winterman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους..... Όσα χρόνια χρησιμοποιώ pc είχα και το winamp... Όμως απο οτι πήρε το αφτί μου , ενημερώσεις τέλος....και γενικά αντίο winamp... Υπάρχει κάτι ανάλογο ,ελαφρύ και εύκολο στην χρήση? Αν είναι και free ακόμα καλύτερα...
accipio Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Το foobar2000 ή το AIMP3.Εγώ έχω και τα δύο στον υπολογιστή μου (και το Winamp μαζί).
winterman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Το foobar2000 ή το AIMP3. Εγώ έχω και τα δύο στον υπολογιστή μου (και το Winamp μαζί). χμμ το AIMP3 ακόμα και εξωτερικά οπως το είδα μοιάζει αρκετά με το winamp
micos000 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Και το θέμα ότι το winamp θα σταματήσει να αναπτύσσεται και ότι θα κλείσει η σελίδα του τι πρόβλημα μπορεί να σου δημιουργήσει εσένα; Το winamp σαν πρόγραμμα δεν πρόκειται να σταματήσει να δουλεύει. Μπορεί να παραμείνεις με το αγαπημένο σου winamp για όσα χρόνια θέλεις, δεν υπάρχει λόγος να ψάνχεις σώνει και καλά για άλλο player! Απλά κράτησε το setup κάπου μήπως το χρειαστείς μετά από κανά format. 2
Cboy Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Συμφωνώ με το mico το winamp θα δουλεύει κανονικά οποτε μπορείς να συνεχισείς να το χρησιμοποιείς . 1
micos000 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Συμφωνώ με το mico το winamp θα δουλεύει κανονικά οποτε μπορείς να συνεχισείς να το χρησιμοποιείς . A, γειά σου. Πες τα φίλε. Το ίδιο και με τα XP. Σταματάει η ms την υποστήριξη και τραχανάς που χύθηκε. Έτσι κι αλλιώς τα xp τα βάζουμε σε μηχανήματα που δεν τραβάνε για παραπάνω. 2
thomasG4 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 A, γειά σου. Πες τα φίλε. Το ίδιο και με τα XP. Σταματάει η ms την υποστήριξη και τραχανάς που χύθηκε. Έτσι κι αλλιώς τα xp τα βάζουμε σε μηχανήματα που δεν τραβάνε για παραπάνω. Στα windows είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με το winamp. Θα σταματήσουν να βγαίνουν εντελώς καινούρια security updates και έτσι δεν θα καλύπτονται τυχόν τρύπες ασφαλείας που εκμεταλλεύονται τα malware. Απο τη στιγμή δε που θα σταματήσει και επίσημα το support, είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει ραγδαία αύξηση των ιών που θα χτυπάνε xp συστήματα βασιζόμενα σε exploits που δεν έχουν πατσαριστεί από τη microsoft με updates.
micos000 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Όπως είπα πριν τα xp τα βάζουμε σε μηχανήματα που δεν τραβάνε για παραπάνω. Οπότε ή θα το ανεχτούμε (για τους πιστούς) ή θα πάμε σε linux-indows (για τους τολμηρούς).
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Aimp 3 απο Ρωσία με αγάπη http://www.aimp.ru/
polaki Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μείνε στο WinAmp που ξέρεις και αγαπάς. Είμαι ακόμα στην έκδοση 2.93 εδώ και 10 χρόνια και πιστεύω θα είμαι και για τα επόμενα 10!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Τo winamp εδω και μηνες ειχε ουσιαστικα σταματησει να υποστηριζεται απλως πριν 1-2 μηνες ανακοινωθηκε οριστικα η παυση υποστηριξης. Το ερωτημα ειναι τι διαφορα ειχαν (ή πρεπει να εχουν) ολοι αυτοι οι μηνες που δεν ειχε ουσιαστικη υποστηριξη με τους επομενους που δε θα εχει και τυπικη? Η υπαρχουσα λειτουργικοτητα του δεν αλλαζει σε κατι και γενικα δεν υπαρχει προς το παρον καποιο θεμα, οποτε δεν υπαρχει και λογος να το αλλαξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα