Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

χαιρετω την παρεα αυτου του section!!

θα μπω απευθειας στο ψητο!!

εχω μια Asus 6870HD και εχω 3 οθονες! 2 στο γραφειο και μια στο κρεβατι!! αυτο που θελω να κανω τωρα ειναι να βλεπω την οθονη και στις 3!! αλλα λιγο που ειδα μεχρι τωρα γινεται να δουλευουν μονο οι 2 ταυτοχρονο!! εχουμε καμια ιδεα πως γινεται αυτο και αν γινεται? η βασικη οθονη συνδεεται με hdmi.η 2η οθονη μια 17 παλια με vga(εχω adaptor vga-dvi ) και η 3η που ειναι στο κρεβατι με hdmi(στην οθονη)-dvi(στην καρτα γραφικων) ! η καρτα γραφικων εχει και DP! αν παρω καλωδιο τετοιο θα μπορεσω να δουλεεψω και τις 3 μαζι?

Δημοσ.

H μοναδική περιπτωση για 3 οθονες αν θυμαμαι καλα ειναι

dvi+hdmi+dp

hdmi+hdmi+dp

με vga+hdmi+hdmi δεν γίνεται κατι...

Αλλα και παλι θα έπρεπε τουλαχιστον μια απο της οθονες σου να έχει dp.

Ανταπτορες απο dp σε hdmi δυστυχώς είναι πολυ αμφιβολο αν θα δουλέψουν σωστά...

Δημοσ.

σπεκτ αν τις θελεις ταυτοχρονα κατα 99% δε γινεται !

συνδεσε κ τις 3 και θα παιρνεις σημα ταυτοχρονα απο τις 2 !

τις ενναλασεις απ το πανελ των win  δεν ειναι προβλημα ! θελεις να βλεπεικ απο τις 3 μαζι συνχρονος ? ποσα ματια εχεις ??

walker οι Ανταπτορες απο dp σε hdmi μια χαρα δουλευουν , μεταφερουν κ ηχο κι ολας !

τετοιον εχω ..

κατι τετοι θελεις σπεκτ οχι καλωδιο

medium_11184224-orig.jpg

Δημοσ.

σπεκτ αν τις θελεις ταυτοχρονα κατα 99% δε γινεται !

συνδεσε κ τις 3 και θα παιρνεις σημα ταυτοχρονα απο τις 2 !

τις ενναλασεις απ το πανελ των win  δεν ειναι προβλημα ! θελεις να βλεπεικ απο τις 3 μαζι συνχρονος ? ποσα ματια εχεις ??

walker οι Ανταπτορες απο dp σε hdmi μια χαρα δουλευουν , μεταφερουν κ ηχο κι ολας !

τετοιον εχω ..

κατι τετοι θελεις σπεκτ οχι καλωδιο

medium_11184224-orig.jpg

Ειναι λιγο ρισκο οι ανταπτορες, αλλες φορες δουλεύουν και αλλες όχι... εξαρτάται απο την υλοποίηση της καρτας, ειδικα αν δεν παρεχει ανταπτορα η ιδια η καρτα θελει ψαξιμο η υποθεση για να βρεις τι ακριβώς θα δουλεψει με την συγκεκριμένη καρτα, αν θελεις active η passive ανταπτορα κτλ κτλ...

Δημοσ.

ο ανταπτορας που του εδειξα μπαινει στην καρτα dp το αρσενικο  και στο θηλυκο πισω το hdmi !

αν η καρτα του εχει dp τοτε δουλευει σιγουρα σε hdmi tv ! το θεμα ειναι οτι μαζι συνχρονος 3 οθονες δε παιρνει !

την αναλογικη εξαλου τι την θελει  χαλια ειναι ..

• Moderators
Δημοσ.

με λιγο ψαξιμο στο ιντερνετ ειδα οτι θελει active display port!

αρα θελω hdmi καλωδιο + hdmi->to DP?

και αλλη μια ερωτηση! πως γιενται να εχω κλωνο της κυριας οθονης στην αλλη αλλα με διαφορετικη αναλυση! με λιγο ψαξιμο δεν βρηκα κατι!

γινεται να δουλεψουν και οι 3 με DP!!η μια η αναλογικη την θελω απλα για support στην κυρια οθονη! ειμαι αρκετους μηνες με 2 οθονες στο γραφειο και το εχω συνηθισει πλεον και δεν μπορω αλλιως! :P

Δημοσ.

σπεκτ στο ξαναλεω μην παρεις  καλωδιο hdmi σε dp  γιατι θα το εχεις μονο γι αυτη την συνδεση !

παρε ανταπτορακι σαν κ αυτο που σου δειχνω ,, και βαζε το καλωδιο hdmi  που θελειςς  .. και θα το χρησιμοποιησεις κ αλλου το καλωδιο αν σου χρειαστει αλλη φορα μετα..

Δημοσ.

και αλλη μια ερωτηση! πως γιενται να εχω κλωνο της κυριας οθονης στην αλλη αλλα με διαφορετικη αναλυση! με λιγο ψαξιμο δεν βρηκα κατι!

Δεν γινεται....

γινεται να δουλεψουν και οι 3 με DP!!η μια η αναλογικη την θελω απλα για support στην κυρια οθονη! ειμαι αρκετους μηνες με 2 οθονες στο γραφειο και το εχω συνηθισει πλεον και δεν μπορω αλλιως! :P

Triple display με αναλογική το ξεχνας δεν γινεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...