panos_saxo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα και χρονια πολλα!Εδω και αρκετο καιρο (μηνα περιπου) αντιμετοπιζω το εξης προβλημα.Καθε , μα καθε φορα που ανοιγω το πισι , μου βγαζει κατω δεξια πως δεν ειμαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ. Δηλαδη ενω το ρουτερ λειτουργει κανονικα , ολα τα λαμπακια ειναι οπως πρεπει και εχω συνδεση στο διαδικτυο , εμφανιζει σφαλμα.Παταω να κανει επιδιορθωση και μου βγαζει παντα το μηνυμα (χοντρικα το λεω) οτι εμφανιστηκε καποιο προβλημα στους drivers της καρτας δικτυου.Μετα απο αυτο και χωρις να κανω τπτ αλλο αυτοματα το προβλημα διορθωνετε και δουλευει κανονικα! Ελαχιστες φορες φτιαχνει πριν προλαβω να κανω την διαδικασια που λεω παραπανω.και ακομα πιο σπανια δε φτιαχνει ουτε με αυτο και κανω μια επαννεκινηση και κομπλε! Τι εχω κανει ως τωρα : 1ον εκανα ενα σκαναρισμα για τυχον υιους και δε βρηκα κατι. (με avast και avg) και 2ον εγκατεστησα τους τελευταιους drivers της καρτας δικτυου αλλα τπτ. Δεν ειναι κατι σπουδαιο αλλα ειναι σπαστικο να πρεπει καθε φορα να κανω αυτη τη διαδικασια και δε μπορω να καταλαβω τι μπορει να φταιει!
NikosKallithea Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Την ωρα που εισαι σε αυτήν την κατάσταση άνοιξε ένα τερμιναλ γράψε μέσα "ipconfig /all" και ανέβασε εδώ τα αποτελέσματα.
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 επισης δοκιμασε να δωσεις καρφωτα ip στο Tcp ip Της καρτας δικτυου.και ελπιζω να μην ειναι κανα κολλημα του firewall.
panos_saxo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 http://img28.imageshack.us/img28/1884/hgtn.png Poulinos Δεν εχω ιδεα τι λες και πως γινετε αυτο
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 http://img28.imageshack.us/img28/1884/hgtn.png Poulinos Δεν εχω ιδεα τι λες και πως γινετε αυτο http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc783907(v=ws.10).aspx αφου πρωτα οταν παιζει θα δεις τις ip με ipconfig /all επισης οπως φαινεται απο την εικονα ειναι σαν να μην υπαρχει η καρτα δικτυου σου 1
panos_saxo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 δυστηχως δε βγαζω ακρη τα βηματα στον οδηγο που μου εδωσες δεν αντιστοιχουν με τις επιλογες που βλεπω ..
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 αναλογα τα windows που εχεις.αν googlareis statipc ip tcp/ip windows 7 Πχ θα βρεις τα βηματα.επισης προληπτικα θα κοιταγα και για bios update γιατι ειναι λιγο παραξενο αυτο με την καρτα.αν δηλαδη εχεις περασει και αλλους drivers και συνεχιζσει θα κοιταγα και για bios Προληπτικα.
panos_saxo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Το εκανα , παλι τπτ... Εκανα οτι λεει , εκανα επανεκκινηση και παλι το ιδιο ξεκιναει να προσπαθει να κανει συνδεση , μετα δειχνει οτι δεν ειμαι συνδεδεμενος και μετα απο κανα λεπτο φτιαχνει μονο του.
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Το εκανα , παλι τπτ... Εκανα οτι λεει , εκανα επανεκκινηση και παλι το ιδιο ξεκιναει να προσπαθει να κανει συνδεση , μετα δειχνει οτι δεν ειμαι συνδεδεμενος και μετα απο κανα λεπτο φτιαχνει μονο του. επισης το βασικο δεν σε ρωτησα.ενσυρματα μιλαμε η ασυρματα? εκτος μετα αν ειναι θεμα λειτουργικου.αν εισαι ασυρματα θα σου λεγα δοκιμασε με ξεκλειδωτο το δικτυο για δοκιμη οπως και αλλαξε καναλι.
panos_saxo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Ενσύρματα συνδέομαι. Με windows 7 ultimate . Δεν υπαρχει κάποιο τρομερό πρόβλημα ξαναλέω ,απλώς καθε φορα που ανοίγω το πισί ποτέ μα ποτέ δεν λειτουργεί κανονικά. Στην αρχή κάνει μια αναζητηση ,μετά δειχνει ότι δεν έχω συνδεση και μετά φτιάχνει μόνο του εκτός από σπάνιες φορές που δε φτιάχνει ποτέ κ κανω restart. Απλά ειναι σπαστικό όλο αυτο ,κατα τ αλλα δεν μου δημιουργεί ιδιαίτερο πρόβλημα.
