kormos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μπορεις ομως να το παρεις απο καταστημα, οπου σου δινουν δωροεπιταγη για μελλοντικες αγορες. Επισης ενδεχεται να εχει και36 ατοκες ΟΧΙ δεν μπορείς να το κάνεις αυτό που λες! Το παρέλαβε κανείς απο public? Θέλεις 4 εργάσιμες ημέρες. 1-4 εργάσιμες θέλει λεει (ήθελε) τώρα το άσπρο ειναι κατόπιν παραγγελίας .... το μαύρο άμεσα διαθέσιμο. Σωστά , θέλει 4 εργάσιμες ημέρες και "ξεκινάνε" απο Δευτέρα να "τρέχουν"...
androu Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 δηλαδή γύρω στις 7 του μήνα παραλαμβάνεις ;
kormos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 δηλαδή γύρω στις 7 του μήνα παραλαμβάνεις ; Αναλόγως πότε το έκανες παραγγελία.
androu Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Αναλόγως πότε το έκανες παραγγελία. χθες βράδυ. αλλα αφου ξεκινάει η επεξεργασία τη Δευτέρα... και θελει 4 εργάσιμες 30-31 ... 3 -4
kormos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 χθες βράδυ. αλλα αφου ξεκινάει η επεξεργασία τη Δευτέρα... και θελει 4 εργάσιμες 30-31 ... 3 -4 Σωστά, θέλω να πιστεύω πως θα μας κάνουν δώρο και θα τα παραλάβουμε πριν το νέο έτος. Εγώ έβαλα παραλαβή απο το κατάστημα, έτσι θα αποφύγω την όλη "σύγχιση" με τους μεταφορείς
androu Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 μα και εγώ έβαλα απο το κατάστημα, αλλά πήρα τηλ. και δεν βλέπανε την παραγγελία, τη μια μου λεει θα μαθετε σε 5 εργασιμες αν το παραλάβετε της λεω... μα αφου εγραφε 1-4 εργάσιμες πλάκα μου κάνεις ; Λεει .. απο Δευτέρα ξεκινάει η επεξεργασία. για να δούμε.
kormos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 μα και εγώ έβαλα απο το κατάστημα, αλλά πήρα τηλ. και δεν βλέπανε την παραγγελία, τη μια μου λεει θα μαθετε σε 5 εργασιμες αν το παραλάβετε της λεω... μα αφου εγραφε 1-4 εργάσιμες πλάκα μου κάνεις ; Λεει .. απο Δευτέρα ξεκινάει η επεξεργασία. για να δούμε. Θα έπεσες σε "περίεργο" υπάλληλο. Η παραγγελία θα αρχίσει να φαίνεται τη Δευτέρα γιατί είναι η πρώτη εργάσιμη ημέρα. Λόγω συστήματος λογικό να μην τη βλέπει κανείς τώρα...
kukukali Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Στο ΜΜ στην Κηφισίας τελειώσανε τα 32άρια και πουλάνε τώρα τα 16άρια στην ίδια τιμή ...EPIC
Heatspreader Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Στο ΜΜ στην Κηφισίας τελειώσανε τα 32άρια και πουλάνε τώρα τα 16άρια στην ίδια τιμή ...EPIC Ελεος.
hasiotis_john Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά , για να μην αγχώνεστε άδικα με τις παραγγελίες από το Public, να ξέρετε πως (συνήθως) θέλει περίπου 3 εργάσιμες για να γίνει η επεξεργασία/αποστολή στην κάθε περιοχή, οπότε μπορεί να πάρει μέχρι και 5 μέρες όλη η διαδικασία! Βέβαια αν είναι από Αθήνα η παραγγελία, μπορεί να γίνει και λίγο συντομότερα ανάλογα με τις συνολικές παραγγελίες που ήδη έχουν γίνει!Αλλά μέρες τέτοιες, να περιμένετε από το τέλος της άλλης εβδομάδας! Και να σας πω καλύτερα, γιατί από το νέο έτος οι αποδείξεις από σούπερ μάρκετ ΔΕΝ θα μετράνε για την φορολογία, οπότε δεν θα είναι και άσχημα το πρώτο 500ρικάκι ευρώ να ξεκινήσει με μια απόδειξη iPad για το 2014 ...., έτσι για να πάει και καλά ο χρόνος !!! Χαχαχα... 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 ...Και να σας πω καλύτερα, γιατί από το νέο έτος οι αποδείξεις από σούπερ μάρκετ ΔΕΝ θα μετράνε για την φορολογία, οπότε δεν θα είναι και άσχημα το πρώτο 500ρικάκι ευρώ να ξεκινήσει με μια απόδειξη iPad για το 2014 ...., έτσι για να πάει και καλά ο χρόνος !!! Χαχαχα... 500ρικακι; Δυο-δυο τα παιρνετε; 3
orck Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 500ρικακι; Δυο-δυο τα παιρνετε; Οχι, ενα ζηταμε υπερτιμολογηση, αυξηση στην τιμη του. Ειμαστε large και α) θελουμε να συμβαλουμε στην αναπτυξη του τοπου και β) ειναι μεγαλυτερο στατους να εχεις δωσει 500 παρα 250
georgexx Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Εγω ειχα παραγγειλει το memo pad asus για δωρο με παραλαβει απο καταστημα και εγραφε αμμεσα διαθεσιμο,μετα απο 4 5μερ αναμονη εφαγα ακυρο,καλυτερα να σου ερχετε στο σπιτι,να πω οτι μου εδωσαν 10% εκπτωση για την επομενη αγορα μου την οποια θα τη παρει ενας γνωστος που θα παρει μακ,ετσι γιατι με αφησαν ξεκρεμαστο να το πληρωσουν οσο πιο ακριβα
fay259 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Χτες ημουν και γω στα mediamarkt μαρουσι να το παρω,ειχε καπου 50 μαυρα και καμια 15αρια λευκα..εκατσα εκει να δω κινητα κλπ και διπλα μου περναγαν ipad mini μαζι με ολα τα παρελκομενα..Οπως και να χει,ηταν μια καλη προσφορα για καποιον που ηθελε να το χαρει το ipad σαν συσκευη.. Οσον αφορα τις παραγγελιες που εχετε κανει μεσω του public..Να διευκρινισω κατι μιας και γενικα αγοραζω μεσω ιντερνετ (οχι απο public αλλα γενικα) Το καλυτερο οταν κανετε μια παραγγελια ειναι να αναγραφει ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ..οταν λεει 4-5 μερες,ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ δεν εχουν αποθεμα,επικοινωνουν με την εκαστοτε αντιπροσωπεια και αν υπαρχει αποθεμα το δινουν..ηθελα ενα λαπτοπ και το βλεπα παντου ως ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 2-5 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ..οσα ηλεκτρονικα καταστηματα πηρα να κανω παραγγελια η απαντηση ηταν ιδια:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ,ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ,.και εννοειται οτι η απαντηση ηταν αρνητικη μιας και το μοντελο ειχε καταργηθει..το ιδιο εγινε και σημερα με μια θηκη που ηθελα για το ipad..ελεγε ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 2-4 ΜΕΡΕΣ,πηρα τηλ να παραγγειλω και μου ειπαν οτι θα χουν με το νεο ετος.. Σωστα ειπε η κοπελα στο μελος παραπανω οτι απο Δευτερα θα κατοχυρωθει η παραγγελια και θα δειτε αν θα το παραλαβετε..Χωρις να μιλαω με σιγουρια,οσοι εκαναν την παραγγελια και ελεγε ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 2-5 ΜΕΡΕΣ εννοουν οτι δεν το χουν αμεσα διαθεσιμο και θα επικοινωνησουν με την αποθηκη/αντιπροσωπεια και ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΕΜΑ θα το παρουν.. Δεν θελω να απογοητευσω κανεναν απλα να ενημερωσω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα