Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

#scullyist η αλήθεια είναι πως κανονικά θα έπρεπε να κάνουν ένα αντίστοιχο προϊόν της Apple πρόταση και όχι ανταγωνιστικής εταιρείας.

Τι να πεις...

Sent from my iPhone 4

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρέλαβε εκ νέου κανείς άλλος?

Από τη παρασκευή περιμένουμε το voucher για το courier, έως σήμερα κανένα νέο............

Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα καθόλου!!! (πιθανόν δεν θα υπάρξει...) Και η αντιπροσφορά όπως του hamil είναι μια χαρά αν σου δωθεί πάντως! ;)

Δημοσ.

Για να λέμε και τα καλά, σήμερα πρωϊ πρωϊ μας πήραν τηλέφωνο απο το public, η παραγγελία ξεκινάει σήμερα και αργότερα θα μου στείλουν και tracking number για το courier :-D :-D :-D

Οπότε η παραγγελία είναι οκ...(λέτε να διαβάζουν το φόρουμ εδώ :blink: :blink: )

Μόλις αφιχθεί θα ενημερώσω

Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα καθόλου!!! (πιθανόν δεν θα υπάρξει...) Και η αντιπροσφορά όπως του hamil είναι μια χαρά αν σου δωθεί πάντως! ;)

Υποτίθεται ότι τη παρασκευή που μας πήραν τηλέφωνο (και λόγω του ότι περιμέναμε ακύρωση), ρωτήθηκε η κοπέλα και είπε ότι είναι είναι όλα οκ με τη παραγγελία..........τώρα τι να πω, αναμονή μερικές μέρες ακόμα......

Δημοσ.

Υποτίθεται ότι τη παρασκευή που μας πήραν τηλέφωνο (και λόγω του ότι περιμέναμε ακύρωση), ρωτήθηκε η κοπέλα και είπε ότι είναι είναι όλα οκ με τη παραγγελία..........τώρα τι να πω, αναμονή μερικές μέρες ακόμα......

Ότι τους κατέβει λένε, :) .Αν ξαναπάρεις θα δεις πως ο υπάλληλος στο αφήνει στην κρίση σου.

πχ

Ε. με το iPad έχουμε κάποια ενημέρωση για την παραλαβή;

Α. όχι

Ε. το αφήνουμε εν αναμονή δηλαδή;

Α. κάντε ότι θέλετε εσείς...

Ε. δηλαδή; να περιμένω;

Α. ότι νομίζετε, αν θέλετε το ακυρώνουμε

Συμπέρασμα; δεν ξέρουν τι τους γίνετε και τρέχουν και δεν φτάνουν!

Δημοσ.

Απλά κάνουν τον κινέζο και περιμένουν να κουραστείς και ν' ακυρώσεις μόνος. Μακάρι να είμαι λάθος και να το λάβεις έστω και του χρόνου, αλλά έτσι το κόβω.

Σε μένα όπως τα λέγαμε, η παραγγελία ακυρώθηκε μεν, αλλά το "δώρο" μια χαρά στάλθηκε, χρεωμένο κανονικά. Μετά από 2 απόπειρες παράδοσης που δεν με βρήκαν, έδωσα και μια άρνηση παραλαβής να την έχουν να την χαίρονται. Εγώ την χάρηκα ακόμη παραπάνω μόλις διαπίστωσα ότι ταξίδεψε κι από public από την άλλη άκρη της Ελλάδας.

Εντωμεταξύ, για το κούριερ voucher που περιμένει κάποιος πιο πάνω: Το είχα ζητήσει με μέιλ πριν 3 μέρες. Απαντήσανε μόλις σήμερα, όχι για να μου το δώσουν (το "δώρο" είχε ήδη αποσταλεί και η παραγγελία αναγράφεται ως απεσταλμένη εδώ και μέρες), απλά για να μου πούνε ότι η παραγγελία με xxxxx κωδικό έχει ακυρωθεί και σύντομα θα αναγραφεί και ως ακυρωμένη και στον λογαριασμό μου (που δεν έχει γίνει ακόμα βέβαια μιας και έχουν στείλει το "δώρο" και αναμένουν παραλαβή για να την αναγράψουν τελικά ως ολοκληρωμένη).

