kostas_dr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Σε τόσο μεγάλες full-HD τηλεοράσεις, το άθλιο τηλεοπτικό σήμα που έχουν τα κανάλια μας, θα φαίνεται έτσι και αλλιώς, well, απλά άθλιο Μεταξύ των τριών τηλεοράσεων που έχεις βάλει, προσωπικά θα πήγαινα στην 6400. 1
forlorn_hope Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 επανερχομαι μετα απο καποιους μηνες χρησης της TV(SAMSUNG 55 F6400) και ταυτοχρονου ψαξιματος με τις ρυθμισεις νομιζω οτι μπερδευτηκα λιγο.κατα διαστηματα ημουν ευχαριστημενος αλλα με τις αλλαγες καπου το χασα . βρηκα καποιες τελικα τις εβαλα νομιζω οτι ειναι καλες γενικα αλλα σε μακρινα πλανα νομιζω οτι διακρινω μικροσκοπικες κουκιδες η εικονα σιγουρα δεν ειναι οπως θα ηθελα οσο αφορα τη καθαροτητα.καποιος γνωστος μου μου ειπε οτι παιζει ρολο το htmi για τι δεν εχω καποιο ακριβο θυμαμαι το ειχα παρει γυρω στα 15Ε. αξιζει να παρω καποιο ακριβο τελικα να φταιει αυτο για το θεμα μου? απο οτι ειδα υπαρχει htmi και πανω απο 100Ε. να παιξω κιαλλο με τις ρυθμισεις η να παρω ακριβο htmi η και τα δυο?
zio10 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μην πας και δώσεις 100€ για ένα καλώδιο! Καλύτερα να τα πιεις μπύρες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα