Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπερα μου θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται απο windows 7 home premium που εχω να τα κανω windows 8.1 professional with media center χωρις να κανω φορματ τον υπολογιστη μου αναβαθμιση απο πανω δηλαδη και να μεινουν ολα τα προγραμματα τα ιδια ολα να μην αλλαξει τιποτε οπως καναμε τοτε απο windows 98/2000 σε windows xp.

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Την καλησπερα μου θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται απο windows 7 home premium που εχω να τα κανω windows 8.1 professional with media center χωρις να κανω φορματ τον υπολογιστη μου αναβαθμιση απο πανω δηλαδη και να μεινουν ολα τα προγραμματα τα ιδια ολα να μην αλλαξει τιποτε οπως καναμε τοτε απο windows 98/2000 σε windows xp.

Ευχαριστω πολυ.

απλο το θέμ.τρέξε το cd των windows 8 μεσα απο τα windows 7.μωλις κανει εκατασταση θα υπαρχει ενας φακελος που αν θυμαμαι καλα λεγεται old windows και ειναι των 7.περιμενουμε νεωτερα σ

Δημοσ.

απλο το θέμ.τρέξε το cd των windows 8 μεσα απο τα windows 7.μωλις κανει εκατασταση θα υπαρχει ενας φακελος που αν θυμαμαι καλα λεγεται old windows και ειναι των 7.περιμενουμε νεωτερα σ

Ακριβως αυτο το windows.old ειναι που φοβαμαι γιατι καταλαβανει χωρο στον σκληρο δισκο απο οσο γνωριζω και δνε διαγραφετε απλα οταν ξεκινα ο υπολογιστης σου δινει την δυνατοτητα να μπεις ειτε στα 7 ειτε στα 8 αυτο θελω να αποφυγω σαν να εχεις δυο λειτουργικα συστηματα στον ιδιο σκληρο δισκο ή σε διαφορετικα διαμερισματα.

Δημοσ.

Μάλλον άλλο εννοεί ο φιλος και δεν γίνεται δυστυχώς. Απλά θα έχεις έναν φάκελο με κάποια από τα αρχεία σου. Όλα τ άλλα θα φύγουν. Γι αυτό backup.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...