panwckatwc Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας κοσμε του Insomania,Εχω ενα προβλημα με το Λαπτοπ μου δεν ξερω τι ειναι εκει που παιζω η οθονη μου ξαφνικα σαν να χαλαει βγαζει κατι γραμμες χρωματιστες σε ολη την οθονη και μετα απο εκει κλινει η κολλαει καποιες φορες σε εκεινο το σημειο.Σας παρακαλω παιδια πειτε μου τι να κανω γιατι ο υπολογιστης ειναι για την δουλεια μου Ευχαριστω .!
veteranos123 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Η κάρτα γραφικών σου μάλλον μας εγκαταλείπει. Άνοιξε το laptop (αν πιάνουν τα χέρια σου και δεν έχει εγγύηση) και καθάρισέ το από τις σκόνες και βάλε νέα πάστα. Ανέβασε και μία φωτογραφία από το hw monitor για να δούμε τις θερμοκρασίες. Πριν αρχίσει το πρόβλημα έκανες κάποια αλλαγή στο laptop (πχ εγκατάσταση νέων friver για gpu)? Πιο είναι το laptop?
panwckatwc Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 ρε παιδια το laptop το πειγα για φτιαξιμο με αλλαξαν καρτα γραφικων αλλα παλι τα ιδια τι να κανω?
veteranos123 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Να του το πας πίσω. Δεν σου έδωσε κάποια εγγύηση?
panwckatwc Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 μιπως δεν φταιει η καρτα γραφικων ρε φιλε?
veteranos123 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Τρέξε για ένα 10λεπτο furmark και αν κάνει τα ίδια τότε φταίει η κάρτα. Πριν ελιχε το ίδιο πρόβλημα?
panwckatwc Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 το furmark τι ειναι ακριβως φιλαρακι?
veteranos123 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Πρόγραμμα για stressαρισμα μόνο για την κάρτα γραφικών.
gepafav Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Ξεκινάς λάθος panwckatwc. Πρώτα πρέπει να μας πεις τι είναι το λαπτοπ σου και τι χαρακτηριστικά διαθέτει. Δίχως να μας εξηγήσεις για ποιό πράγμα μιλάμε πως περιμένεις βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα