Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δωρεάν ενώ πρέπει να τα σκας μηνιαίως...ROFLCOPTER!

Εντάξει μην υπερβάλουμε ,50 παιχνιδια δίνει το χρόνο με 50 ευρώ!

5 παιχνιδια αμα παίξεις τα εχει βγάλει τα λεφτα του!

• Like 4
Δημοσ.

Τι λετε ρε παιδια? πριν κανει αυτο η σονυ στο xbox live εδινες 40αρες μονο για να παιζεις online, ουτε με το κυαλι δεν εβλεπες free παιχνιδι, κ τωρα σας ενοχλει η συνδρομη ενω προσφέρει ενα σωρό καινουργιες παιχνιδαρες? ελεος!

Η microsoft να τα βλεπει αυτα που δινει παιχνιδια πλεον αλλα 6ετιας¨που τα εχει παιξει κ η κουτσή μαρια!

• Like 4
Δημοσ.

Τα παιχνίδια αφού λήξει η συνδρομή παραμένουν κανονικά στη κονσόλα απλώς δεν παίζουν . Πρέπει να έχεις ενεργή συνδρομή για να ξεκινήσει ένα παιχνίδι .Όσοι μήνες και να περάσουν δεν χάνετε τίποτα, με το που  βάλεις Plus συνεχίζεις και τα παίζεις όλα κανονικά.

Δημοσ.

σε λίγες μέρες θα μου λήξει και μένα το plus και το είχα απορία τι γίνεται,

αν όμως δεν έχω σύνδεση στο ίντερνετ

αυτά που έχω πληρώσει κανονικά τρέχουν η και αυτά θέλουν συνδρομη?

Χτες έβαλα το DmC αν και δεν είμαι φίλος,

Bioshock δεν είδα πουθένα στη λίστα,αν και το έχω retail,πιο πολύ αξίζει έτσι!

Δημοσ.

αν τελειωσει η συνδρομη, τα παιχνιδια μενουν ή τα εχασες;

τα χάνεις! κάποιος να διορθώσει και το αρθρακι, ότι ναναι έχει γράψει για το βιτα

Δημοσ.

Παιδια γενικα το αρθρακι ειναι λαθος οπως εχουν αναφερει πολλα παιδια παραπανω... dmc και borderlands 2 οπως αναφερουν και τα παιδια πιο πανω.

Δημοσ.

Οπα ρε παιδια τι λετε.. Χρονια πολλα κι ολας.. ΔΕΝ χανεις τπτ, ολα μενουν μεσα στην κονσολα σου και ακομη και να τα σβησεις μπορεις να τα κατεβασεις ξανα οποτε θες. Αν σου λειξει η συνδρομη δεν μπορεις να τα τρεξεις αλλα οποτε γινεις plus μπορεις να τα παιξεις ξανα. Δεν χανεις τπτ ποτε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...