Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μην παιδευεσαι..!! πολυ φοβαμαι πως...... ο,τι και να προσπαθησεις,  ο,τι και να αλλαξεις, δεν θα ξεκλειδωσει σε σταθερο 6πυρηνο..!!! και 99% ΔΕΝ φταιει το τροφοδοτικο, ασχετως αν ειναι αχρηστο...!!! 

αυτο που.... "φταιει" ειναι το ιδιο το CHIPSET της μητρικης..! μαλλον υπαρχει θεμα στα 9** με τους Phenom..!! ειχα και εγω το ιδιο προβλημα στο MAIN PC που βλεπεις στην υπογραφη μου..!!

απο ASROCK AOD790GX και σταθεροτατο Χ4, τον 720ΒΕ, δεν μπορεσα ποτε να τον σταθεροποιησω το ιδιο στην 990ΧΑ-UD3...!! και στην διαρκεια της προσπαθειας, αλλαξα και τροφοδοτικο...!!!   απο Chieftec 500W σε αυτο που βλεπεις..!! 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω για τισ απαντησεισ μητρικα αλαξα γιατι δεν χωραγε η καρτα γραφικων επειδει εχω και καρτα ηχου στη θυρα τη μικρη.δεν καηκε .απλα εχω διαβασει οτι εχουν ξεκλειδωσει με αυτην την μητρικη και δουλευουν ολα καλα.  θα αλαξω τροφοδοτικο και βλεπουμε

επισης ξεχασα κανα καλο τροφοδοτικο με 8πινο μεχρι 60€ ευχαριστω .εχω και ενα 450w CHIEFTEC  στο σπιτι να βαλω αυτο προσορινα ειναι καλυτερα?

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω για τισ απαντησεισ μητρικα αλαξα γιατι δεν χωραγε η καρτα γραφικων επειδει εχω και καρτα ηχου στη θυρα τη μικρη..

Ποιά ακριβως Msi είχες πριν και ποιά είναι η κάρτα ήχου σου?

Δημοσ.

καλώς..απλά ήθελα να τσεκάρω κάτι. 

Πάντως θα συμφωνήσω με τον millenium οτι κάτι μπορεί να παίζει και με το bios. Iσως αν έκανες κανα rollback σε f7 bios να καταφέρει να τον δει σαν 6core. Eτσι κι αλλιώς μετά τo f7 έχουν γίνει αλλάγές που δεν αφορούν τους phenom, αλλά αφορούν την δεύτερη παρτίδα fx bulldozer και κυρίως τους vishera μέ 95w tdp. 

Δημοσ.

Καλύτερο θα είναι άνετα  :)

deer 500αρι.

δουλευει εδω και μια 3ετια στο pc του αδερφου μου, και δεν καταλαβαίνει μια !

q9550, HD4870, 4gb ram, κ.α.

δεν βλεπω το λογο να μην ειναι καλο το 600αρι.......

το μονο κακο που βρισκω ειναι οτι δεν εχει ποικιλία στα φισακια - καλωδια. 

διαβαστε και κανα σχολιο πελατών απ το e-shop που το πουλαει.

βεβαια δεν μπορεί να συγκριθεί με επώνυμα τροφοδοτικά, ουτε βγαζει τα τρελα αμπερ στα βατ που πουλαει σαν μάρκα, αλλα απ κατι αλλα τροφοδοτικά ετοίμων pcs ειναι πολυ καλύτερα τα deer !!! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...