lelaki1980 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 παιδια καλησπερα!να ρωτησω κατι που με βασανιζει καιρο αλλα δεν τολμω να παω σε καμια αστυνομια κτλ....ειχα ενα mazdaki το οποιο τελικα και μου το κλεψανεεεεε....το προβλημα μου ειναι αλλο ομως....εδω και 2 χρονια που ειναι κλεμμενο δεν εχω κανει δηλωση κλοπης αλλα ειναι καθαρα λογω αμελειας γιατι το παρατησα σε ενα δρομο οταν αυτο αρχισε να βγαζει καπνους απο τα καλοφιρερ μεχρι και που εσβησε...τι ζημια ηταν δεν ξερω αλλα και να ηταν δεν υπηρχαν τα λεφτα να το φτιαξω οποτε θα πηγαινε για πεταμα ή για ανταλλακτικα καθως να πω οτι το αμαξι δεν ηταν ουτε ασφαλισμενο!πηγε ο αντρας μου και εψαξε σε ολες τις μαντρες κτλ τιποτα πουθενα!εγω λογω μωρου κτλ αμελησα εντελως να του κανω δηλωση (γενικως ειμαι αμελης) λετε να εχει γινει τιποτα με το αυτοκινητο μου και να βρεθω μπλεγμενη πουθενα?αν ηταν ετσι δεν θα με ειχαν ηδη βρει?εχει 2 χρονια τωρα.....παιζει και να γελατε τωρα με την χαζη γυναικα που βρεθηκε μπροστα σας αλλα το εχω πολυ αγχος!να παω τωρα να κανω δηλωση?αλλα πιο πολυ φοβαμαι μην εχει γινει καμια μ.....α με το αυτοκινητο γιατι πραγματικα δεν υπηρχε περιπτωση να το φτιαξω ουτως ή αλλως!ουτε για γερανο δεν ειχα να πληρωσω να το παρει.....κριση!αν ξερει κανεις ας μου δωσει καμια συμβουλη!
Silverage Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Αμα έχει γίνει βλακεία θα τρέχεις σίγουρα.Αλλά τουλάχιστον πήγαινε δηλωσέ το.
Tenshi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Οπότε να φανταστώ οτι ο άντρας σου εξακολουθεί να πληρώνει σήμα; Ούτε ασφάλεια ε; Βασικά πινακίδες είχε το σαπάκι; ΛΙΑΠΗ, ΕΣΥ;
Liverpool89 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Αν εγινε κανενα ατυχημα αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας... Καλα ξεμπερδεματα...
lelaki1980 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Αν εγινε κανενα ατυχημα αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας... Καλα ξεμπερδεματα... το ατυχημα με νοιαζει μωρε?αφου το αμαξι μαλλον τα φτυσε εβγαζε καπνους απο παντου κανας κινητηρας δεν ξερω (τα μαζδα ειναι περιεργα) γιατι ουτε ξαναπηρε μπροστα οποτε αν γινοταν κανα ατυχημα θα με βρισκανε σιγουρα....αν μπορουσε το αμαξι να τσουλησει...μαλλον για ανταλλακτικα πηγε το αμαξι αλλα τελος παντων εγω πρεπει να παω καποια στιγμη να κανω δηλωση και θα με ρωτανε οι μπατσοι τωρα το θυμηθηκες και αντε εγω να τους πω οτι το αμελησα λογω μ.....ς! ευχαριστω πολυ παιδια παντως!
arc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Το θεματάκι μου θυμίζει troll. Γυναίκα γράφτηκε σε τεχνολογικό φορουμ, δηλώνοντας οτι παράτησε στο δρόμο ένα mazda rx για δυο ολόκληρα χρόνια. Τέσπα. Θα πας αυριο στην τροχαία και θα δηλώσεις κλοπή. Αν σου πουνε μα-μου θα τους πεις τα ιδια που εγραψες εδω «Το αμέλησα». Μετά θα πας στο υπουργείο και θα ξεκινήσεις τις διαδικασίες διαγραφής του οχήματος. Αν είσαι πολύ τυχερή κάποιος το τσουρνεψε και το έκανε ανταλλακτικά. Αν είσαι λίγο άτυχη, το πήρε ο γερανός, είναι/ήταν σε μαντρα της αστυνομίας και κάπου εκκρεμει εις βάρος σου χρέος για την κλήση, το γερανό και τις προσαυξήσεις. Αν είσαι μέτρια άτυχη, κάποιος το τσούρνεψε, το έφτιαξε και κυκλοφορεί (ενδέχεται κίνδυνος για ατύχημα, παραβάσεις ΚΟΚ, κλπ). Τέλος αν είσαι σουπερ άτυχη (και εδω έρχεται η φαντασία) κάποιος το τσούρνεψε, πήρε τις πινακίδες και τις έχει σε όχημα που χρησιμοποιείται/θα χρησιμοποιηθεί για παράνομους σκοπούς. Στην τελευταία περίπτωση η έκφραση «Το άμελησα» δεν φτάνει για να σε σώσει από τη φυλακή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα