smoke0man2 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 λοιπον το πρωτο προγραμμα που αναζητω ειναι να κοβω φωτογραφιες σε οποια κλιμακα θελω εγω(θα προτιμουσα κατι ελαφρυ ) και το δευτερον προγραμμα που θελω να αντιγραψω απο τ σκληρο μου κατι παιχνιδια _(ισο)και να τα μεταφερω σε cd/dvd παρακαλω οποιος ξερει ας ριξει τα φωτα του
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 λοιπον το πρωτο προγραμμα που αναζητω ειναι να κοβω φωτογραφιες σε οποια κλιμακα θελω εγω(θα προτιμουσα κατι ελαφρυ ) και το δευτερον προγραμμα που θελω να αντιγραψω απο τ σκληρο μου κατι παιχνιδια _(ισο)και να τα μεταφερω σε cd/dvd παρακαλω οποιος ξερει ας ριξει τα φωτα του αν εννοεις crop σε φωτογραφιες κανει το acdsee. β.το Nero burning rom δενσου κανει?
accipio Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Για το α (κόψιμο φωτογραφιών), ένα απλό, ελαφρύ και δωρεάν πρόγραμμα είναι το IrfanView - κάνει βέβαια πολύ περισσότερα απ' αυτό.
micos000 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 1. irfan view. Κορυφαίο και δωρεάν. Ή το faststone, επίσης δωρεάν. 2. Εδώ εξαρτάται από το πως τα θέλεις τα παιχνίδια. Αν θέλεις απλά να τα γράψεις σαν iso σε δισκάκια τότε οποιοδήποτε πρόγραμμα εγγραφής, ακόμα και αυτό που έχουν τα win θα σου κάνει δουλειά. Αν θέλεις να τα μεταφέρεις σε δισκάκια από τα οποία να θα μπορείς να κάνεις εγκατάσταση τότε δες το δωρεάν imageburn ή την δωρεάν έκδοση του ashampoo ή το cdburnerxp. Όλα έχουν επιλογή για να γράψουν iso σε cd/dvd.
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 λοιπον το πρωτο προγραμμα που αναζητω ειναι να κοβω φωτογραφιες σε οποια κλιμακα θελω εγω(θα προτιμουσα κατι ελαφρυ ) και το δευτερον προγραμμα που θελω να αντιγραψω απο τ σκληρο μου κατι παιχνιδια _(ισο)και να τα μεταφερω σε cd/dvd παρακαλω οποιος ξερει ας ριξει τα φωτα του εκτος αν θες προγραμμα που να τα κανει Iso πριν τα γραψεις στα δισκακια οποτε magiciso ,poweriso
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 οτι και να βρεις πανω κατω την κανει την δουλια.αν και δεν βρισκω νοημα να τα κανεις καν Iso.εκτος αν θες να τα κανεις Mount Μετα σε καποιο virtual dvd.αν τα θες απλα να τα κρατησεις δεν ειναι αναγκη να γινουν καν iso.ακομα και σαν rar που μπορει να ηταν στην αρχη μπορει να τα αφησεις ετσι.αν και οι περισσοτεροι σε iso τα εχουν συνηθως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα