vejitto Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Σ'ευχαριστώ πολύ WalkerSW. Μου δίνεις κουράγιο να το παλέψω κι άλλο με τα Push pins! Εκτός και αν μένεις Αθήνα και θες να περάσεις με τα έμπειρα χέρια σου από το γραφείο μου για κέρασμα καφέ, μελομακάρονο, παστίτσιο, ποτό, ή ότι άλλο θες! Αν αποτύχω ως το πρωί θα πάω να πάρω την corsair hydro μάλλον. Από όσο είδα το κουτί μου είναι μονοκόμματο από την άλλη.
WalkerSW Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Σ'ευχαριστώ πολύ WalkerSW. Μου δίνεις κουράγιο να το παλέψω κι άλλο με τα Push pins! Εκτός και αν μένεις Αθήνα και θες να περάσεις με τα έμπειρα χέρια σου από το γραφείο μου για κέρασμα καφέ, μελομακάρονο, παστίτσιο, ποτό, ή ότι άλλο θες! Αν αποτύχω ως το πρωί θα πάω να πάρω την corsair hydro μάλλον. Από όσο είδα το κουτί μου είναι μονοκόμματο από την άλλη. Ειδικα για το παστιτσιο, θα ερχομουν φιλε μου.. αλλα μενω 3500χμ μακρυα σου...
vejitto Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Hahah! Δεν πειράζει. (αλλά είδες: ξέρω που να χτυπήσω""!) OK, βγήκα νικητής με τα Push pins! Τώρα το CPU-Z όταν ξεκίνησα τα windows, έδειξε κανονικά να κλειδώνει το cpu(27χ) Του βάζω πάλι 40-80% load, και αρχίζει τα σκαμπανεβάσματα, μέχρι που ανέβασε θερμοκρασία αρκετά (κατοσταρι σχεδον). στο idel, πέφτει το Multiplier στο 12χ (δεν ήξερα ότι το κάνει αυτό!) 1
WalkerSW Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Hahah! Δεν πειράζει. (αλλά είδες: ξέρω που να χτυπήσω""!) OK, βγήκα νικητής με τα Push pins! Τώρα το CPU-Z όταν ξεκίνησα τα windows, έδειξε κανονικά να κλειδώνει το cpu(27χ) Του βάζω πάλι 40-80% load, και αρχίζει τα σκαμπανεβάσματα, μέχρι που ανέβασε θερμοκρασία αρκετά (κατοσταρι σχεδον). στο idel, πέφτει το Multiplier στο 12χ (δεν ήξερα ότι το κάνει αυτό!) Αν οντως μπηκαν καλα τα πινς τοτε δεν την παλευει η ψύκτρα....
vejitto Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Τα pins μπήκαν καλά. Δεν κουνάει όπως πριν που είχε λίγο wiggle room από την μία. Πάω για ψύκτρα έ;
WalkerSW Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Ναι... αν θελεις ριξε καμια φωτο της ψυκτρας σου να δουμε ποια είναι...
vejitto Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 αυτην εχω: http://www.glacialtech.com/news/2009_Igloo6100.htm
Thanos1972 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 ε τα ιδια ειναι με την στοκ ψυχτρα.θα την αλλαζα προσωπικα.εχεις πολυ καλο επεξεργαστη πλεον.κριμα ειναι. βασικα για στοκ στον 920 ηταν οκ.για τον 990Χ...τωρα που το βλεπω με τιποτα.κοιτα εδω με τι εργοστασιακη ψυχτρα ερχοταν τοτε αυτος.η δεξια απο την φωτογραφια.
vejitto Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Καλημέρα Θἀνο! Σαν να έχεις δίκιο μου φαίνεται. Έχεις να προτείνεις καμία καλή; H Hydro της Corsair πως σου φαίνεται;
Thanos1972 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 για ποιον λογο θελεις υσροψυξη?ποιο ειναι το κουτι σου και ποιο ειναι το budget σου?
vejitto Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Α δεν θελω και καλα υδροψυξη, Το budget Μου είναι μέχρι 60-70 ευρώ. Απλά δεν πρέπει να είναι κάτι πολύ φαρδύ γιατί οι μνήμες είναι πολύ κοντά από τη μία και ένα cooler του northbridge από την άλλη. Το tower Μου είναι αυτό: http://www.skroutz.gr/s/3982900/CoolerMaster-Cosmos-SE-Window.html Ισως δεν θα ηταν κακη ιδεα να ανεβασω λιγο το budget για να κανω και ενα μικρο overclock.
Thanos1972 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 ααααχχχ ενα ενα μας τα λες.ποιες ειναι οι μνημες σου για να δουμε το υψος και ποια η μητρικη.
vejitto Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 MOBO: EVGA SLI 4-Way classified Μνημες: KINGSTON HX DDR3 1600MHZ Δεν έχω ιδέα από OC, αλλά λόγω δουλειάς, όσα περισσότερα πάρω από τον επεξεργαστή, τόσο πιο γρήγορα θα ολοκληρώνονται τα video που φτιάχνω. Χίλια ευχαριστώ για την βοήθεια!
aetos1988 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ προτείνω αυτή http://www.skroutz.gr/s/418744/CoolerMaster-Hyper-212-EVO.html . Αν οι μνήμες σου είναι οι Kingston Genesis http://www.skroutz.gr/s/292817/Kingston-HyperX-Genesis-8GB-DDR3-1600MHz-KHX1600C9D3K2-8GX.html δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα
WalkerSW Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Έχεις και μαμω της μητρικές για oc όποτε διαβασε κανένα καλό οδηγό για 1366 oc και μόλις πάρεις σοβαρή ψυκτρα δώστου να καταλάβει. Όπου κολησεις εδώ είμαστε. Το κουτί σου έχει μεγάλο CPU cut out οπότε δεν χρειάζεται να βγάλεις την μητρική για να βαλεις ψυκτρα με βίδες. Τώρα για τέτοιο επεξεργαστή έτοιμη υδροψυξη μόνο Η100, Η110, seidon 240 θα καλούν σωστή δουλεια και μιλάμε για 100+ €.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα