monokoupes Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, Τις τελευταίες εβδομάδες όποτε ανοίγω το torrent μου μπλοκάρει τη σύνδεση στο internet. Το torrent βέβαια συνεχίζει να κατεβάζει κανονικά και μάλιστα στη μέγιστη δυνατή ταχύτητα της σύνδεσής μου. Επίσης, τα έχω όλα ρυθμισμένα σωστά: -Έχω τρέξει τον oδηγό εγκατάστασης μέσα στο torrent και το εικονιδιο είναι πάντα πράσινο -Έχω προσθέσει κανόνα στο Eset Smart Security 5 που χρησιμοποιώ και του επιτρέπει την αμφίδρομη επικοινωνία -Έχω απενεργοποιημένα τα firewall των Windows και του router -Έχω ανοίξει πόρτα μέσα στο router και την έχω κάνει assign στο torrent(την ίδια πόρτα που μου έχει ορίσει ο οδηγός εγκατάστασης και η οποία παραμένει σταθερή σε κάθε εκκίνηση του torrent) Έχω το ΤΗΟΜSON TG585 v7, το οποίο δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα. Είμαι συνδεδεμένος με ethernet στον σταθερό μου και έχω απενεργοποιημένο to wireless. Παρ'ολα αυτά από άλλη συσκευή, laptop/smartphone, μπορώ να συνδεθώ κανονικά ενώ τρέχει το torrent στον σταθερό. Να σημειώσω ότι έχω ήδη διαβάσει το Sticky Thread για το θέμα αλλά δε βρήκα κάτι που να με βοηθήσει. Έχει κανείς να προτείνει κάποια δοκιμή/λύση;;;
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δοκίμασε κάποιο άλλο torrent client για αρχή και βλέπουμε. Τι εννοείς όταν λες ότι μπλοκάρει την σύνδεση στο internet; Αργεί να φορτώσει τις σελίδες ας πούμε;
jim_p Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μειωσε τις ενεργες συνδεσεις ανα torrent και overall ή/και την ταχυτητα που δινιες για upload και download.
monokoupes Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Τι εννοείς όταν λες ότι μπλοκάρει την σύνδεση στο internet; Αργεί να φορτώσει τις σελίδες ας πούμε; Στο 90% των περιπτώσεων δεν μπορώ να ανοίξω καμία σελίδα, ούτε καν αυτή του router, και αφού κλείσω το torrrent πρέπει να κάνω είτε επιδιόρθωση είτε απενεργοποίηση/ενεργοποίηση στην τοπική σύνδεση για να μπει. Κάποιες λίγες φορές τις ανοίγει μετά κόπων και βασάνων. Δοκίμασε κάποιο άλλο torrent client για αρχή και βλέπουμε. Έχεις να προτείνεις κάτι; Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση του utorrent. Μειωσε τις ενεργες συνδεσεις ανα torrent και overall ή/και την ταχυτητα που δινιες για upload και download. Αυτό υποτίθεται ότι το ρυθμίζει σωστά ο οδηγός εγκατάστασης έτσι δεν είναι;; Και μάλιστα το έχει κλειδώσει λίγο χαμηλότερα από αυτό που πιάνω σαν πραγματική ταχύτητα upload/download. Π.χ. είμαι στα 1.020/13.450 upload/download και έχει ρυθμίσει το upload Στα 572. Τα υπόλοιπα είναι: Οριο αποστολής: 70 Σύνολικές συνδέσεις: 400 Ενεργές θέσεις: 4 Ενεργές συνδέσεις ανα torrent: 90 Θέσεις ανεβάσματος: 5
jim_p Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Αυτα τα 400 και 90 πρεπει να ριξεις στα μισα, ισως και στο 1/4 του καθενος. Στο transmission εδω τις εχω 30 και 15 αντιστοιχα, σε 4αρα συνδεση. Με 50 και 30 που τις ειχα παλιοτερα, το σερφασισμα ηταν απλα "ανεκτο", και ας μην κατεβαζα/ανεβαζα με την μεγιστη ταχυτητα.
genius_13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δοκίμασε τον Tixati. http://www.tixati.com/ Τον χρησιμοποιώ καιρό τώρα,χωρίς κανένα πρόβλημα. Εξαιρετικός , ίσως σου πάρει λίγο να τον συνηθίσεις ,αλλά στην τελική θα τον αγαπήσεις.
monokoupes Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Αυτα τα 400 και 90 πρεπει να ριξεις στα μισα, ισως και στο 1/4 του καθενος. Τα κατέβασα σε 250 και 50 αντίστοιχα. Αυτή τη στιγμή έχω 9 καρτέλες ανοιχτές στον mozilla(εκ των οποίων 2 live stream) και κατεβάζω με 1.0 Mb/s! Oπότε όλα καλά. Μάλλον στο format που έκανα πριν 1 μήνα και ρύθμισα το Utorrent εκ νεου ακολουθώντας τον οδηγό εγκατάστασης άρχισε να δημιουργεί πρόβλημα ο μεγάλος αριθμός συνδεσεων. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα