theodore21 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα ,έχω έναν έναν παλιό υπολογιστή (επιτραπέζιο) και θέλω να τον συνδέσω στο διαδίκτυο αλλά δεν ξέρω πως! Έχει να χρησιμοποιηθεί καιρό αν και ποτέ δεν έχει συνδεθεί στο διαδίκτυο !
WalkerSW Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Χωρις να ξερουμε απο την ακριβώς αποτελειται ο υπολογιστης και τον τροπο με τον οποιο θελεις να τον συνδεσεις στο ιντερνετ πως ακριβως περιμενεις να σε βοηθήσουμε?
theodore21 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Γενικά είμαι άσχετος με το θέμα ,γι'αυτό άλλωστε και ζητάω βοήθεια. Είναι ένας altec peformer ,pentium 4 ,windows xp δεν με νοιάζει αν είναι ενσύρματη ή ασύρματη η σύνδεση ...
NikosKallithea Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 http://www.ebay.com/itm/300Mbps-USB-WiFi-Wireless-Adapter-300M-Network-Card-802-11-n-g-b-with-2-Antenna-/190606409140?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item2c6106fdb4
tralalo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Παίρνεις το καλώδιο ethernet (αυτό για να το συνδέσεις στο router κι στον υπολογιστή) βάζεις την μία μεριά στο router κι την άλλη στον υπολογιστή (η θύρα είναι κάπως έτσι, ετσι). Καλώς ήρθες στο φόρουμ!
Σαϊνόμπι Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 ειτε θα αγορασεις εναν ethernet controller που να συνδεθει στην μητρικη σου, ειτε θα αγορασεις ενα usb wifi dongle πανω απο 10ε δεν χριεαζεται να δωσεις για καμια απ'τις 2 επιλογες.
theodore21 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Παίρνεις το καλώδιο ethernet (αυτό για να το συνδέσεις στο router κι στον υπολογιστή) βάζεις την μία μεριά στο router κι την άλλη στον υπολογιστή (η θύρα είναι κάπως έτσι, ετσι). Καλώς ήρθες στο φόρουμ! Ευχαριστώ πολύ .. Η πρώτη μου σκέψη ήταν αυτή αλλά ο υπολογιστής δεν έχει θύρα που να χωράει το καλώδιο ethernet ,χωράει μόνο το καλώδιο που μπαίνει και στην πρίζα του τηλεφώνου (το γκρί) ,δηλαδή αυτό που συνδέει και το router με την πρίζα ! ειτε θα αγορασεις εναν ethernet controller που να συνδεθει στην μητρικη σου, ειτε θα αγορασεις ενα usb wifi dongle πανω απο 10ε δεν χριεαζεται να δωσεις για καμια απ'τις 2 επιλογες. Αν πάω σε ένα κατάστημα κωτσόβολο ή public και ζητήσω το ένα από τα 2 λες να έχουν ; και αν έχουν θα είναι εύκολο μετά να το βάλω εγώ ;
tralalo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Ο υπολογιστής υποστηρίζει wi-fi; αν όχι πάρε μια κάρτα δικτύου ή πάρε κάτι παρόμοιο με αυτό όπως είπε κι ο φίλος πιο πάνω... Θα σκανάρεις για wi-fi κι μετά ξέρεις την διαδικασία, αν όχι πες μας.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Ο υπολογιστής υποστηρίζει wi-fi; αν όχι πάρε μια κάρτα δικτύου ή πάρε κάτι παρόμοιο με αυτό όπως είπε κι ο φίλος πιο πάνω... Θα σκανάρεις για wi-fi κι μετά ξέρεις την διαδικασία, αν όχι πες μας. Τι εννοεις αν ο υπολογιστης του υποστηριζει wifi? Windows XP εχει... Ο_ο Εν το μεταξυ ο ανθρωπος δεν ξερει τα βασικοτατα, πως συμπεραίνετε οτι εχει PayPal για να αγορασει απο eBay? 2
tralalo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Τι εννοεις αν ο υπολογιστης του υποστηριζει wifi? Windows XP εχει... Ο_ο Εν το μεταξυ ο ανθρωπος δεν ξερει τα βασικοτατα, πως συμπεραίνετε οτι εχει PayPal για να αγορασει απο eBay? Έλεγα για την μητρική μα αν το ξανά σκεφτείς έχεις δίκιο είχα μία ελπίδα xD
theodore21 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Ok ,σας ευχαριστώ παιδιά ελπίζω να τα καταφέρω !
tralalo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Ok ,σας ευχαριστώ παιδιά ελπίζω να τα καταφέρω ! Ε! Καλά δεν νομίζω να είσαι κι τόσο άσχετος αν χρειαστείς βοήθεια εδώ είμαστε... Τι εννοεις αν ο υπολογιστης του υποστηριζει wifi? Windows XP εχει... Ο_ο Εν το μεταξυ ο ανθρωπος δεν ξερει τα βασικοτατα, πως συμπεραίνετε οτι εχει PayPal για να αγορασει απο eBay? Ε καλά ηρέμησε xD
benign Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ .. Η πρώτη μου σκέψη ήταν αυτή αλλά ο υπολογιστής δεν έχει θύρα που να χωράει το καλώδιο ethernet ,χωράει μόνο το καλώδιο που μπαίνει και στην πρίζα του τηλεφώνου (το γκρί) ,δηλαδή αυτό που συνδέει και το router με την πρίζα ! Ο υπολογιστης σας βγαζει σιγουρα στο πισω μερος θυρα ethernet. Ενα καλωδιο θα αγορασετε θα περασετε τους drivers και θα ειστε ετοιμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα