giannhs.m Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας παιδιά αγόρασα το συγκεκριμένο laptop ε την προσφορά τον 599 από το media και μετά από μια μέρα χρήσης κατάλαβα πως αντί να φοράει την AMD Radeon HD 8850M φοράει μια intel hd r.. Ήθελα να ρωτήσω αν συμβεί και σε κάποιον άλλο κάτι αντίστοιχο και κατά πόσο είναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο??
terry308 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Είχε λειτουργικό ή έβαλες εσύ ? αν έβαλες εσύ θα πρέπει να κατεβάσεις και τους οδηγούς για την amd ..
giannhs.m Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 όχι είχε κανονικά λειτουργικό Windows 8
HERTHAN Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Εδω επρεπε ν'ανοιξεις θεμα http://www.insomnia.gr/forum/35-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF%CE%AF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82/ 1
spook Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας παιδιά αγόρασα το συγκεκριμένο laptop ε την προσφορά τον 599 από το media και μετά από μια μέρα χρήσης κατάλαβα πως αντί να φοράει την AMD Radeon HD 8850M φοράει μια intel hd r.. Ήθελα να ρωτήσω αν συμβεί και σε κάποιον άλλο κάτι αντίστοιχο και κατά πόσο είναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο?? αν αναφέρεσαι στο συγκεκριμένο που βγήκε προσφορά στα mediamarkt στα 600 τότε κάνεις λάθος. Κανονικά φοράει την HD8850m τουλάχιστον το δικό μου. Πάνε στη διαχείριση συσκευών και δες εκεί που λέει προσαρμογείς οθόνης αν αναφέρει κάπου amd hd graphics ή κάτι τέτοιο. https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1545759_190936544433498_901343166_n.jpg
giannhs.m Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Συγνώμη παιδιά αλλά μόλις έκανα εγγραφή..
giannhs.m Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 τους διάβασα μέσα στους εκεί που μου έγραψες πάτησα νέο θέμα αλλά μετά δεν ξέρω τι έκανα αν αναφέρεσαι στο συγκεκριμένο που βγήκε προσφορά στα mediamarkt στα 600 τότε κάνεις λάθος. Κανονικά φοράει την HD8850m τουλάχιστον το δικό μου.Πάνε στη διαχείριση συσκευών και δες εκεί που λέει προσαρμογείς οθόνης αν αναφέρει κάπου amd hd graphics ή κάτι τέτοιο.https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1545759_190936544433498_901343166_n.jpg ναι αναφέρει και λέει AMD HD GRAPHICS αλλά δεν μπορώ να δω τις ιδιότητες
PETROS13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 κατέβασε το everest home να δεις τι έχει το pc
NikosKallithea Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 H μαμα κάρτα ειναι αυτη Intel HD Graphics 5100/4200/4400 series ftp://ftp.dell.com/Manuals/all-products/esuprt_laptop/esuprt_inspiron_laptop/inspiron-15-3537_Reference%20Guide2_en-us.pdf
minim3 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Το αγορασα χθες το ιδιο laptop απο mediamark αργυρουπολης, γιατι θα παω κυπρο και μου χρειαζεται. Στο ερωτημα σου επειδη βλεπεις μονο την intel gfx. εχει οντως και τις 2 καρτες. Η intel ειναι βασικα μεσα στο cpu και οχι ξεχωριστη. Αλλα αφου το παρεις θα σου φαει μιση μερα με τα updates. το 8.1 patch το περνεις απο το windows store παντως. Αφου κανεις την αναβαθμιση σε 8.1 τραβα απο το application mydel στα drivers apo to site. Βαλε λειτουργικο 8.1 και κατεβασε ολα τα drivers. παντως εγω εβαλα ολα εκτος το amd mobility driver, εκει κατεβασα το τελευταιο απο amd site [13.12]. αφου τα βαλεις ολα. θα δεις επιλογες και το catalyst center και θα μπορεις να επιλεγεις ποια εφαρμογη να χρησιμοποιει ποια καρτα γραφικων. βασικα η intel ειναι για μεγαλυτερη οικονομια μπαταριας. προτεινω οταν εισαι στη μπριζα να τα βαλεις ολα στην 8850m. Επισης εκανα και bios update απο a04 se a06. για περρισοτερα σε αυτο δες αυτο το λινκ. http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3519/t/19463998.aspx Συμβουλευω να απενεργοποιησεις το hibernate. Μπορει να δημιουργησει προβληματα. ανοιγεις την γραμμη εντολων [command prompt] σαν admin. και γραφεις¨" powercfg /H OFF " Τωρα γενικα με το laptop ειμαι απολυτα ευτυχισμενος. για αυτα που πληρωνεις περνεις παρα πολυ καλο hardware. τα touchpad κουμπια οντως ειναι ψευτικα και τα πλαστικα οχι και κορυφαια. αλλα προσωπικα δεν με χαλαει καθολου. ουτως η αλλως παντα ποντικι ολοι χρησιμοποιουμε. για τις 10 φορες που θα χρησιμοποιησεις touchpad μια χαρα θα κανει την δουλεια του. το μονο που θα κανω αργοτερα σε αυτο το laptop ειναι caddy hd, δρομο το dvd [θα γινει εξωτερικο usb]. Ssd drive main, και ο 1 tb θα μπει στο caddy. οποτε το laptop θα απογειωθει. Εχω στο σταθερο υ/η ssd και δεν υπαρχει απολυτως καννενας ενδοιασμος για το αν αξιζει η αλλαγη. ειδικα με 5400rpm σκληρο. νυχτα με μερα. Εβαλα και wow να δοκιμασω gaming. Το μηχανημα το επαιξε πολυ ανετα. Μεσα σε oggrimar σε busy server πανω απο 35fps. H haswell πλατφορμα τις intel ειναι ολα τα λεφτα. ουτε καν ζεσταινεται. μπαταρια κραταει 5-6 ωρες ανετα με κανονικη χρηση. Ενα τελέυταιο. Αμα θελεται laptop, αλλα οχι για gaming, video editing, τοτε αυτο ΔΕΝ ειναι για σας. Επεισης αμα σας χαλαει η ποιοτητα των πλαστικων που αν και ειναι καλη πχ με ενα sony vaio δεν ειναι τοσο καλη, παρτε κατι αλλο. αλλα οποιος προλαβει τον κυριο ειδε. δεν εχουν και πολλα. 1
giannhs.m Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Το αγορασα χθες το ιδιο laptop απο mediamark αργυρουπολης, γιατι θα παω κυπρο και μου χρειαζεται. Στο ερωτημα σου επειδη βλεπεις μονο την intel gfx. εχει οντως και τις 2 καρτες. Η intel ειναι βασικα μεσα στο cpu και οχι ξεχωριστη. Αλλα αφου το παρεις θα σου φαει μιση μερα με τα updates. το 8.1 patch το περνεις απο το windows store παντως. Αφου κανεις την αναβαθμιση σε 8.1 τραβα απο το application mydel στα drivers apo to site. Βαλε λειτουργικο 8.1 και κατεβασε ολα τα drivers. παντως εγω εβαλα ολα εκτος το amd mobility driver, εκει κατεβασα το τελευταιο απο amd site [13.12]. αφου τα βαλεις ολα. θα δεις επιλογες και το catalyst center και θα μπορεις να επιλεγεις ποια εφαρμογη να χρησιμοποιει ποια καρτα γραφικων. βασικα η intel ειναι για μεγαλυτερη οικονομια μπαταριας. προτεινω οταν εισαι στη μπριζα να τα βαλεις ολα στην 8850m. Επισης εκανα και bios update απο a04 se a06. για περρισοτερα σε αυτο δες αυτο το λινκ. http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3519/t/19463998.aspx Συμβουλευω να απενεργοποιησεις το hibernate. Μπορει να δημιουργησει προβληματα. ανοιγεις την γραμμη εντολων [command prompt] σαν admin. και γραφεις¨" powercfg /H OFF " Τωρα γενικα με το laptop ειμαι απολυτα ευτυχισμενος. για αυτα που πληρωνεις περνεις παρα πολυ καλο hardware. τα touchpad κουμπια οντως ειναι ψευτικα και τα πλαστικα οχι και κορυφαια. αλλα προσωπικα δεν με χαλαει καθολου. ουτως η αλλως παντα ποντικι ολοι χρησιμοποιουμε. για τις 10 φορες που θα χρησιμοποιησεις touchpad μια χαρα θα κανει την δουλεια του. το μονο που θα κανω αργοτερα σε αυτο το laptop ειναι caddy hd, δρομο το dvd [θα γινει εξωτερικο usb]. Ssd drive main, και ο 1 tb θα μπει στο caddy. οποτε το laptop θα απογειωθει. Εχω στο σταθερο υ/η ssd και δεν υπαρχει απολυτως καννενας ενδοιασμος για το αν αξιζει η αλλαγη. ειδικα με 5400rpm σκληρο. νυχτα με μερα. Εβαλα και wow να δοκιμασω gaming. Το μηχανημα το επαιξε πολυ ανετα. Μεσα σε oggrimar σε busy server πανω απο 35fps. H haswell πλατφορμα τις intel ειναι ολα τα λεφτα. ουτε καν ζεσταινεται. μπαταρια κραταει 5-6 ωρες ανετα με κανονικη χρηση. Ενα τελέυταιο. Αμα θελεται laptop, αλλα οχι για gaming, video editing, τοτε αυτο ΔΕΝ ειναι για σας. Επεισης αμα σας χαλαει η ποιοτητα των πλαστικων που αν και ειναι καλη πχ με ενα sony vaio δεν ειναι τοσο καλη, παρτε κατι αλλο. αλλα οποιος προλαβει τον κυριο ειδε. δεν εχουν και πολλα. minim3 σε ευχαριστώ πάρα πολύ που έκατσες και μου έγραψες όλα αυτά με βοήθησες πάρα πολύ χίλια ευχαριστώ
minim3 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 τελικα ειχα δικιο για το οποιος προλαβε, προλαβε. ηδη το βγαλανε απο το site mediamarkt, μαλλον τους τελειωσε οτι ειχαν σε stock. και στο scroutz.gr το βγαζει για 699 απο αλλο μαγαζι. οποτε αμα δεν ξαναφερουν gg.
psyrra Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Το αγορασα χθες το ιδιο laptop απο mediamark αργυρουπολης, γιατι θα παω κυπρο και μου χρειαζεται. Στο ερωτημα σου επειδη βλεπεις μονο την intel gfx. εχει οντως και τις 2 καρτες. Η intel ειναι βασικα μεσα στο cpu και οχι ξεχωριστη. Αλλα αφου το παρεις θα σου φαει μιση μερα με τα updates. το 8.1 patch το περνεις απο το windows store παντως. Αφου κανεις την αναβαθμιση σε 8.1 τραβα απο το application mydel στα drivers apo to site. Βαλε λειτουργικο 8.1 και κατεβασε ολα τα drivers. παντως εγω εβαλα ολα εκτος το amd mobility driver, εκει κατεβασα το τελευταιο απο amd site [13.12]. αφου τα βαλεις ολα. θα δεις επιλογες και το catalyst center και θα μπορεις να επιλεγεις ποια εφαρμογη να χρησιμοποιει ποια καρτα γραφικων. βασικα η intel ειναι για μεγαλυτερη οικονομια μπαταριας. προτεινω οταν εισαι στη μπριζα να τα βαλεις ολα στην 8850m. Επισης εκανα και bios update απο a04 se a06. για περρισοτερα σε αυτο δες αυτο το λινκ. http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3519/t/19463998.aspx Συμβουλευω να απενεργοποιησεις το hibernate. Μπορει να δημιουργησει προβληματα. ανοιγεις την γραμμη εντολων [command prompt] σαν admin. και γραφεις¨" powercfg /H OFF " Τωρα γενικα με το laptop ειμαι απολυτα ευτυχισμενος. για αυτα που πληρωνεις περνεις παρα πολυ καλο hardware. τα touchpad κουμπια οντως ειναι ψευτικα και τα πλαστικα οχι και κορυφαια. αλλα προσωπικα δεν με χαλαει καθολου. ουτως η αλλως παντα ποντικι ολοι χρησιμοποιουμε. για τις 10 φορες που θα χρησιμοποιησεις touchpad μια χαρα θα κανει την δουλεια του. το μονο που θα κανω αργοτερα σε αυτο το laptop ειναι caddy hd, δρομο το dvd [θα γινει εξωτερικο usb]. Ssd drive main, και ο 1 tb θα μπει στο caddy. οποτε το laptop θα απογειωθει. Εχω στο σταθερο υ/η ssd και δεν υπαρχει απολυτως καννενας ενδοιασμος για το αν αξιζει η αλλαγη. ειδικα με 5400rpm σκληρο. νυχτα με μερα. Εβαλα και wow να δοκιμασω gaming. Το μηχανημα το επαιξε πολυ ανετα. Μεσα σε oggrimar σε busy server πανω απο 35fps. H haswell πλατφορμα τις intel ειναι ολα τα λεφτα. ουτε καν ζεσταινεται. μπαταρια κραταει 5-6 ωρες ανετα με κανονικη χρηση. Ενα τελέυταιο. Αμα θελεται laptop, αλλα οχι για gaming, video editing, τοτε αυτο ΔΕΝ ειναι για σας. Επεισης αμα σας χαλαει η ποιοτητα των πλαστικων που αν και ειναι καλη πχ με ενα sony vaio δεν ειναι τοσο καλη, παρτε κατι αλλο. αλλα οποιος προλαβει τον κυριο ειδε. δεν εχουν και πολλα. Καλησπέρα, έχω αγοράσει κι εγώ αυτό το λάπτοπ. Ακολούθησα τις οδηγίες σου. Όσον αφορά το hibernate διορθώνει το πρόβλημα του shut down που δεν γινόταν αλλά κάθε φορά που κλείνω το καπάκι, δεν μπορώ να μπω στα windows και χρειάζεται απενεργοποίηση. Γενικότερα, σε κάθε περίπτωση απενεργοποίησης της οθόνης, το λάπτοπ δεν επανέρχεται. Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό το πρόβλημα, ιδιαίτερα για το κλειστό καπάκι; Έχω επιλέξει να μη γίνεται καμία ενέργεια όταν κλείνω το καπάκι αλλά δεν έχει κάνει τίποτα. Να σημειώσω ότι το πρόβλημα με τα switchable graphics δεν έχει λυθεί ακόμη από τη DELL. Έχω κάνει και update τα BIOS σε Α08.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα