kormos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 #hamil ΕΣΕΝΑ η παραγγελία όταν την έκανες έλεγε άμεσα διαθέσιμο ή κατόπιν παραγγελίας; Sent from my iPhone 4
hamil Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Άμεσα διαθέσιμο Είχα βάλει στο καλάθι το μαύρο ακριβώς γι αυτόν τον λόγο. Το λεύκό έλεγε περιορισμένη διαθεσιμότητα... Το mail πήγε στα Promotions του gmail και γι αυτό το είδα σήμερα το πρωί. Η ακύρωση εγινε 31/12
kormos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δεν έχουν δικαίωμα ακύρωσης αν σου έλεγε άμεσα διαθέσιμο! Κάν τους ένα τηλέφωνο αύριο και διεκδίκησε το! Μπορείς! Sent from my iPhone 4
veider Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δεν έχουν δικαίωμα ακύρωσης αν σου έλεγε άμεσα διαθέσιμο! Κάν τους ένα τηλέφωνο αύριο και διεκδίκησε το! Μπορείς! Sent from my iPhone 4 Δεν μπορεις να διεκδικησεις τιποτα δυστηχως. Θα σου απαντησουν οπως στα mail που εστειλαν ( πανω απο τις προβλεψεις ζητηση κτλ)
mobile_32 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 #hamil ΕΣΕΝΑ η παραγγελία όταν την έκανες έλεγε άμεσα διαθέσιμο ή κατόπιν παραγγελίας; Sent from my iPhone 4 Και εμείς όταν κάναμε τη παραγγελία έλεγε άμεσα διαθέσιμο, μάλιστα λόγω του οτι η παραγγελία έγινε τηλεφωνικά (επιδότηση wind), υποτίθεται οτι "προλάβαμε" διαθέσιμα τεμάχια....(απο αύριο πιστεύω να έχουμε νεότερα) Άμεσα διαθέσιμο Είχα βάλει στο καλάθι το μαύρο ακριβώς γι αυτόν τον λόγο. Το λεύκό έλεγε περιορισμένη διαθεσιμότητα... Το mail πήγε στα Promotions του gmail και γι αυτό το είδα σήμερα το πρωί. Η ακύρωση εγινε 31/12 Δεν έχουν δικαίωμα ακύρωσης αν σου έλεγε άμεσα διαθέσιμο! Κάν τους ένα τηλέφωνο αύριο και διεκδίκησε το! Μπορείς! Sent from my iPhone 4 Δες αν αναφέρει κατι σχετικό για της εξ αποστάσεως παραγγελείες ο συνήγοροσ του καταναλωτή http://www.synigoroskatanaloti.gr/index.html και το ΙΝΚΑ http://www.inka.gr/
kormos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Απο τη στιγμή που μπορείς να το αποδείξεις, πως ήταν άμεσα διαθέσιμο (ασχέτος το ότι ήταν στημένο το όλο πρότζεκτ) δεν έχουν κανένα δικαίωμα να το ακυρώσουν απο τη στιγμή που το προϊόν είναι διαθέσιμο απο την Μητρική εταιρεία. Το εμαιλ αν δεν κάνω λάθος ανέφερε κάπου πως όταν έγινε παραγγελία πως ήταν κατόπιν παραγγελίας, οπότε δικαιολογημένα έκαναν ανταπόκριση (πέρα του γεγονότος ότι είναι καλύτερη). Τα αναφέρω γιατι σε "λίστα" είμαι και εγω μέσα και ήδη έχω κάνει κάποιες ενέργειες και τους...περιμένω! Sent from my iPhone 4
thodoris20s Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μπορεί τα public να είχανε καλύτερη προσφορά με την δωροεπιταγή αλλά η Mediamarkt ξηγήθηκε καλύτερα... Εγώ παρέλαβα σήμερα
georgexx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Παιδια μαλλον το κανουν συστηματικα το ιδιο ειχαν κανει και σε εμενα με το asus,ενας φιλος μου ειχε παραλαβει μια χαρα απο media και εγω ενω παρηγγειλα το μαυρο παρολο που προτιμουσα το μπλε λογω διαθεσιμοτητας εφαγα ακυρο(ειχα παραλαβη απο καταστημα).αν ολες οι ακυρωσεις ειναι με παραλαβη απο καταστημα τοτε εκει γινεται το μπερδεμα,γιατι εφοσον το συστημα οταν τελιωνουν βγαζει με σειρα προτεραιοτητας αρα δεν εχουν καμια δικαιολογια
kormos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 #georgexx με 10-20 τεμ ποσότητας δηλαδή κάνουν τον κόσμο άνω κάτω... ΕΛΛΑΣ το μεγαλείο σου! Sent from my iPhone 4 1
hamil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μπορεί τα public να είχανε καλύτερη προσφορά με την δωροεπιταγή αλλά η Mediamarkt ξηγήθηκε καλύτερα... Εγώ παρέλαβα σήμερα Και πολύ καλά έκανες, μετά σου λένε μη δίνεις τα χρήματα σου σε Γερμανούς κλπ κλπ 1
Prof_Chaos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 #georgexx με 10-20 τεμ ποσότητας δηλαδή κάνουν τον κόσμο άνω κάτω... ΕΛΛΑΣ το μεγαλείο σου! Sent from my iPhone 4 αυτο ακριβώς αναξιόπιστοι. Το χειρότερο είναι οτι δήθεν δεν λειτουργεί σωστά το online σύστημα με τις αποθήκες τους... και ακυρώνουν όποτε θέλουν και όποιον θέλουν με τη δικαιολογία οτι δεν έχουν διαθέσιμα κομμάτια..
mobile_32 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Για να λέμε και τα καλά, σήμερα πρωϊ πρωϊ μας πήραν τηλέφωνο απο το public, η παραγγελία ξεκινάει σήμερα και αργότερα θα μου στείλουν και tracking number για το courier :-D Οπότε η παραγγελία είναι οκ...(λέτε να διαβάζουν το φόρουμ εδώ :blink: ) Μόλις αφιχθεί θα ενημερώσω 1
scullyist Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Ακόμη ένα άκυρο από τους καραγκιόζηδες, ενώ το προϊόν ήταν άμεσα διαθέσιμο τη στιγμή της παραγγελίας. Σε μένα και καλά δίνουν 10% έκπτωση σε επόμενη αγορά σε προιόντα τεχνολογίας μέσα στις επόμενες 30 ημέρες. Και προτείνουν και το LG V500 τρομάρα τους. Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι τουλάχιστον από την Τρίτη την παραγγελία την έδειχνε "μερικώς τιμολογημένη". Και 6 λεπτά μετά το ακυρωτικό μέιλ, έρχεται ενημερωτικό μέιλ για αποστολή της παραγγελίας και στο account μου την έχει πλέον ως 'απεσταλμένη". "Αριθμό voucher για live πληροφόρηση από την ACS" δεν βλέπω πουθενά όμως όπως και καλά αναφέρουν στο μέιλ της αποστολής. Πήρα και στην ACS της περιοχής μου, στο όνομα μου δεν φαίνεται καμία αποστολή. Yπάρχει περίπτωση να μην έχει περαστεί ακόμη στο σύστημα της ACS; Aν παίζει αυτό και όντως έχουν στείλει κάτι και δεν πέφτει διπλό δούλεμα, λογικά είναι το "δώρο" των 40Ε, κανονικά χρεωμένο προφανώς. Ω ρε γλέντια.
mpokwsths Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Και προτείνουν και το LG V500 τρομάρα τους. Καλά, αυτό τώρα τι το ανέφερες; Το LG είναι κλάσεις ανώτερο από το iPad Mini σε κάθε πιθανό/υπαρκτό τομέα. Ουα χα χα χα Πάμε παρακάτω
scullyist Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Χαίρομαι που το διασκεδάζεις με αυθαίρετα συμπεράσματα. Ξέρω πολύ καλά τι είναι και τι δεν ειναι το Lg, το σχόλιο πηγαινε στο ότι έχουν το θράσος να υποδεικνύουν και αγορές κι από πάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα