jodi Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη της κοινότητας μας, Χρόνια Πολλά καλά Χριστούγεννα να έχουμε με υγεία και εργασία. Δεν ήξερα σε ποια ενότητα να εντάξω το συγκεκριμένο game, και επειδή ασχολούμαι μέσα από iPad το τοποθετώ εδώ. Έχω κάποιες μέρες που ασχολούμαι μαζί του και δείχνει να έχει αρκετό ενδιαφέρον! Αυτό που θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει και κάποιος άλλος που ασχολείται για extra ενημέρωση, tips κτλ. Θα περιμένω σχόλια και βοήθεια από πιο παλιούς παίχτες. Καλή συνεχεία σε όλους…
polaki Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Έπαιζα εγω μέχρι πριν λίγο καιρό και ενω στην αρχή και μένα μου κίνησε το ενδιαφέρον και πλήρωσα και λεφτά για διαμαντάκια, τελικά το παιχνίδι είναι πολύ αργό και δεν έχει κανένα ιδιαίτερο νόημα. Συνεχώς σου κάνουν επιθέσεις και από ένα σημείο και μετά λόγω τον επιθέσεων δεν μπορείς να αυξήσεις τα λεφτά σου ώστε να αναβαθμίσεις τα κτήρια, αν δεν τα αναβαθμίσεις πάλι θα σου την πέφτουν συνεχώς και θα σου παίρνουν πάλι τα λεφτά και πάλι απτην αρχή. Μέχρι το town hall level 6-7 είναι οκ τα πράγματα, μετά αυξάνει τόσο πολύ το gold που χρειάζεσαι για αναβαθμίσεις που κυριολεκτικά θα κάνεις 10-15 μέρες να τα μαζέψεις. Όλα αυτά χωρίς να "σπρώξεις" ιδιαίτερα λεφτά σε διαμαντάκια, εγω στην αρχή είχα πορωθει και έσκασα συνολο 16 ευρώ περίπου, οκ δεν λέω ότι δεν το χάρηκα γιατί το έπαιζα 3 μήνες... Όμως είναι ΤΟΣΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΑΡΓΟ που πραγματικά από ένα σημείο και μετά την ημέρα θα μπαίνεις μόνο για 3-4 λεπτα. Θα βάζεις τους εργάτες να αναβαθμίζουν και θα σου λέει οτι απομένουν 4 μέρες για να τελειώσουν.... Για μένα πολύ βαρετό, και παρόλο που δεν μετανιώνω για τα λεφτά που έδωσα, θα σου πρότεινα να ΜΗΝ σπρώξεις λεφτά για τουλάχιστον κανένα δίμηνο. Αν στο δίμηνο δεις οτι πάλι γουστάρεις, σπρώξε και λεφτά να το χαρείς περισσότερο.
vasilis77 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα και χρόνια πολλά.. Εγω ασχολούμαι απο περσυ τον Γενάρη.. Δεν εχω βάλει δραχμή...ειναι συναρπαστικό παιχνίδι(για μένα) Εχει και χαβαλέ αν μπεις σε καλό clan... Είμαι 94 level...TH 9...όντως εδω ειναι ακριβά τα πράγματα...αλλα ολα καλα!
polaki Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Ναι όντως εγώ δεν ήμουν σε κανένα clan της προκοπής, και μου έχουν πει παιδιά που παίζουν ότι εκεί είναι όλο το ζουμί! Μπορεί να έπαιξε και αυτό το ρόλο του!
jodi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα και πάλι! Διάβασα τα σχόλια σας και αρχίζω να μπαίνω στο κλίμα. Προσωπικά το γεγονός ότι η εφαρμογή ανοίγει μέσα από την ταμπλέτα και δεν χρειάζεται pc, της δίνει πολλά points. Κάθεσαι και ασχολείσαι όταν βρεις χρόνο όπου και αν είσαι χωρίς πολύ κόπο κτλ. Από ότι αντιλαμβάνομαι θυμίζει λίγο την εφαρμογή Ikariam. Ξεκινάς και… σιγά σιγά διαπιστώνεις ότι πρέπει να πληρώσεις! Polaki δεν σκοπεύω να βάλω χρήματα, αντίθετα θα προσπαθήσω από πιο παλιούς παίκτες να μάθω πέντε πράγματα και να τα θέσω σε εφαρμογή. Ο vasilis77 αλλά και άλλοι παίχτες σίγουρα μπορούν να δώσουν τα φώτα τους. Το πιο εκνευριστικό είναι ότι μπορείς να αναβαθμίζεις free μόνο δυο πράγματα ανά φορά με άμεση συνέπεια την μεγάλη αναμονή. Από level είμαι πολύ χαμηλά και αυτό που προσπαθώ να καταλάβω είναι πως θα πρέπει να παίξω σωστά ώστε να έχει συνέχεια το παιχνίδι. Αυτό που προσπαθώ στην παρούσα φάση είναι βάλω τοίχος σε βασικά κτίρια και να προστατέψω τους πόρους που παράγω. Από εκεί και περά θα δω πως πρέπει να κινηθώ με τις αναβαθμίσεις μου και ποια πρέπει να είναι τα επόμενα βήματα μου.
jodi Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα Χρονια Πολλα και καλη Χρονια να εχουμε! Τελικα απο την κοινοτητα μας δεν φαινεται να αχολειται κανεις με COC!...
DESTRO2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 φιλε τι λβλ εισαι τωρα αν εισαι κατο απο 1250 τροπεα ανεβα παρε 3ο χτιστη κ μετα ελα σε greek guys να σε βοηθισουμε ολοι να ανεβης τι λβλ τρουπς εχεις???? κ δεν ειναι απαρετιτα τα λευτα αν ψαξεις λιγο θα δεισ οτι σε καθε λβλ απο γκολντ κ πανω περνισ καπια γκεμσ αρα ανετα τσουλαει το παιχνιδι(sorry για ορθογραφικα)
panoskatos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα που έχει τόσο μικρή δημοτικότητα το συγκεκριμένο θέμα σε αυτή την τεράστια κοινότητα! Δεν παίζουν οι Έλληνες clash of clans? Λοιπόν θα δώσω μερικές οδηγίες για όσους ενδιαφέρονται και έχουν ξεκινήσει πρόσφατα το παιχνίδι. 1ον ) Δεν χρειάζεται να δώσετε ούτε ένα ευρώ για το παιχνίδι. 2ον) Μην χαλάτε σε καμιά περίπτωση τα gem ( διαμάντια ) για επίσπευση χρόνου. 3ον) Μην βιάζεστε να κάνετε upgrade στο Town Hall. Σε κάθε town Hall πρώτα θα τερματίζετε ότι αναβάθμιση έχετε σε μονάδες, αμυντικά, training κτλ και μετά θα ανεβαίνετε Town Hall. 4ον) Το τελευταίο πράγμα που έχει σημασία είναι τα τείχη, μεγαλύτερη σημασία έχει η αρχιτεκτονική και το lvl των αμυντικών παρά το wall lvl. 5ον) Από το Town Hall lvl 5 και μετά υπάρχει ποσοστό loot που μπορεί αυτός που κάνει επίθεση να αρπάξει, Αυτό σημαίνει ότι όσο πιο χαμηλό town hall έχει αυτός που επιτίθεται τόσο μεγαλύτερο αβαντάζ έχει στο πλιάτσικο. 6) Όταν κάνετε επίθεση να υπολογίζετε πάντα τα έξοδα σας και να βγάζετε τουλάχιστον x2 αυτά. Για παράδειγμα αν η αρμάδα σας έχει κοστίσει 30.000 elixir είναι ανώφελο και κουτό να την πέσετε σε στρατόπεδο που σας δίνει 20.000 elixir. Μπορεί κάποιες φορές να τύχει το παραπάνω αλλά θα πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος. πχ πολύ μεγάλος αριθμός σε χρυσό. 7ον) Μάθετε τι κάνει η κάθε μονάδα και πως συμπεριφέρεται . Giant, Archer κτλ 8ον) Να ρίχνετε ένα goblin κοντά στα τείχη για να βλέπετε αν υπάρχουν παγίδες πρώτα. 9ον) να ρίχνετε ένα goblin ή έναν barbarian κοντά στο clan castle ώστε να δείτε αν υπάρχουν αμυντικές δυνάμεις στο clan castle. Στην περίπτωση που υπάρχουν τα οδηγείτε σε κάποια γωνία εκτός εμβέλειας των αμυντικών και αν είναι πεζοί τους σκοτώνετε με barbarian κυκλικά και 5-6 Archer. Αν είναι ιπτάμενα μόνο με Archer πάλι κυκλικά. 10ον) Αν δείτε από νωρίς ότι δεν σας πάει η επίθεση και δεν κερδίζετε καν πόρους μην χαλάτε τσάμπα τα στρατεύματα σας. Απλά παραδωθειτε. Αυτά τα λίγα για αρχή. Αυτή την στιγμή είμαι από το κινητό και είναι λίγο ταλαιπωρία να συνεχίσω το γράψιμο . Θα απαντήσω σε τυχών απορίες.
AntonisKo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Παιζω κανενα εξαμηνο κι εγω, level 70 και στα μισα του TH8.. Εχει την πλακα του, απεκτησε πολυ περισσοτερο ενδιαφερον με το clan wars.
giathanaso Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Hello.ειμαι καινούριος στο insomnia και δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό μέρος. Εγκαταστησα το clash of clans αλλα μέχρι να δω πως παίζεται χάλασα όλα τα διαμάντια Πείτε please κάποιος... Πως κανω επανεγκατάσταση αφού με βάζει συνέχεια στο ίδιο επίπεδο οταν το διαγράφω και το κατεβάζω ξανά;Εχω iPhone 5s ευχαριστώ εκ των προτέρων
skiabox Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Είμαι στο clan greek (17036 points). Πολύ καλό clan level 5. Αν πιστεύετε ότι είστε καλοί κάντε request για join.
ellinas12 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 2 Video για αρχαριους πως να ξεκινήσετε σύντομα και 3 video
trayban Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μια χαρά είναι το παίγνιο,βάζεις μποτ και μετα απλά μπαίνεις μια στο τόσο στα clan wars. 1
jimaster1989 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 παιδια πουλαω λογω στρατιωτικου τον λογαριασμο μου στο coc. 150euro..th9, lvl100, 1300gems, 3000trophies!!!, με αναβαθμισεις σε πολυ καλο σταδιο..οποιος ενδιαφερεται θα του στειλω screenshots!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα