Panos.Powers Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Ειχε βαλει προσφορα στο Steam τωρα στις 8 το don't starve -92% 1,11 κοστος το προσθετω στο καλαθι το αγοραζω και κοιταω και μου ειχε αφαιρεσει 4,75 ?!! και μετα στο στορε το αλλαξανε και το βαλανε -66% στα 4.75 , τι πρεπει να κανω τωρα ??
naruto14 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μήπως όταν το έβαλες στο καλάθι δεν πρόσεξες καλά την τιμή μήπως είχε αλλάξει? Γιατί και εγώ πήγα να την πατήσω έτσι με δεύτερο αντίτυπο αλλά ευτυχώς το είδα στο τελευταίο βήμα. 4
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 όπως αναφέρθηκε ήταν λάθος που φτιάχτηκε μέσα σε ούτε 5λεπτά..Αλλά το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο...
Panos.Powers Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Ναι μπορει δεν πειραζει , εστειλα για refund στο steam ευχαριστω για την ενημερωση !
Brandtobrand Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ πάντως που το πρόλαβα και το πήρα στο 1 ευρώ, δεν μου έχει αφαιρέσει κάποιο ποσό από το στεαμ πορτοφόλι μου για τη διαφορά του λάθους.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 εγώ το είδα στο 1.κάτι ευρώ που ήταν, πάτησα αγορά, αλλά στο τελευταίο βήμα αφού έβαλα τα στοιχεία μου έλεγε 4.75ε, εκεί την πάτησες προφανώς. Επικοινώνησε για refund ναι.
naruto14 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Αν δεχτούν το refund ενημέρωσε μας αν μπορείς, έχω περιέργεια να δω πως αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις μιας και δεν μου έχει τύχει. 2
kostool13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Στην οθόνη με τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας πριν δώσεις το τελικό "ΟΚ" για την αγορά αναφέρει το ποσό που θα πληρώσεις, από εκεί και μετά δεν μπορεί να υπάρξει καμία απόκλιση στο ποσό χρέωσης. Προφανώς η λάθος έκπτωση του steam διορθώθηκε στο διάστημα που μεσολάβησε από τη στιγμή που το έβαλες στο cart μέχρι τη στιγμή που πάτησες το ΟΚ για χρέωση της πιστωτικής, και δεν πρόσεξες ότι είχε αλλάξει το ποσό. Ακόμη και αν δεχτούν το refund περισσότερο χαριστικό θα είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα