alextrela172 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Ναι αλλα επειδη υπαρχει κοσμος στο φορουμ που δε μπορει να φιλτραρει το αρχικο σου ποστ και υπαρχει ο κινδυνος να τρεξει να παρει θεωροντας οτι κοροιδευει το συστημα καλο ειναι τα λεμε ολα αυτα. Κατα τ 'αλλα το ολο ποστ ειναι μια τρολλια "πιναρισμενη" μονιμα στις πρωτες θεσεις του section ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ....Τρολλια συμφωνώ αλλα αποτέλεσμα "κριτικής"επι του προϊόντος που έγινε εισβολη μεσα στο νήμα,οχι της προσφοράς αυτού καθ αυτού,στα οποια δεν είμαι εγω υπεύθυνος αν κατηγορεις εμένα.Ουτε το αν το πάρει ή δεν πάρει ακομα και κανένας.
Oric atmos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 αναρωτιέμαι με τόσα λεφτά τι άλλο παίρνεις.. αυτοκίνητο παίρνεις ρε μαν , άκου προσφορα 9 κατοστάρικα για γκάτζετ, ήμαρτον λέμε.. 2
Salvation81 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Ισως να ακουστω καπως αλλα τετοια χαρακτηριστικα σε TABLET να τα κανετε τι ? Στο τελος θα πουλανε Geforce και i7 σε 10ιντσα tablet Και θα τα παιρνει ο κοσμος....Για καποιους επαγγελματιες (ελαχιστους αλλα υπαρχουν) οκ ισως να ειναι χρησιμα αλλα στο 90% του κοσμου (αν οχι παραπανω) νομιζω ειναι αχρηστα τετοια χαρακτηριστικα.
Palp Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δεν είναι tablet, είναι ultraportable. Πλήρης υπολογιστής (όπως αυτό που έχετε στο γραφείο σας) αλλά σε μέγεθος tablet. Το λειτουργικό που έχει είναι κανονικά windows και μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλες τις εφαρμογές, παιχνίδια, κτλ. Πχ είναι σαν το macbook air 11" απλά πιο μικρό και πιο φθηνό. Οσο για τη χρήση, όποιος είναι αρκετά στο δρόμο ή κάνει ταξίδια συχνά είναι το ιδανικό. Δεν θα το αγοράσεις για να παίζεις angry birds... 1
disqualified Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Ισως να ακουστω καπως αλλα τετοια χαρακτηριστικα σε TABLET να τα κανετε τι ? Στο τελος θα πουλανε Geforce και i7 σε 10ιντσα tablet Και θα τα παιρνει ο κοσμος....Για καποιους επαγγελματιες (ελαχιστους αλλα υπαρχουν) οκ ισως να ειναι χρησιμα αλλα στο 90% του κοσμου (αν οχι παραπανω) νομιζω ειναι αχρηστα τετοια χαρακτηριστικα. Γιατι να μην το παρει και ενας οποιοσδήποτε φοιτητής δηλαδη; Τα desktop και τα laptop τι τα έκαναν δηλαδη τοσα χρόνια; Ένας φοιτητής για παράδειγμα για ποιο λόγo να μην το προτιμήσει από ένα laptop; Ή χρειάζονται όλοι τη δύναμη και τις ιντσες του desktop; Που και αυτές με μια 2η οθόνη τις βρίσκεις. Ελπίζω να μη χρειαστεί να αναφέρουμε πάλι οτι δεν είναι tablet. Τουλαχιστον για όσους συχνάζουν σε ενα τεχνολογικό φορουμ αυτο θα έπρεπε να είναι ολοφάνερο
Themos3 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Με 900 ευρω στειλτον σε μενα να του πω απο που θα παρει tablet , λαπτοπ και ενα κινητο δωρο να μπορει να τρεχει office που θα "απαιτει" η σχολη του και να παιζει εκεινο το παιχνιδακι το saga στο φβ ολη μερα απο 3 διαφορετικες συσκευες..... μη τρελαθουμε τελειως ρε παιδια να πουμε.
disqualified Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 μην κρίνεις εξ ιδιων τα αλλότρια. Δεν είναι οτι διαφωνω μαζί σου ριζικα σε κατι αλλα όπως καταλαβαίνεις αν ήταν ετσι τα πράγματα όλοι θα οδηγούσαν το αυτοκίνητο που οδηγείς εσύ. Είναι θέμα επιλογής καθαρα. Πιστεύεις όμως ότι ενα laptop μεταφερεται το ιδιο ευκολα με αυτό ή ότι όλοι κυνηγάνε το απόλυτο vfm; Ελπίζω ομως να μην πιστευεις οτι ολοι σκεφτονται όπως εσυ ή εγώ γιατι τότε θα τρελαθουμε πραγματικά τελείως. Φιλικά πάντα έτσι; επίζω να μην παρεξηγησεις το ύφος μου
Themos3 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Αυτο που λεω ειναι οτι οι δυνατοτητες του συγκεκριμενου σε συνδυασμο με την φορητοτητα του και την τιμη του απευθυνονται ακομα σε κοινο με ιδιαιτερες απαιτησεις κυριως επαγγελματικες παρα σε gadgetακηδες και φοιτητες. Πες μου τι παραπανω θα προσφερει σε εναν φοιτητη το συγκεκριμενο απο αυτο που ειχαν τα media markt στα 370ε? 1
disqualified Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 σούπερ μηχανάκι και αυτό στο ιδιο form-factor του surface. Βεβαια το surface εχει 128GB σκληρό. Δε με νοιαζει ποιος θα το παρει. Εχουμε πηξει απο δηθεν επαγγελματιες για παραδειγμα με Note3. Το θεμα είναι ότι κανει μια χαρα ακομα και για φοιτητη για γκατζετακια για οποιονδηποτε τυπου επαγγελματια δε με νοιαζει να βρω τη χρυση τομη για το ποιον ειναι ιδανικο.
Themos3 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Προφανως διαφωνουμε ριζικα στην εννοια του vfm και στην χρηστικοτητα που μπορει να εχει μια "προσφορα" για καποιον που παρακολουθει το νημα.... Μου απαντησες για εναν 128αρι δισκο και μια διαφορα 520 ευρω.
zacharis1955 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 ....αλήθεια, με τι το συγκρίνετε? Aς πούμε με αυτό το φτηνιάρικο: http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/ASUS-Transformer-Book-T100TA-DK002H-10’,99452,480513,1041975.html?langId=-18 των -μέχρι χθές- 369 €?
johnieXoX Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε το surface pro σα gadget? σοβαρά? λοιπόν, για να δούμε, ξυπνάω το πρωί, - ξεκινάω για το γραφείο με μια συσκευή 0,9 kg, μεταλλική, με ότι συνεπάγεται για την ποιότητα κατασκευής, - δουλεύω στο λεωφορείο και στο μετρό, σε οθόνη fullhd (με ότι συνεπάγεται για την παραγωγικότητα και την ευχρηστία.. όσοι έχουν δουλέψει σε τέτοιες αναλύσεις ξέρουν τη διαφορά, μη συγκρίνουμε με μικρότερες, κρίμα είναι) - φτάνω γραφείο, το συνδέω με οθόνη και περιφερειακά παντώς είδους, συνεχίζοντας τη δουλειά που έκανα στο λεωφορείο δουλεύω γρηγορότερα από το σταθερό pc με τον i3 που μου έχει η εταιρεία (λόγω ssd). όσοι δουλεύουν σε ελληνικές εταιρείες ξέρουν ότι, στην πλειοψηφία, οι i3 είναι πολυτέλεια - το παίρνω σε πελάτες και κάνω τις παρουσιάσεις μου χωρίς να φοβάμαι μην έχω ξεχάσει κάνα αρχείο - δουλεύω κάθε είδους αρχείο, από word μέχρι autocad και photoshop, καθώς τα 128gb μου επιτρέπουν να έχω παραπάνω προγράμματα από μόνο τα windows που πιάνουν από μόνα τους πάνω από 20gb - δεν διεκδικώ δάφνες απόδοσης σε βαριά προγράμματα, προφανώς, αλλά μπορώ να επεξεργαστώ αρχεία, να πηγαίνω στον πελάτη, να του δείχνω σχέδια και να τα αλλάζω εκείνη την ώρα - σχολώντας, την ίδια συσκευή την παίρνω μαζί μου για καφέ, χαζεύοντας φωτογραφίες με τους φίλους μου (δεν είναι πολύ βολικό να το κάνεις αυτό με laptop) - στο σπίτι, παίζω angry birds στην τουαλέτα και μετά τη συνδέω στην τηλεόραση και streamάρω τις σειρές και τις ταινίες που έχω κατεβάσει στο σταθερό αυτά είναι μερικά μόνο από τα πράγματα που κάνει το gadgetaki.. υ.γ. δεν με ενδιαφέρει η επεκτασιμότητά του, καθώς το office τουλάχιστον θα το δουλεύει απροβλημάτιστα για την επόμενη 5έτια όπως θα κάνει και τα περισσότερα, αν όχι όλα, από όσα ανέφερα υ.γ. 2. το wacom δεν είναι απλά ένα πενάκι που δουλεύει παντού. πρέπει η οθόνη να έχει αντίστοιχη τεχνολογία υ.γ. 3. το razer edge πόσο κοστίζει? παίζει κάτω από 1.100 €?? για τις δουλειές που το θέλω γιατί να πάρω i7 και gpu nvidia? υ.γ. 4. μη μιλάμε για μικρότερες αναλύσεις από fullhd. η μεγάλη ανάλυση πληρώνεται υ.γ. 5 προφανώς όποιος το πάρει για να σερφάρει στο δίκτυο ή έχει πολλά λεφτά ή έπρεπε να χει διαλέξει άλλη συσκευή 3
Razor_7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ναι αλλα επειδη υπαρχει κοσμος στο φορουμ που δε μπορει να φιλτραρει το αρχικο σου ποστ και υπαρχει ο κινδυνος να τρεξει να παρει θεωροντας οτι κοροιδευει το συστημα καλο ειναι τα λεμε ολα αυτα. Κατα τ 'αλλα το ολο ποστ ειναι μια τρολλια "πιναρισμενη" μονιμα στις πρωτες θεσεις του section ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ .... Κάθε φορά που διαβάζω αυτή την @@ θέλω να σπάσω το pc μου. Είναι η ίδια λαϊκίστικη άποψη που λέει : ο "κοσμάκης" και ο "κοσμάκης" και ο "κοσμάκης" ... Ρε μεγάλε το μηχάνημα δεν απευθύνεται στο μέσο χρήστη, αλλά προφανώς σε επαγγελματίες.Αν ο άλλος σκάσει 900Ε χωρίς να το ψάξει γιατί έτσι του την έδωσε είναι δικό του θέμα,όπως δικό του ήταν και όταν επένδυε στο χρηματιστήριο επί Younose(simiti). Τουλάχιστον έστω κι αν δεν είναι η τρελή προσφορά,την πόσταρε γιατί αν περιμέναμε από μουσο-ξερόλες απανταχού προσφορολόγους/λάγνους που σκάνε μύτη κατά καιρούς και το μόνο που ξέρουν είναι να κριτικάρουν για το ποσοστό της προσφοράς που δεν ξεπερνά καν το 12,345% και μάλιστα το βρήκαν φθηνότερα από το Babisoutlet και παρήγγειλαν 2-3 κομμάτια για τη γιαγιά τους αλλά ξέχασαν να το ποστάρουν, τότε καλά κρασιά [και καλή χρονιά]. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2013 από Razor_7 2
Themos3 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Κάθε φορά που διαβάζω αυτή την @@ θέλω να σπάσω το pc μου. Είναι η ίδια λαϊκίστικη άποψη που λέει : ο "κοσμάκης" και ο "κοσμάκης" και ο "κοσμάκης" ... Ρε μεγάλε το μηχάνημα δεν απευθύνεται στο μέσο χρήστη, αλλά προφανώς σε επαγγελματίες.Αν ο άλλος σκάσει 900Ε χωρίς να το ψάξει γιατί έτσι του την έδωσε είναι δικό του θέμα,όπως δικό του ήταν και όταν επένδυε στο χρηματιστήριο επί Youmouth(simiti). Τουλάχιστον έστω κι αν δεν είναι η τρελή προσφορά,την πόσταρε γιατί αν περιμέναμε από μουσο-ξερόλες απανταχού προσφορολόγους/λάγνους που σκάνε μύτη κατά καιρούς και το μόνο που ξέρουν είναι να κριτικάρουν για το ποσοστό της προσφοράς που δεν ξεπερνά καν το 12,345% και μάλιστα το βρήκαν φθηνότερα από το Babisoutlet και παρήγγειλαν 2-3 κομμάτια για τη γιαγιά τους αλλά ξέχασαν να το ποστάρουν, τότε καλά κρασιά [και καλή χρονιά]. lol . Καλη χρονια....
jonkyr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Ακριβως αυτο που γραφει ο Razor7... Αν ο άλλος σκάσει 900Ε χωρίς να το ψάξει γιατί έτσι του την έδωσε είναι δικό του θέμα ...ηθελα να γραψω κι εγω. Οχι για να προκαλεσω περισσοτερη διαμαχη, ουτε επειδη με ενδιαφερει το μηχανημα (δεν εχω διαθεσιμα ουτε 90 ευρω, ποσο μαλλον 900). Αλλα βλεπω οτι μερες που ειναι, χαλιεστε για κατι που καθε χρηστης ξεχωριστα πρεπει να εκτιμησει αν τού κανει ή οχι. On topic, η ιδεα του ταμπλετ-πισι εχει μπει για καλα στο μυαλο μου. Κυκλοφορω με ενα philips ultrabook του 2007 που εχει γονατισει το καημενο πια, αλλα δεν μετανιωσα για τα 1000 ευρω που πληρωσα τοτε. Την ωρα που συναδελφοι μου γυριζαν στο ξενοδοχειο με μια κοκκινη λωριδα στο δερμα τους απο το βαρος του 15-17αριου λαπτοπ που κουβαλουσαν για να δουλεψουν, εγω ειχα ενα 10ιντσο μηχανημα (με dvd) που ειχε βαρος +/- ενος κιλου. Μακαρι να μπορουσα να το πουλησω σημερα, για να αγοραζα κατι παρομοιο με το Surface (κατι φτηνοτερο προφανως). Μην τρελαινεστε γενικα, μπορει ο TS να ειναι επαγγελματιας και λιγοι εδω μεσα να ενδιαφερονται για το συγκεκριμενο θεμα, αλλα δεν ειμαστε ολοι 15-20 χρονων να ψαχνουμε ενα φτηνο κινεζικο ταμπλετ για να παιζουμε παιχνιδια. Υπαρχουν κι αλλοι λογοι για να χρησιμοποιησεις ενα τετοιο μηχανημα. Καλα να ειμαστε, να εχουμε και δουλιτσα, οποτε θα ειναι χρησιμο κι αυτο Καλη χρονια να εχετε ολοι. ΥΣ: @Razor7... Younose κι οχι Youmouth (εκτος αν δεν καταλαβα καλα το χιουμορ σου ) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα