περίπτωση να προλάβω να δω ούτε τις μισές πριν πεθάνω...) Ούτως ή άλλως όμως, σχεδόν ποτέ δε βλέπω ταινία αμέσως μόλις κατέβει, διότι συνήθως απασχολούμαι με άλλα πράγματα στον υπολογιστή. Οπότε περνούν όλες σε δισκάκια, ώστε να ελευθερώνεται χώρος στους σκληρούς και τις βλέπω από αυτά, όταν βρω ευκαιρία. σε χαιρομαι παντως , κι παιρνω πισω αυτο που σου ειχα πει καποτε , οτι αποκλειεται να εχεις τοσες χιλιαδες dvd που ελεγες ! περισσοτερα μπορει να εχεις , λιγοτερα οχι Πρέπει να κανονίσω να πάρω φωτογραφία το εσωτερικό τής ντουλάπας - ναι, αυτής που οι κανονικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν για να βάζουν ρούχα, κρεμάστρες και τέτοια ταπεινά - στο υπνοδωμάτιό μου και να την ανεβάσω εδώ... ...αν το δεις - βαλιτσάκια των 300-400 dvd σε ντάνες μέχρι την οροφή - θα καταλάβεις γιατί όπου να 'ναι θα με χωρίσει η γυναίκα μου... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα