codesix Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Έχω έναν φίλο που θέλει να κάνει site για τον πατέρα του που έχει μαγαζί με ρούχα , όμως δεν θέλει με τίποτα CMS το θέλει όλο σε HTML5 Το μόνο κομμάτι που θα με δυσκολέψει είναι το search products , μπορεί να εφαρμοστεί κάτι τέτοιο σε ενα html5 website ?? Δεν το έχω ξανακάνει και η αλήθεια είναι ότι με ανησυχεί λίγο όλο αυτό .. Ευχαριστώ
vacilis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο. Φυσικά χρειάζεσαι php.
cyclo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Έχω έναν φίλο που θέλει να κάνει site για τον πατέρα του που έχει μαγαζί με ρούχα , όμως δεν θέλει με τίποτα CMS το θέλει όλο σε HTML5 Το μόνο κομμάτι που θα με δυσκολέψει είναι το search products , μπορεί να εφαρμοστεί κάτι τέτοιο σε ενα html5 website ?? Δεν το έχω ξανακάνει και η αλήθεια είναι ότι με ανησυχεί λίγο όλο αυτό .. Ευχαριστώ το cms με το html5 δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους με τον τρόπο που τα παρουσιάζεις. αυτό που ρωτάς ναι, μπορεί να γίνει με html5 localstorage. αν είναι αυτός ο σωστός τρόπος; Δια ροπάλου όχι. αν στο προτείνω;; όχι αν είναι εύχρηστο; όχι αν πρέπει να το ξεκινήσεις έτσι; όχι αν θα παίζει σε όλους τους browsers; όχι αν θα σου είναι εύκολο; όχι αν θα είναι πιο γρήγορο; όχι αν θα μάθεις κάτι απ αυτό; χμμ... μάλλον όχι:Ρ 2
codesix Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 ΟΚ κατάλαβα , οπότε πάω σε Joomla μάλλον...
sonyxp Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μάλλον δεν θέλει CMS και απλά νομίζει ότι όλα είναι HTML. Προσωπικά αν ήθελα σελίδα δεν θα δεχόμουν CMS γιατί είμαι μια μλκια και μισή όσον αφορά την εμφάνιση, επίσης είναι άλλοι τόσοι που θα έχουν το ίδιο ΣΤΥΛ. Μπορεί να μην θέλει CMS για τον παραπάνω λόγο και απλά να σου είπα θέλω μια σελίδα φτιαγμένη από το 0 και όχι με έτοιμα εργαλεία.
ParhsG Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μπορεις να χρησιμοποιησεις καποια γλωσσα που εχει παρα πολλα ετιμα. Αλλα η εμφανιση στο cms αλλαξει αν θες
παπι Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μάλλον δεν θέλει CMS και απλά νομίζει ότι όλα είναι HTML. Προσωπικά αν ήθελα σελίδα δεν θα δεχόμουν CMS γιατί είμαι μια μλκια και μισή όσον αφορά την εμφάνιση, επίσης είναι άλλοι τόσοι που θα έχουν το ίδιο ΣΤΥΛ. Μπορεί να μην θέλει CMS για τον παραπάνω λόγο και απλά να σου είπα θέλω μια σελίδα φτιαγμένη από το 0 και όχι με έτοιμα εργαλεία. Μαλακια τα CMS; Πλακα μας κανεις;
Timonkaipumpa Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μαλακια τα CMS; Πλακα μας κανεις; Μπορεί να έχει συγκεκριμένη άποψη επί του θέματος. Γιατί δεν τον ρωτάς πόσα και ποια CMS έχει χρησιμοποιήσει και σε τι use cases, γιατί θεωρεί ότι είναι μαλακία τα CMS και τι έχει να προτείνει ως εναλλακτική. Θα το έκανα εγώ... αλλά έχω βαρεθεί τα μαργαριτάρια του συγκεκριμένου και είναι στο ignore. Φαντάζομαι πάντως πως θα γελάσεις πολύ από την απάντηση.
cyclo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Αν κάποιος δεν θέλει cms για τους χ,ψ λόγους, είναι σεβαστό. μπορεί να έχει κακές εμπειρίες σε θέματα ασφαλείας π.χ, και να προτειμά το obscurity έναντι του security. μπορείς να του φτιάξεις μια html σελιδούλα, και να βάλεις τα λίγα δυναμικά data, σε ένα απλό schema που θα φτιάξεις μόνος σου. δεν είναι τίποτα φοβερό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα