Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μονο απο τα specs  καταλαβαινεις οτι θα ειναι τελειο. CPU: i7 Ram : 8GB  Resolution: 1920x1080 ( Full HD ) VRAM: 2 GB HDD: 750 GB

 

Το λαπτοπ ειναι ΟΤΙ πρεπει για την χρηση που επιθυμεις και θα δουλεψει για πολυ καιρο.

Δημοσ.

και απο ποιοτητα κατασκευης και εμφανιση απο οσο εχω δει σε reviews στο youtube επισεις σκηζει!

το θεμα ειναι οτι τα 1100 που κοστιζει στις μερες μας ειναι λιγακι απαγορευτικο!! :blink:  

Δημοσ.

Και εγώ αυτό κοιτάω τελευταία και μάλιστα για απαιτητική χρήση. Οι επιδόσεις του είναι άριστες, οι έκδοση στα 1100 είναι με non-touch matte οθόνη IPS που είναι από τα προτερήματα του. Μπορείς να δουλέψεις μέρα με αυτό και από όποια γωνία και να κοιτάξεις δεν υπάρχει σχεδόν καμμία απόκλιση στα χρώματα.

 

Η ποιότητα κατασκευής είναι αρκετά καλή, είναι ελαφρύ, δεν κάνει θόρυβο. Γενικά είναι τοπ. Το έχει στο public με 12 άτοκες και μπορείς να το δεις εκεί από κοντά.

Δημοσ.

Εννοείς Public στην Αθήνα; Θεσ/νίκη νομίζω δεν το έχω δει σε demo. Έχει πολύ ωραίο engineering στο εσωτερικό του πάντως, κρίμα να μην έχει υποδοχή msata.  Και μάλλον πρέπει να είναι σχετικά μεγάλο.

Δημοσ.

οντως η οθονη του ειναι ενα απο τα κυρια χαρακτηριστικα που με τραβηξε και εμενα, επισης το γεγονος οτι εχει και 2 fans επεξεργαστη και gpu αντιστοιχα συν οτι φτανεις σε αυτα πολυ ευκολα απλα ανοιγεις το κατω καπακι και ειναι πολυ ευκολο να τους καθαριζεις ποτε ποτε ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...