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 θελειδοκιμες για να δεις τι μπορει να ειναι.δεν το κοβω για Hardware παντως αλλα για κανα θεμα με drivers/windows κτλ.μια δοκιμη θα ηταν να ριξεις την καρτα σε 100 full duplex καρφωτα απο auto που ειναι.
panos_saxo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Τελικα το προβλημα ηταν βαθυτερο..Σημερα μου εκανα αλλα τρελα , ενω ημουν κανονικα συνδεδεμενος και κατεβαζα πχ κατι , δε μπορουσα να περιηγηθω στο ιντερνετ. κολλουσε ελεινα (με κλειστο το τορρεντ) και στο τελος δεν εμπαινε καν.Δοκιμασα ασυρματα απο κινητο και δουλευε κανονικα. Σε safe mode δουλευε , σε κανονικο περιβαλλον οχι! πηγα να το σπασω , μιλησα με forthnet και δεν ηταν δικο τους θεμα. Τελικα εκανα απεγκατασταση ολους τους drivers που σχετιζονται με καρτα δικτυου κ.λ.π και τους εκανα ξανα εγκατασταση απο το cd της μητρικης και ολα κομπλε επιτελους! και το προβλημα που περιγραφω στην αρχη και το καινουριο που μου εκανε σημερα!
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Τελικα το προβλημα ηταν βαθυτερο.. Σημερα μου εκανα αλλα τρελα , ενω ημουν κανονικα συνδεδεμενος και κατεβαζα πχ κατι , δε μπορουσα να περιηγηθω στο ιντερνετ. κολλουσε ελεινα (με κλειστο το τορρεντ) και στο τελος δεν εμπαινε καν. Δοκιμασα ασυρματα απο κινητο και δουλευε κανονικα. Σε safe mode δουλευε , σε κανονικο περιβαλλον οχι! πηγα να το σπασω , μιλησα με forthnet και δεν ηταν δικο τους θεμα. Τελικα εκανα απεγκατασταση ολους τους drivers που σχετιζονται με καρτα δικτυου κ.λ.π και τους εκανα ξανα εγκατασταση απο το cd της μητρικης και ολα κομπλε επιτελους! και το προβλημα που περιγραφω στην αρχη και το καινουριο που μου εκανε σημερα! εφοσον με το κινητο επαιζε οκ σιγουρα δεν ειναι θεμα του παροχου.ελπιζω να μην στο ξανακανει αυτο το θεμα.παραξενο παντως που επαιζε απο safe mode.εκτος αν καποιο αλλο προγραμμα πειραζσει την καρτα δικτυου.να περνας μονο την καρτα δικτυου μην περνας και ολα τα αλλα προγραμματα που μπορει να δινει μεσα για την καρτα δικτυου
panos_saxo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 εφοσον με το κινητο επαιζε οκ σιγουρα δεν ειναι θεμα του παροχου.ελπιζω να μην στο ξανακανει αυτο το θεμα.παραξενο παντως που επαιζε απο safe mode.εκτος αν καποιο αλλο προγραμμα πειραζσει την καρτα δικτυου.να περνας μονο την καρτα δικτυου μην περνας και ολα τα αλλα προγραμματα που μπορει να δινει μεσα για την καρτα δικτυου κοιτα εκανε διαφορα τρελα απο χτες. πχ σε safe mode δουλευε ρολοι και το ιντερνετ πηγαινε σφαιρα. κανω restart το πισι και επαιζε και παλι κανονικα για 3 - 4 λεπτα ,μετα ενω ημουν online απλα δεν εμπαινε πουθενα , ουτε google. τωρα ακομα δουλευει αψογα ... Install εκανα αποκλιστηκα τους drivers που αφορουσαν προσαρμογεα δικτυου , δε μ εδινε επιλογη για πιο συγκεκριμενα πραγματα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα