pumbaa-9 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Kαλησπέρα και Χρόνια πολλα.Μιας και βγάζω τα δικά μου λεφτά πλέον ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αγοράσω έναν σταθερό υπολογιστή.Η ενασχόληση μου με τον υπολογιστή είναι καθημερινή και αλλάζει χαρακτήρα τακτικα,απο τυπική σε απαιτητική.Δουλεία,διασκέδαση και χόμπυ συνθέτουν την χρήση του.Επιθυμία μου είναι να αποκτήσω ένα mid end pc με σκοπό να με καλύπτει με αξιοπρέπεια πολλά χρονάκια.Η gaming διάθεση υπάρχει αν και δεν είμαι πολύ απαιτητικός. Eνας φίλος μου δίνει μια ASUS P7H55M -LX ,έναν i3 540 και ένα τροφοδοτικό Allied tech sl 8500 btx 500 W τα οποία θα τοποθετήσω στο νέο σύστημα και θα τα αντικαταστήσω με καινούρια όταν αντιληφθώ πως δεν με ικανοποιούν πια. Επισυνάπτω φωτογραφία απο το e-shop (όπου και θα γίνει η αγορά) με τα πράγματα που θα πλαισιώσουν το δωράκι απο τον φίλο και θα ήθελα την γνώμη σας.Το budget είναι γύρω στα 500 ευρώ .Επίσης εχω και 2 αποριούλες.1) Οι ram στα 1600mhz σε μητρική/επεξεργαστή που δέχονται μέχρι 1333 mhz θα λειτουργούν στα 1333 mhz ή δεν θα δουλεύουν καθόλου.Και αν λειτουργούν θα χρειαστόυν ρύθμιση απο το Bios ή θα γίνει αυτόματα;2)Υπάρχει καποιο θέμα προσαρμογής της γραφικών στην μητρική; Σας ευχάριστώ για τον χρόνο σας και καλές γιορτές!
micahel Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Το τροφοδοτικο είναι με έκαψες οπότε θες και απο αυτό. Η μνήμες θα δουλεύουν στα 1333 Τη ενωεις στο 2;
pumbaa-9 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Το τροφοδοτικο είναι με έκαψες οπότε θες και απο αυτό. Η μνήμες θα δουλεύουν στα 1333 Τη ενωεις στο 2; Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου.To τροφοδοτικό θα μου δημιουργήσει προβλήματα;Δεν θα δουλέυει ούτε τυπικά.Θα δουλέψουν αυτόματα στα 1333 έτσι; Και στο 2 εννοώ οτι μιάς και η μητρική είναι σχετικά παλιά και η γραφικώνκαινούρια μήπως υπάρχει θέμα συνδεσμολογίας ,χώρου κλπ
micahel Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Τυπικά θα δουλεύει αλλά θα μπορεί να σου κάψει όλο το pc. Στα 1333 αυτόματα θα είναι Τα μεγέθη σε όλα αυτά είναι standard,
pumbaa-9 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μια γνώμη παιδιά για τα πράγματα που θα πάρω?Για τροφοδοτικό σκέφτομαι το corsair CX500M,τι λέτε;
Millennium Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Από e-shop κοιτάς; http://www.e-shop.gr/product?id=PER.640645
trujillo2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Kαλησπέρα και Χρόνια πολλα. Μιας και βγάζω τα δικά μου λεφτά πλέον ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αγοράσω έναν σταθερό υπολογιστή. Η ενασχόληση μου με τον υπολογιστή είναι καθημερινή και αλλάζει χαρακτήρα τακτικα,απο τυπική σε απαιτητική.Δουλεία,διασκέδαση και χόμπυ συνθέτουν την χρήση του. Επιθυμία μου είναι να αποκτήσω ένα mid end pc με σκοπό να με καλύπτει με αξιοπρέπεια πολλά χρονάκια.Η gaming διάθεση υπάρχει αν και δεν είμαι πολύ απαιτητικός. Eνας φίλος μου δίνει μια ASUS P7H55M -LX ,έναν i3 540 και ένα τροφοδοτικό Allied tech sl 8500 btx 500 W τα οποία θα τοποθετήσω στο νέο σύστημα και θα τα αντικαταστήσω με καινούρια όταν αντιληφθώ πως δεν με ικανοποιούν πια. Επισυνάπτω φωτογραφία απο το e-shop (όπου και θα γίνει η αγορά) με τα πράγματα που θα πλαισιώσουν το δωράκι απο τον φίλο και θα ήθελα την γνώμη σας. Το budget είναι γύρω στα 500 ευρώ . Επίσης εχω και 2 αποριούλες. 1) Οι ram στα 1600mhz σε μητρική/επεξεργαστή που δέχονται μέχρι 1333 mhz θα λειτουργούν στα 1333 mhz ή δεν θα δουλεύουν καθόλου.Και αν λειτουργούν θα χρειαστόυν ρύθμιση απο το Bios ή θα γίνει αυτόματα; 2)Υπάρχει καποιο θέμα προσαρμογής της γραφικών στην μητρική; Σας ευχάριστώ για τον χρόνο σας και καλές γιορτές! χρονια πολλα και απο εμενα . τι παιχνιδια παιζεις?ο ι3 αμφιβαλλω κατα ποσο θα σε καλυψει(μιλαω για παιχνιδια) , το τροφοδοτικο ειναι της πλακας οποτε πρωτα πρωτα παιρνεις ενα καλο τροφοδοτικο αφου μιλας και για βαθος χρονου . οποτε κοιτας εδω -> http://www.e-shop.gr/product?id=PER.640645 , http://www.e-shop.gr/product?id=PER.641159 , 1
pumbaa-9 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Με πείσατε θα πάρω και τροφοδοτικό.Το thermaltake μοιάζει μία πολύ καλή επιλογή οπότε θα πάρω είτε αυτό είτε το corsair CX600M.Σας ευχαριστώ.Είμαι ακόμα ανοικτός σε προτάσεις πριν παώ να τον παραγγείλω!
pumbaa-9 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 To budget με αυτά και με αυτά έχει ανέβει στα 600 και έχει αρχίσει το στρίμωγμα .Μπορείς να προτείνεις ελεύθερα όμως
Millennium Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Το Corsair CX600M δεν έχει καλή τιμή.Καλύτερα να πας σε κάποιο άλλο.
pumbaa-9 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπόν ,ψάχνοντας ατελείωτες ώρες και λαμβάνοντας υπόψιν τις συμβουλές σας(όχι , για να δείτε οτι δεν στέλνατε τζάμπα ) το υπέροχο αυτό ταξίδι συγκρότησης ενός pc κομμάτι κομμάτι έφτασε στο τέλος του,αλλά τώρα έρχονται τα καλύτερα.Σε 10 περίπου μέρες θα τον έχω.Παραθέτω φωτό με το τελικό build που μαζί με έναν intel i3 540 και μια ASUS P7H55M LE θα αποτελέσουν το νέο,και πρώτο,desktop.Τώρα μένει να δω αν θα δουλεύουν σωστά παλιά και καινούρια κομμάτια μεταξύ τους.Σας ευχαριστώ πολύ όλους,επόμενη ενημέρωση με την παραλαβή . Ενα τελευταίο σχόλιο επιβάλετε απο μέρους σας Kαλή χρονιά να έχουμε!
pumbaa-9 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Ηeey παίδες.Το pc ήρθε!Μετά απο μεγάλη ταλάιπωρία με την κάρτα γραφικών που δεν είχαν τοποθετήσει καλά ή κουνήθηκε στην μεταφορά και χρειάστηκε να τον ανοίξω και να την βάλω καλύτερα στην θέση της και πρόβλημα με τους drivers που είχε πακέτο,το pc λειτουργεί άψογα.Και σε περίπτωση που κάποιος θέλει να αγοράσει κάποιο απο αυτά τα κομμάτια να πω δυο λόγια.To κουτί έιναι must ,μεγάλο ομορφο και με άπαικτο airflow,η γραφικών so far πάιζει τα πάντα,dishonored και prototype σε Full γραφικά με anti alliasing και lol έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμης.Η οθόνη σε κάνει να δακρύζεις απο την φοβερή ποιότητα εικόνας και ολα τα άλλα λειτουργούν τέλεια so far. Σας ευχαριστώ ολους 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα