Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας και χρόνια σας πολλά.

Έχω ένα laptop HP Pavilion g6-1204sa και δανήστηκα από έναν φίλο μου ένα DVD PAL 2 αλλά δεν μου παίζει με το VLC.

Τι πρέπει να κάνω;

Δημοσ.

Θέλεις κάποιο πρόγραμμα όπως το dvdghost ή το anydvd που ξεπερνάνε της προστασίες που έχουν τα dvd.

Μάλιστα.

Να ρωτήσω. Επειδή έψαχνα στο Internet και βρήκα αυτό http://pal.codeplex.com/releases/view/51623. Αν εγκαταστήσω το code θα μου παίζει καθόλου με το vlc;

Δημοσ.

Δεν έχει καμία σχέση με pal/ntsc αυτό το πράμα:

Introduction

PAL v2.0 is an easy to use tool which simplifies the analysis of Microsoft Performance Monitor Logs (.blg | .csv). It generates an HTML report containing graphical charts and alerts of the performance counters using known thresholds.

Αν κολλάς στα λεφτά δοκίμασε την ελεύθερη έκδοση από εδώ

Passkey Lite http://www.dvdfab.com/passkey-lite.htm

Δημοσ.

Έχω δυο απορίες. Πρώτον, Από ότι διαβάζω στο internet υπερισσότεροι λένε με το VLC και τους παίζει όλα τα region. Δεύτερον, σ' ένα φίλο μου που έχει το VLC αλλά την παλιά version και το τρέχει σε win xp 32bit του παίζει κανονικά και δοκημάσαμε και region 1 και του έπαιζε χωρίς να του κάνω κάτι.

Με λίγα λόγια, γιατί να παίζει στον φίλο μου με win xp pro 32bit με vlc 32bit να παίζει το 1 και 2 και σ'εμένα όχι με win 7 64bit και vlc 64bit;

Δημοσ.

Πες μας πρώτα τι ακριβώς κάνει το vlc. Δεν εμφανίζει τίποτα, σου βγάζει κάποιο μήνυμα (αν ναι. ποιο) ή παίζει με προβλήματα;

Δοκίμασε από το vlc να πας από το μενού Πολυμέσα->Άνοιγμα δίσκου, να επιλέξεις dvd και να φορτώσεις το δισκάκι από εκεί.

Με windows media player δοκίμασες; Λογικά πρέπει να σου το παίξει σωστά.

Τέλος, δεν υπάρχει dvd pal 2. Υπάρχει dvd pal region 2 (pal είναι το τηλεοπτικό σύστημα και περιοχή 2 είναι η Ευρώπη).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...