Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρήγγειλα μόλις βγήκε το θέμα.

Επιβεβαίωση παραγγελίας Δεκ 27 στις 3:29 μ.μ.

IPad λευκό για παραλαβή από Σύνταγμα.

Παρέλαβα σήμερα το πρωί.

Όλα πήγαν παραπάνω από καλά, λυπάμαι που δεν μπορώ να πω δημόσια πόσο ;)

Καλή χρονιά σε όλους και με το καλό να παραλάβετε οι υπόλοιποι

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα το πρωί.

κατσε να μαντεψω τι εγινε. ειχες βαλει στο καλαθι σου αλλο ενα προιον μεχρι 40 ευρω, το οποιο και τελικως δεν πληρωσες λογω της προσφορας, αλλα στο καταστημα σου δωσαν μια επιταγη 40 ευρω και τελικα το πηρες 240, ετσι?!?!

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα το πρωί.

κατσε να μαντεψω τι εγινε. ειχες βαλει στο καλαθι σου αλλο ενα προιον μεχρι 40 ευρω, το οποιο και τελικως δεν πληρωσες λογω της προσφορας, αλλα στο καταστημα σου δωσαν μια επιταγη 40 ευρω και τελικα το πηρες 240, ετσι?!?!
Μπα, μάλλον θα έκανε καμιά καλή γνωριμία κατά την παραλαβή ;) Sent from my iPad using Insomnia
Δημοσ.

Μπα, μάλλον θα έκανε καμιά καλή γνωριμία κατά την παραλαβή ;) Sent from my iPad using Insomnia

Αν κρινω από χθες που πέρασα από το κατάστημα του Συντάγματος είχε τόσο κόσμο και ουρά που όχι μόνο γνωριμία έκανες αλλά μεχρι και σε γάμο έφτανες

Δημοσ.

ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!! Αυτό ακριβώς συνέβη σε έναν φίλο μου...

Αφαίρεσε και τον ΦΠΑ λόγω τιμολογίου...

Δημοσ.

Ενας φίλος εκμεταλλέυτηκε και την επιδότηση που είχε απο τη wind και του ήρθε πολύ οικονομικά.

Το πρόβλημα όμως είναι οτι για να μπορέσει να εκμεταλλευτεί την επιδότηση η παραγγελία έγινε τηλεφωνικά με συνέπεια να μην υπάρχει κωδικός παραγγλείας, απο την εξυπηρέτηση πελατών δεν μπορούν να δούν στο σύστημα τους την παραγγελεία γιατί όπως είπαν είναι διαφορετική η διαδιακσία οταν είναι και για επιδότηση.................

Έχει κανείς κάνει κάτι αντίστοιχο να μας πει λεπτομέρειες??

Δημοσ.

Μόλις ήρθε !! 

Αγαπητέ/ή φίλε/η των Public,

Σε συνέχεια τηςπαραγγελίας σου για την εκπληκτική προσφορά του 0728019  NB APPLE IPAD MINI 32GB WHT & SLV στα 279€ που ήταν «κατόπιν παραγγελίας», σε ενημερώνουμε ότι η ζήτηση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με αποτέλεσμα να εξαντληθούν όλα τα τεμάχια σε σύντομο χρόνο.

Ως εκ τούτου έχουμε ήδη προβεί στην ακύρωσή της, καθώς το προϊόν δεν θα είναι και πάλι διαθέσιμο.

Ωστόσο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προτείνουμε αντίστοιχες προσφορές για νέο tablet:

0728020 NB APPLE IPAD MINI 64GB WHT & SLV από 454.90€ τιμή καταστήματος,  μόνο 329€

0787378 TABLET LG V500 WHITE  με τιμή 279€

Σημειώνουμε ότι και οι δύο προσφορές αφορούν ελάχιστα διαθέσιμα τεμάχια, οπότε σε περίπτωση ενδιαφέροντος σε συμβουλεύουμε να προχωρήσεις άμεσα σε παραγγελία.

Οι τελικές τιμές προσφοράς που αναφέρουμε είναι ενεργοποιημένες στον προσωπικό σου λογαριασμό, και θα εμφανιστούν αυτόματα στο καλάθι αγορών σου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και ευχόμαστε καλή & δημιουργική χρονιά!

Ομάδα του Public.gr

Δημοσ.

Μήνυμα στο κινητό με τον αριθμό παραγγελίας σου είχε έρθει;

Καλύτερη η προσφορά για το 64GB από την αρχική imo

Για δωροεπιταγή δεν γράφει...

Δημοσ.

και με εμαιλ!!

πήρα τηλ. και ειναι ηδη ακυρωμένη. 

καλή η προσφορά που κάνουν αλλά δεν θελω να δώσω πανω απο 300  - - 

• Like 1
Δημοσ.

Παρελαβα και εγω πριν λιγη ωρα ... να παραθεσω οτι ειναι η πρωτη μου εμπειρια  σε προιον με σημα το μηλαρακι ... η παραγγελια μου εγινε το Σαββατο το βραδυ .. ειχα παραγγειλει το μαυρο και μαζι με αυτο εβαλα για την δωροεπιταγη ενα δικαρτο κινητακι και μια θηκη για το ταμπλετ .. παρελαβα μονο το κινητο η θηκη θα ερθει με αλλη αποστολη απο οτι με ενημερωσαν !!! 

Επανω στο κουτι εγραφε τιμη 459 δε ξερω και εγω απο ποτε θα την ειχαν ... σε καμια περιπτωση δε θεωρω οτι ειναι το απιστευτο deal .. αλλα σιγουρα μια καλη τιμη για Ελλαδα συνυπολογιζοντας την δωροεπιταγη παντα !!! 

Χρονια μας πολλα και καλα να μας μπει  :huh:

Δημοσ.

Για να δούμε Παρασκευή και Σάββατο θα εχουμε νέες παραδώσεις παραγγελιών η ακυρώσεις η κανενα νεότερο γενικα? υπομονή και βλέπουμε....

Δημοσ.

Απ ότι βλέπω άλλη μια "έξυπνη κίνηση" να "βάλουν" κόσμο στα καταστήματα τους…Το εν λόγω προιόν όχι μόνο σε Public αλλά και σε ανταγωνιστές είναι σε έλλειψη και άγνωστον αν και πότε μπορούν να παραλάβουν πάλι...

Πιθανόν να είναι και μια έξυπνη προωθητική κίνηση αποθέματος αν λάβω υπ όψιν μια αντιπροσφορά που δώθηκε ποιό πάνω...

Δημοσ.

Κι εγώ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑ

Νομίζω ότι μάλλον ήθελαν να κόψουν πελάτες από ΜΜ και μάλλον το πέτυχαν

Την δωροεπιταγή θα την απαιτήσω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...