Ο κωδ.παραγγελίας που αναφέρουν εντωμεταξύ, δεν έχει καμία σχέση με τον κωδικό παραγγελίας μου στο σάιτ (που έτσι κι αλλιώς τους τον έστειλα), οπότε υποθέτω ότι με κάποιο τρόπο στο δικό τους σύστημα το ipad και το δώρο έχουν καταχωρηθεί με διαφορετικό κωδικό παρ/ίας κι ας φαίνονται ως μία παραγγελία με έναν -διαφορεικό- κωδικό στο σάιτ. Κι αντί έστω να πούνε, ακυρώθηκε το ipad αλλά το 2ο προϊόν σας έχει σταλεί, εκεί αναφέρεται το "απεσταλμένο", και το κούριερ voucher που ζητάτε είναι το τάδε", συνεχίζουν το δούλεμα μιας και η εντιμότητα κι ο επαγγελματισμός δεν τους συμφέρει στη συγκεκριμένη περίπτωση που έχουν λερωμένη τη φωλιά.

Από που να το πιάσεις δηλαδή και που να το αφήσεις. Εντωμεταξύ κάθομαι και συγχίζομαι ενώ το ρημάδι το ipad δεν ήταν καν για μένα και έκανα εξυπηρέτηση για φίλη. Αλλά το χάλι τους δεν έχει όρια ρε γμτ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν αντιλέγω για αυτά που ειπώθηκαν παραπάνω, άλλωστε και σε εμένα παλιότερα είχαν ακυρώσει παραγγελία υπολογιστή (που ήταν σε προσφορά) και μια ακόμα παραγγελία (με παραλαβή απο το κατάστημα) ήταν τα μισά απο αυτά που είχα παραγγείλει ενώ με είχαν ειδοποιήσει οτι ήταν έτοιμη για παραλαβή :mad: :mad:

Δύο είναι οι λόγοι για τους οποίους δεν θεωρώ (ακόμα) ξεγραμένη τη παραγγελία μου:

1) Το ότι με πήραν τηλέφωνο να μου πούν οτι (και καλά) είναι οκ η παραγγελία και θα με καλέσουν εντος της ημέρας να μου δώσουν tracking number (αφού τους είχα πάρει 2 φορές τηλέφωνο εγώ βέβαια)/ και δεν με έχουν πάρει ακόμα :mad: , και

2) Θέλουν να κάνουν ανανεώσεις συμβολαίων για να πιάσουν τους στόχους που έχουν σε συνεργασία με τη wind http://www.e-go.gr/tech/article.asp?catid=17290&subid=2&pubid=129148869

"Στρατηγική συνεργασία Wind με Public, Multirama, Getitnow.gr (απόσπασμα απο το παραπάνω σύνδεσμο):

Η μετοχική συμμετοχή του Ομίλου Π. Γερμανού στη Wind Ελλάς θα πραγματοποιηθεί στη βάση συγκεκριμένων στόχων συνδέσεων και τζίρου.

Το ποσοστό συμμετοχής, κατόπιν επίτευξης των στόχων που έχουν τεθεί, ορίζεται ότι θα φτάσει κλιμακωτά στο μέγιστο 10% κατά τα τέσσερα πρώτα έτη, (2013-2016), της 15ετούς συνεργασίας των δύο εταιριών.

Η πώληση των προϊόντων και υπηρεσιών της Wind από το δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου Π. Γερμανού θα δημιουργήσει πολλαπλά οφέλη για τον καταναλωτή, καθώς θα έχει στη διάθεσή του νέες επιλογές μέσα από τον συνδυασμό της προϊοντικής γκάμας των δύο πλευρών." (πηγή: ο παραπάνω σύνδεσμος).

Αύριο ίσως έχω νεότερα............

update: Σήμερα το amazon.co.uk το έχει 218 Λίρες,το 16GB, (περίπου) 270 Ευρώ (χωρίς τα μεταφορικά) http://www.amazon.co.uk/Apple-iPad-Mini-Wi-Fi-White/dp/B00A6QA4MM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1389131244&sr=8-1&keywords=ipad+mini+16gb#productDetails

(Sold by Right Click and Fulfilled by Amazon)

Επεξ/σία από mobile_32
Δημοσ.

update: Σήμερα το amazon.co.uk το έχει 218 Λίρες (περίπου) 270 Ευρώ (χωρίς τα μεταφορικά) http://www.amazon.co.uk/Apple-iPad-Mini-Wi-Fi-White/dp/B00A6QA4MM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1389131244&sr=8-1&keywords=ipad+mini+16gb#productDetails

(Sold by Right Click and Fulfilled by Amazon)

Εγώ το 16αρι βλέπω σ' αυτή την τιμή...

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα, ευχαριστώ τον ts, στα 239 ήταν η προσφορά της χρονιάς για το '13 όσον αφορά στα tablets.

Ποιά έκδοση της 6 έχει; Του βάλατε ή θα του βάλετε την 7;

Αν δεν θέλει κάποιος για οποιονδήποτε λόγο να πάρει θήκη από ebay, νομίζω πώς αυτή:

http://www.public.gr/product/aksesoyar/tablet/thikes/belkin-classic-strap-cover-thiki-apple-ipad-mini-mayro/prod5160363pp/ είναι επώνυμη, σε καλή τιμή και αρκετά ποιοτική.

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα, ευχαριστώ τον ts, στα 239 ήταν η προσφορά της χρονιάς για το '13 όσον αφορά στα tablets.

Ποιά έκδοση της 6 έχει; Του βάλατε ή θα του βάλετε την 7;

Αν δεν θέλει κάποιος για οποιονδήποτε λόγο να πάρει θήκη από ebay, νομίζω πώς αυτή:

http://www.public.gr/product/aksesoyar/tablet/thikes/belkin-classic-strap-cover-thiki-apple-ipad-mini-mayro/prod5160363pp/ είναι επώνυμη, σε καλή τιμή και αρκετά ποιοτική.

Καλό- δούλευτο το ταμπλετ φίλε, μας δίνεις ελπίδες οτι και το δικό μας ίσως έρθει (χτές μιλήσαμε με την τηλεφωνική εξυπηρέτηση και υποτίθεται οτι θα μας καλέσει πίσω η υπεύθυνη που ασχολείται με τις αναβαθμίσεις των συμβολαίων της wind :lol: ).

Ένα ευχαριστώ στον ts και απο εμας που έκανε το νήμα της προσφοράς (και ας μην έχουμε παραλάβει ακόμα ........)

Δημοσ.

Ακόμη μία ΚΟΚΚΙΝΗ κάρτα στο PUBLIC από μένα ... 

28/12 παραγγελία online με απόθεμα να υπάρχει και χτές που τσέκαρα online το status βλέπω "ΑΚΥΡΗ"....ΟΥΤΕ MAIL ΟΥΤΕ SMS ..TΙΠΟΤΑ !!

ΘΕΟΙ !  Marketing tricks .. 

Γιά μένα το PUBLIC --> T E Λ Ο Σ  και ελπίζω να φάει ΒΑΝ και από ΟΛΑ τα δυσαρεστημένα παιδιά εδώ, καθώς και την χειρότερη δυσφημιση σε φίλους και συγγενείς..

Στο τηλέφωνο που τους έκανα ζητώντας εξηγήσεις για το ΑΚΥΡΟ χωρίς ΚΑΜΙΑ αλλη ειδοποίηση SMS/MAIL ο νεαρός ψαρωμένος κ ψιλοάσχετος υπάλληλος προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα αραδιάζοντάς μου τις δικαιολογίες που αναφέρονται και σε παραπάνω post...

Πάμε παρακάτω.. η δύναμή μας είναι το πανυγιρικό μποϋκοτάζ του μπακάλικου αυτού.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...