Mitseas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Exo tin Pinnacle PCTV kai thelo na kano capture apies seires kai pedika... an exei kanei kapios i an kserei kapio odigo pls msg me. Thx Prokatavolikaly! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavaliotis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 Ψαξε εδω στο φορουμ που εχουμε μιλησει για το iuVCR προγραμμα, το εχω εγω με την δικια σου την καρτα και κανει θαυματα...Βεβαια πρεπει να εχεις και μια αξιοπρεπη CPU αν θες να κανεις real time encoding... Εγω παντως γραφω κανονικα τα παντα σε DivX μορφη σε 640x480 και συνηθως 2000kbps για να εχει και λιγο αξιοπρεπη εικονα, εξαρταται τι ποιοτητα θελεις, εσυ την διαλεγεις.. Απλα τον ηχο να τον βαλεις να γινεται wav και οχι mp3, τον κανεις mp3 μετα οταν θα κανεις και deinterlace την εικονα σου απο το virtualdubmod... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitseas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 Thx a lot kavalioti.. Ego exo ena celeron sta 1,2ghz gforce 3 ti 500 256mb ram kala einai???esi ti mixanima exeis? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavaliotis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 Στο μηχανημα που ειμαι τωρα εχω εναν ΧΡ1800+ με 512DDR και στα 640x480 ζοριζεται πολυ η CPU μιας και η καρτα τηλεορασης που εχουμε δεν ειναι προορισμενη για 640x480 capture.. Κανονικα δηλαδη μεχρι 352x288 εκανε παλιοτερα... Αν δεις οτι δεν μπορεις στα 640x480, κανε σε χαμηλωτερη.. Επειδη σε 2 βδομαδουλες θα βαλω καινουργια CPU γιατι δεν μπορω αλλο με αυτην, θα σου πω και τοτε αν ζοριζεται και παλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.