Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα τελικα πηρα τροφοδοτικο   αλλα παλι τα ιδια δεν μπουταρει οταν τον ξεκλειδωνο σε 6πυρινο. μονο 4πυρινο δουλευει μια χαρα.το bios ειναι το τελευταιο fd η μητρικη ειναι revision 3. οι μνημεσ ειναι adata 1033 8 gb αν εχει σημασια. αυτεσ ειχα και στην msi kai δουλευε μια χαρα 6πυρινοσ. καμια ιδεα???? ευχαριστω

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ψάξε να δεις αν τον ξεκλειδώνουν πολλοί με τη μητρική σου και με ποιό bios και ρυθμίσεις αν και να ξέρεις οτι με άλλα bios ενδέχεται να αντιμετωπίσεις κάποιο άλλο θέμα αστάθειας.

Δημοσ.

μην παιδευεσαι..!! πολυ φοβαμαι πως...... ο,τι και να προσπαθησεις,  ο,τι και να αλλαξεις, δεν θα ξεκλειδωσει σε σταθερο 6πυρηνο..!!! και 99% ΔΕΝ φταιει το τροφοδοτικο, ασχετως αν ειναι αχρηστο...!!! 

αυτο που.... "φταιει" ειναι το ιδιο το CHIPSET της μητρικης..! μαλλον υπαρχει θεμα στα 9** με τους Phenom..!! ειχα και εγω το ιδιο προβλημα στο MAIN PC που βλεπεις στην υπογραφη μου..!!

απο ASROCK AOD790GX και σταθεροτατο Χ4, τον 720ΒΕ, δεν μπορεσα ποτε να τον σταθεροποιησω το ιδιο στην 990ΧΑ-UD3...!! και στην διαρκεια της προσπαθειας, αλλαξα και τροφοδοτικο...!!!   απο Chieftec 500W σε αυτο που βλεπεις..!! 

Δημοσ.

εγω παλι γιατι δεν ειχα θεμα με το ξεκλειδωμα σε 7-8-9 chipset?

επειδη ειχε γινει συζητηση και στο δικο μου θεμα...  καταληξαμε... οτι μαλλον επειδη τα νεα Chipset ειναι εξ'αρχης σχεδιασμενα για τους FX και απλα υπαρχει συμβατοτητα προς τα πισω, εγινε δυσκολοτερο το ξεκλειδωμα των Phenom..!    

δλδ εκει που στατιστικα με τα 7**-8** chipset ειχες πολυ μεγαλυτερες πιθανοτητες επιτυχιας ξεκλειδωματος, στα 9** ειναι πολυ λιγοτερες οι πιθανοτητες. δεν γνωριζω τεχνικες λεπτομερειες, για να το αναλυσω, απλα καταγραφηκε αυτη η αποψη απο την συζητηση..!!! 

Δημοσ.

επειδη μερικοι καταφεραν και ξεκλειδωσαν τους επεξεργαστες, δεν αποτελει σημειο αναφορας το συστημα του καθενος μας..!!  

κι εμενα ξεκλειδωνει αλλα ειναι ασταθης, δεν σημαινει κατι..!! αν βαλω εναν αλλο επεξεργαστη, μπορει να ειναι σταθερος..!! αυτο δεν μπορω να το εκλαβω ως στανταρντ..!!  

ειπα πιο πριν οτι στατιστικα, με τα προηγουμενα chipset ειχαμε πολυ καλυτερες πιθανοτητες ξεκλειδωματος, ενω με το 9** λιγοτερες (οχι καθολου..!!)...!

Δημοσ.

καλησπερα και καλη χρονια να εχουμε .επειδη δεν βγαζω ακρη με τον επεξεργαστη και το ξεκλειδωμα ειναι αδυνατο.λεω να παρω τον 8320 τι λετε?

και να πουλησω την msi760gm-p23 kai ton 960t που δουλευει 6πυρινοσ μαζι με αυτην. υπαρχει περιπτωση να ενδιαφερεται καποιος εδω μεσα??

Δημοσ.

υπαρχει θεμα με το fl studio kai to latency οταν εχω φορτωσει πολλα vts κανει πολλα γκλιτς,που δεν γινοντουσαν πριν. τα εχω ψαξει ολα με τισ ρυθμισεις στο fl και στο midi .

Δημοσ.

επειδη το εχω  ψαξει στα forum και το προγραμα που εχει μετρητη cpu load δειχνει κοκινα οταν ψιλοκολαει πριν δεν τα εκανε αυτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...