Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η hd 6850 κρασάρει ολόκληρο το σύστημα απαιτόντας hard reset για να επανέλθει.

Το πρόβλημα εντοπίζεται μόνο όταν τρέχουν εφαρμογές που χρησιμοποιούν flash,όπως ο chrome και κάποια παιχνίδια που χειρίζονται το flash για το GUI τους.

Σε παιχνίδια που δεν χρησιμοποιούν καθόλου flash έτρεξα σε settings που έβαλαν την κάρτα σε full load,και δεν κράσαρε,συνέχισε να λειτουργεί ομαλά για αρκετό διάστημα.

Επίσης για να μπω εδώ στο insomnia χρησιμοποίησα τον IE,ο οποίος ευτυχώς δεν έχει το flash pre-installed.

Υπάρχει τρόπος να κάνω τη κάρτα να μη κρασάρει με εφαρμογές που χρησιμοποιούν flash ?

Δημοσ.

Η hd 6850 κρασάρει ολόκληρο το σύστημα απαιτόντας hard reset για να επανέλθει.

Το πρόβλημα εντοπίζεται μόνο όταν τρέχουν εφαρμογές που χρησιμοποιούν flash,όπως ο chrome και κάποια παιχνίδια που χειρίζονται το flash για το GUI τους.

Σε παιχνίδια που δεν χρησιμοποιούν καθόλου flash έτρεξα σε settings που έβαλαν την κάρτα σε full load,και δεν κράσαρε,συνέχισε να λειτουργεί ομαλά για αρκετό διάστημα.

Επίσης για να μπω εδώ στο insomnia χρησιμοποίησα τον IE,ο οποίος ευτυχώς δεν έχει το flash pre-installed.

Υπάρχει τρόπος να κάνω τη κάρτα να μη κρασάρει με εφαρμογές που χρησιμοποιούν flash ?

Αυτο το κανει και η δικια μου . Μου εχει σπασει τα νευρα.

Δημοσ.

Ένα workaround που δουλεύει είναι να απενεργοποιήσεις το HW acceleration του flash.

το έκανα αλλά δεν έπιασε. :fear:

επίσης έχω δοκιμάσει:

# να κάνω downclock τα ρολόγια της κάρτας.

# να βάλω στο off το cool n quiet

# να δοκιμάσω άλλους drivers

μάταια..

Δημοσ.

To έχω ακούσει και σε άλλους. Ένας φίλος έλυσε το πρόβλημα επιστρέφοντας σε xp...  :mellow:

Δεν έχω καταλάβει ακόμα αν είναι πρόβλημα h/w ή s/w ή και τα δύο. Good luck.

Δημοσ.

firefox δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. αλλά γενικά με ότι άλλο έχω δοκιμάσει που χρησιμοποιεί flash,κρασάρει.

Δημοσ.

Κατέβασε την τελευταία έκδοση του flash για ie και Firefox απο adobe και ξαναδοκίμασε ... Το ενσωματωμένο flash του chrome ειναι άκρως προβληματικό..

• Like 1
Δημοσ.

Κατέβασε την τελευταία έκδοση του flash για ie και Firefox απο adobe και ξαναδοκίμασε ... Το ενσωματωμένο flash του chrome ειναι άκρως προβληματικό..

Λαθος. Εμενα το κανει στον  Firefox και μονο . Ο Chrome παιζει τελεια flash !

Δημοσ.

Λαθος. Εμενα το κανει στον Firefox και μονο . Ο Chrome παιζει τελεια flash !

εσύ κάνε απεγκατάσταση Firefox και flash .. Καθάρισε την registry και ξανάβαλε τις τελευταίες τους εκδόσεις.

Δημοσ.

εσύ κάνε απεγκατάσταση Firefox και flash .. Καθάρισε την registry και ξανάβαλε τις τελευταίες τους εκδόσεις.

Καλημερα. Πως καθαριζω registry ; Αν κανω απεγκατασταση φιλε χανονται οι κωδικοι κλπ ;

Ευχαριστω .

Δημοσ.

Μου φαίνεται πως λύθηκε το πρόβλημα μου. κρατάω όμως τα λόγια μου γιατί δεν ξέρω αν θα ξανακρασάρει.

πάντως δοκίμασα να βάλω το Skyrim,στο οποίο κάθε φορά κράσαρε με το που φόρτωνε το παιχνίδι,και δεν κράσαρε! :D

Το τελευταίο που δοκίμασα ήταν το εξής:

Η κάρτα γραφικών έχει 3 προ-ρυθμισμένα ρολόγια,ένα set για idle,ένα για μέτριο load,και ένα για full load,τα οποία υποτίθεται με 'έξυπνο' τρόπο αλλάζουν αυτόματα ανάλογα με το load επεξεργασίας.

Δηλαδή τα default ρολόγια της ήταν τα εξής:

IDLE:   gpu: 100mhz memory: 150mhz

HALF LOAD: gpu: 600mhz memory: 1100mhz

FULL LOAD: gpu: 800mhz memory: 1100mhz

Αυτό που έκανα είναι η κάρτα να τρέχει ΠΑΝΤΑ στα gpu: 800mhz memory: 1100mhz χωρίς ενδοιάμεσα στάδια,να τρέχει σε φουλ χρονισμό ακόμα και όταν είναι idle.

Φυσικά η θερμοκρασία της είναι περίπου 10 βαθμούς ψηλότερα αλλά.... μέχρι στιγμής δεν έχει κρασάρει!

Προσεύχομαι και ανάβω κεριά να μη ξανακρασάρει... Κρίμα είναι είχα δώσει 200ε για αυτή τη κάρτα και έχει λήξει η εγγύηση της.

Α! Επίσης μπήκα από τον Chrome. :)

Δημοσ.

ισως ακουστει μπακαλιστικο , αλλα επειδη ειχα παρομοιο θεμα με τον flash player του chrome (απιστευτα κολληματα ειδικα σε hd βιντεο του youtube) εβαλα τον srware iron για browser (ουσιαστικα ειναι ο chrome με διορθωμενα bugs) και λυθηκαν ολα . για δοκιμασε το αν φυσικα στο ξανακανει

Δημοσ.

Έβαλα ξανά skyrim,έβαλα youtube,και είχα ανοικτό το chrome συνέχεια.

Δεν κράσαρε.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι τι πίνουν εκεί στην AMD που σε τόσες εκδόσεις drivers (πάνω από ενός χρόνου)  δεν έχουν καταλάβει πως το feature τους είναι ελατωματικό και κρασάρει κάποιες κάρτες... 

Εγώ σαν καταναλωτής δεν θα έπρεπε να μπαίνω στο κόπο να μαντεύω τι μπορεί να φταίει και να ανοίγω αρχεία κώδικα .xml για να αλλάζω τις μεταβλητές και να πω στους drivers τι πρέπει να κάνουν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...