TheELF Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Ο υπολογιστης σας βγαζει σιγουρα στο πισω μερος θυρα ethernet. Ενα καλωδιο θα αγορασετε θα περασετε τους drivers και θα ειστε ετοιμος. Pentium 4 έχει ο άνθρωπος,εκείνες της μέρες το ethernet ήταν σπάνιο στης μητρικές(αν υπήρχαν καν) . Γενικά αν και αυτά που λένε τα παιδιά ποιο πάνω είναι σωστά,να ξέρεις ότι με τόσο παλιό Η/Υ δεν μπαίνεις σε καμιά σελίδα,απλά τρέχοντας κάποιον σχετικά σύγχρονο browser θα γονατίσει και από μνήμη και από επεξεργαστή (χωρίς να ξέρω καν τι έχεις είναι αρκετά σίγουρο) . 1
The_Judas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό που λες ισχυει για τους Pentium III. Οι P4 είχαν συνήθως είχαν θύρα δικτύου (οι μητρικές τους). Σε αυτό που λες για την λειτουργικότητά του υπολογιστή συμφωνώ. Οριακά θα μπαίνει στο ιντερνετ απλά για να σερφάρει, ειδικά αν έχει λίγη μνήμη.
icenex Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Pentium 4 έχει ο άνθρωπος,εκείνες της μέρες το ethernet ήταν σπάνιο στης μητρικές(αν υπήρχαν καν) . Γενικά αν και αυτά που λένε τα παιδιά ποιο πάνω είναι σωστά,να ξέρεις ότι με τόσο παλιό Η/Υ δεν μπαίνεις σε καμιά σελίδα,απλά τρέχοντας κάποιον σχετικά σύγχρονο browser θα γονατίσει και από μνήμη και από επεξεργαστή (χωρίς να ξέρω καν τι έχεις είναι αρκετά σίγουρο) . και εγω εχω ενα P4 στα 3ghz k 2gb ram και μια χαρα σηκωνει τις σελιδες κ ολα μην λετε χαζα δεν έχει τοσες τρελες απαιτησεις το browsing(εκτος αν εχει επεξεργαστη 1ghz k 512 ram).Και έχει κ ethernet.Μιλάμε για υπολογιστη αγορασμένο αρχες 2004.Εχω την εντύπωση μπερδευεστε με τον P3. Ευχαριστώ πολύ .. Η πρώτη μου σκέψη ήταν αυτή αλλά ο υπολογιστής δεν έχει θύρα που να χωράει το καλώδιο ethernet ,χωράει μόνο το καλώδιο που μπαίνει και στην πρίζα του τηλεφώνου (το γκρί) ,δηλαδή αυτό που συνδέει και το router με την πρίζα ! και αν καταλαβα καλα το παλικαρι εχει modem pstn για να λεει οτι έχει θυρα για να συνδεθει το καλωδιο τηλεφωνου οποτε παιζει να εχει πιο παλιο pc και απο p4 πολυ φοβαμαι εχει κανα P3 κ απο την ασχετοσινη του δεν το ξερει (χωρις να θελω να τον θιξω ανθρωπινο ειναι να μην τα ξερει ολα καποιος).
TheELF Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 και εγω εχω ενα P4 στα 3ghz k 2gb ram και μια χαρα σηκωνει τις σελιδες κ ολα μην λετε χαζα δεν έχει τοσες τρελες απαιτησεις το browsing(εκτος αν εχει επεξεργαστη 1ghz k 512 ram).Και έχει κ ethernet.Μιλάμε για υπολογιστη αγορασμένο αρχες 2004.Εχω την εντύπωση μπερδευεστε με τον P3.Υπάρχουν pentium4 του 2000 με 1,3-2 Ghz και υπάρχουν και pentium4 στα 3ghz με HT(hyperthreading) του 2004,ε αν δεν μας λέει τι έχει γιατί να μην θεωρούμε ότι έχει ότι ποιο παλιό;;;; Αφού λέει ότι έχει και βύσμα τηλεφώνου και όχι ethernet ποιο πολύ προς έτος 2000 μου κάνει παρά 2004. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Intel_Pentium_4_microprocessors 1
Roger Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Το πιθανοτερο ειναι να μην εχει ethernet και να εχει ενα pci modem.Ας βαλει μια pci ethernet να τελειωνει η ιστορια.
icenex Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Υπάρχουν pentium4 του 2000 με 1,3-2 Ghz και υπάρχουν και pentium4 στα 3ghz με HT(hyperthreading) του 2004,ε αν δεν μας λέει τι έχει γιατί να μην θεωρούμε ότι έχει ότι ποιο παλιό;;;; Αφού λέει ότι έχει και βύσμα τηλεφώνου και όχι ethernet ποιο πολύ προς έτος 2000 μου κάνει παρά 2004. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Intel_Pentium_4_microprocessors ναι εγω hyperthreading εχω.Ναι παίζει να έχει κ τον πιο παλιό κ εγω μετα το σκέφτηκα κ για αυτο ανάφερα οτι παίζει να έχει κ p3 (κάνοντας χαβαλέ).
giorgosathens Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Εφόσων δεν ξέρεις πολλά από η/υ... κάτι απλό και φθηνό είναι αυτο εδώ. Είναι 'στικάκι' usb για ασύρματο ιντερνετ. Απλά το βάζεις σε μια θύρα usb και κάνεις εγκατάσταση το συνοδευτικό cd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα