Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με πηραν πριν μια εβδομαδα τηλεφωνο οτι εχω μια οφειλη κοντα στα 30 ευρω. Παω απο το καταστημα και μου λενε οτι ειναι απο το 2010! Οταν ειχα μετακομισει απο το σπιτι και ειχα δηλωσει διακοπη.

Το θεμα ειναι οτι εγω θυμαμαι πως ειχα δηλωσει μεταφορα γραμμης, αφου και στο καινουριο σπιτι ειχα forthnet, οποτε δε παιζει να εχω τετοια οφειλη.

Ακομα και να εχω ομως, δε θα επρεπε να το εγραφαν οι επομενοι λογαριασμοι; Ή εστω καποιο μηνυμα; Ειναι σοβαρα πραγματα αυτα;

Τι μπορω να κανω σε αυτη τη περιπτωση; Εννοειται οτι δεν εχω κρατησει τοσο παλιους λογαριασμους. Εαν δε πληρωσω ( που δεν.. ) τι θα γινει;

Δημοσ.

αν και εχουν ανοιξει ενα θεμα για ληξιπροθεσμες οφειλες καπου εν τουτοις μαλλον ψαχνουν να δουν τι δεν εχει πληρωθει γενικοτερα παλια για τον χ υ λογο.συνηθως βεβαια φαινετε το υπολοιπο στους επομενους λογαριασμους εκτος αν για χ υ λογο δεν φαινοταν.αν δεν το πληρωσες σε γενικες γραμμες οχι μονο σε forthnet αλλα γενικοτερα μετα απο καποιο καιρο(πιο πολυ αμα διακοψεις και μεινει το υπολοιπο)ερχετε απο δικηγορικο γραφειο γραμματακι.αυτο γινετε γενικοτερα σε ολους τους παροχους

Δημοσ.

Και τι παιζει με το γραμματακι; Δλδ η περιπτωση να εχουν κανει λαθος δε παιζει; Αν με ξαναπαρουν στο μελλον η χ,ψ,ω forthnet και μου πουν οτι χρωσταω 1000 ευρω, ειμαι υποχρεωμενος να τα πληρωσω;

Εγω ειμαι σιγουρος οτι δε χρωσταω κατι.

Δημοσ.

Και τι παιζει με το γραμματακι; Δλδ η περιπτωση να εχουν κανει λαθος δε παιζει; Αν με ξαναπαρουν στο μελλον η χ,ψ,ω forthnet και μου πουν οτι χρωσταω 1000 ευρω, ειμαι υποχρεωμενος να τα πληρωσω;

Εγω ειμαι σιγουρος οτι δε χρωσταω κατι.

οπως εγραψα δεν ξερω αν εχει γινει λαθος η οχι αφου σε αυτο κανεις δεν μπορει να σου πει ακριβως τι εχει γινει.σιγουρα μπορεις να μιλησεις μαζι τους να δεις απο που προκυπτουν τ αλεφτα.απλα εγω οπως εγραψα εχει αναφερθει και σε αλλο θεμα αυτο οπως επισης και ανεφερα τι γινεται γενικοτερα οταν δεν πληρωνεις.το γραμματακι ειναι οτι χρωστας τοσα λεφτα και οτι μπορει να ζητηθουν και σε στυλ τοκους και δικηγορικα εξοδα κατι τετοιο.σιγουρα θα εχουν λαβει διαφοροι τετοιο απο διαφορους παροχους οποτε μπορουν να σου πουν ακριβως.αλλες φορες απλα σε παιρνουν τηλ απο δικηγορικο γραφειο.

Δημοσ.

Κι εμένα με πήραν μετά από τρία χρόνια για οφειλή 170€ για γραμμή στην οποία είχα κάνει αίτηση διακοπής. Ευτυχώς μετά από δυο μέρες βρήκα την αίτηση αποσύνδεσης που είχα κάνει σε κατάστημα.

Δημοσ.

Δλδ εγω που δεν εχω τα χαρτια, θα πρεπει να πληρωσω; Με τιποτα. Ας κινηθουν δικαστικα.

Δημοσ.

Δλδ εγω που δεν εχω τα χαρτια, θα πρεπει να πληρωσω; Με τιποτα. Ας κινηθουν δικαστικα.

μιλα καταρχην μαζι τους για να δεις τι ειναι απο που ειναι και εξηγησε τους.στειλε κανα email.

Δημοσ.

μιλα καταρχην μαζι τους για να δεις τι ειναι απο που ειναι και εξηγησε τους.στειλε κανα email.

στείλε και μύνημα στο inbox στο fb . Γενικότερα με αυτούς τους δύο τρόπους φαίνεται ότι έχεις άμεση ανταπ'οκριση από τη forthnet

Δημοσ.

Είχα π[ληρώσει forthnet κανονικά και μου ερχόταν επι 4 χρόνια κάθε μήνα. Τι με fax έστειλα τα αποδεικτικά πληρωμής, τι πόσες φορές πήγα σε κατάστημα, η οφειλή δεν έσβησε ΠΟΤΕ. Μέχρι που τον περασμένο μήνα έκανα διακοπή και υπήρχε ακόμα σαν εκκρεμότητα! Τραγικό λογιστήριο.

*Στη διακοπή παρότι υπήρχε σαν εκκρεμότητα , δεν την ζήτησαν!

Δημοσ.

Είχα π[ληρώσει forthnet κανονικά και μου ερχόταν επι 4 χρόνια κάθε μήνα. Τι με fax έστειλα τα αποδεικτικά πληρωμής, τι πόσες φορές πήγα σε κατάστημα, η οφειλή δεν έσβησε ΠΟΤΕ. Μέχρι που τον περασμένο μήνα έκανα διακοπή και υπήρχε ακόμα σαν εκκρεμότητα! Τραγικό λογιστήριο.

*Στη διακοπή παρότι υπήρχε σαν εκκρεμότητα , δεν την ζήτησαν!

ελπιζω να μην σου ερθει μετα απο 2 -3 χρονια απο κανα δικηγορικο γραφειο:P

μπας και να μιλησεις και εσυ διαμεσω fb που λενε?

Δημοσ.

Υπαρχει σχετικο θεμα και εχω γραψει  τι εκανα εγω σε παρομοια περιπτωση με το ΟΤΕ..

Με λιγα λογια εφ'οσον οπως λες συνεχισες να εισαι στη FORTHNET και δεν σε χρεωναν σε επομενους λογαριασμους αυτα που λενε

οτι χρωστας γραψτους στα //τρυφερα// σου οπως λεει και ο Λαζοπουλος.

Αν αρχισουν να αγριευουν καταγγελια στον Συνηγορο του Καταναλωτη (γινετε και ον-λινε)

Μολις τους παει το χαρτι ξαφνικα ολα θα διορθωθουν.

Επαναλαμβανω ομως......εφοσον συνεχισες να εισαι πελατης τους

Δημοσ.

απλα γενικοτερα για οποιον χρωσταει σε οποιονδηποτε παροχο αν τα χρωστατε πραγματι πληρωστε τα .ανδεν τα χρωστατε μιληστε ειτε με τον καλο τροπο ειτε με τον αγριο με σκοπο να κλεισει αυτο το κεφαλαιο για να μην τρεχετε αργοτερα οταν θα ερθουν σημειωματα/τηλεφωνα απο δικηγορικα γραφεια.για οποιον ξερει οτι χρωσταει δηλαδη

Δημοσ.

Υπαρχει σχετικο θεμα και εχω γραψει  τι εκανα εγω σε παρομοια περιπτωση με το ΟΤΕ..

Με λιγα λογια εφ'οσον οπως λες συνεχισες να εισαι στη FORTHNET και δεν σε χρεωναν σε επομενους λογαριασμους αυτα που λενε

οτι χρωστας γραψτους στα //τρυφερα// σου οπως λεει και ο Λαζοπουλος.

Αν αρχισουν να αγριευουν καταγγελια στον Συνηγορο του Καταναλωτη (γινετε και ον-λινε)

Μολις τους παει το χαρτι ξαφνικα ολα θα διορθωθουν.

Επαναλαμβανω ομως......εφοσον συνεχισες να εισαι πελατης τους

αυτό έχω κάνει κι ο συνήγορος απάντησε ότι η οφειλή είναι θέμα ιδιωτικής διαφοράς και αν θέλω να το ψάξω δικαστικά.

Δημοσ.

αυτό έχω κάνει κι ο συνήγορος απάντησε ότι η οφειλή είναι θέμα ιδιωτικής διαφοράς και αν θέλω να το ψάξω δικαστικά.

Κατι εχεις κανει λαθος η κατι δεν καταλαβες καλα .Εγω εκτος απο αυτη τη διαφορα που ειχα με τον ΟΤΕ εχω παει

4 φορες την ασφαλιστικη μου εταιρεια,και μια φορα εταιρεια on-line αγορας αεροπορικων εισητηριων.

Ολες τις κερδισα και ενοειτε οτι ολες ηταν διαφορες μεταξυ ιδιωτων.

Εκτος αν εχει αλλαξει κατι στη νομοθεσια προσφατα.

Αλλα δεν μπορω να το πιστεψω γιατι τοτε θα μπορουσαμε να παμε στο Συνηγορο του Καταναλωτη μονο για

διαφορες μας με το Δημοσιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...