Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν συγκρινεται η LG με τα 50hz σε σχεση με την F6400 που ειναι στα 100hz.

Επισης κατα την αποψη μου δεν συγκρινεται ουτε σε εικονα.

• Like 1
Δημοσ.

πηγα σημερα και πηρα ξανα μια γευση απο κοντα.οντως οι samsung ξεχωριζουν.ειδα την 6500 η οποια ειναι 100ε φθηνοτερη απο την 6400 στα 1.199.τελικα θελω δεν θελω θα ξεφυγω...

Δημοσ.

σορρυ που ξαναρωταω αλλα για να μη κανω καμια βλακεια μηπως ειναι υπερβολη η 55" για 2,8μ?

μηπως στο gaming ας πουμε κουραζει?

θελω να πω οκ να κανω το κατι παραπανω για 55"εχω τρελα με ταινιες με εφε κτλ αλλα μηπως θα απολαυσω το ιδιο και σε 50"

εσεις ποση αποσταση βλεπετε και σε τι ινσες?

Δημοσ.

σορρυ που ξαναρωταω αλλα για να μη κανω καμια βλακεια μηπως ειναι υπερβολη η 55" για 2,8μ?

Όχι.

Ειδικά απ' την στιγμή που λες πως έχεις τρέλα με τις ταινίες.

Δημοσ.

παντως απο το φορουμ που βλεπω συζητησεις στα 3  μετρα ολοι πανε για 50" το πολυ μη πω και 42".

και για ταινιες bluray αλλα και gaming ps3 γιαυτο ειπα μηπως κουραζει η 55"

παρεπιπτοντως καπου διαβασα στο φορουμ επισης οτι για gaming ειναι καλυτερες οι sony 656 κατι τετοιο.

τελικα οσο το ψαχνεις τοσο δυσκολευεσαι και χανεσαι αν και ειμαι 99% για τη samsung 55 f6400.

Δημοσ.

αν ολα πανε καλα τη παρασκευη θα εχω την samsung 55f6400.

ξεφυγα στα 1.200 τελικα αν και μου εκαναν και 100 εκπτωση απο 1.300 που την ειχαν στο συγκεκριμενο μαγαζι. το ξερω στο ιντερνετ υπηρχε και με 1.000-1.100 αλλα δεν μπορουσα να περιμενω γενικα ειμαι ανυπομονος.:)

περιμενω πως και πως να τη παρω και να ριξω μεσα το pacific rim!:)

αν εχει καποιος καποιες καλες ρυθμισεις απο τωρα να τις ξερω καλοδεχουμενες.

καλη χρονια

Δημοσ.

παρελαβα σημερα παιδια.πριν παω για τις ρυθμισεις κανει και ενα update στο λογισμικο.

εμφανισιακα ειναι απιστευτη.τελικα η 55" μια χαρα πααει για τα 2.8 m και μη πω σηκωνε και 60":)

οταν κανω ρυθμισεις και δω bluray θα πω εντυπωσεις

Δημοσ.

οταν κανω ρυθμισεις και δω bluray θα πω εντυπωσεις

Αναμένουμε.

Βάλε καμιά "βαρβάτη" ταινία με εντυπωσιακά εφε.

Δημοσ.

μα αφου το ειπα ειχα νοικιασει ηδη pacific rim:).h ταινια απο εφε οτι πιο εντυπωσιακο εχω δει.

ενταξει η τηλεοραση ειναι μαγεια !απλα δεν με ενθουσιασε το μαυρο και παλι αλλα δεν μπορουμε να τα χουμε και ολα και ουτε πιστευω ειναι το κατι τοσο σημαντικο

απο ρυθμισεις αντεγραψα καποιες που ειδα στο ιντερνετ και δεν ασχοληθηκα και πολυ αρα μπορει να τις εχω και λαθος ειναι οι παρακατω.

Picture Mode Movie
Backlight 10
Contrast 96
Brightness 47
Sharpness 13
Color 50
Tint G50/R50

ADVANCE SETTINGS
Dynamic Contrast Off
Black Tone Off
Flesh Tone 0
RGB Only Mode Off
Color Space Auto
Gamma +1

PICTURE OPTIONS
Color Tone Warm2
Digital Noise Filter Off
MPEG Noise Filter Off
HDMI Black Level Normal
Film Mode Off
Auto Motion Plus clear
LED Motion Plus On

SCREEN ADJUSTMENT
Picture Size Screen Fit

η μονη εκκρεμοτητα πλεον ειναι το 3d που θα το τσεκαρω και αυτο αυριο

ευχαριστω ολους οσους μπηκαν σοτ κοπο να γραψουυν κατι και περισσοτερο σε σενα kosta dr

οτιδηποτε θα χρειαστω θα ξαναγραψω βεβαια

Δημοσ.

Για δοκίμασε εδω ενα μπούσουλα που εχω για τις F6000

•  Oπίσθιος Φωτισμός: 10
  • Φωτεινότητα: 45
  • Αντίθεση: 87
  • Χρώμα: 49
  • Οξύτητα: 25
  • Tόνος Μαύρου: Σκούρο
  • Ισορροπία λευκού Offset/Gain: RED [23/18], Green [26/26], Blue [23/21]
  • Ισορροπία Λευκού: R-G-B: [10IRE:0/0/1, 20IRE:6/0/0, 30IRE: 2/0/0, 40IRE: 0/0/0, 50IRE:0/0/0, 60IRE:0/0/0. 70IRE:0/0/-1, 80IRE:-1/0-1, 90IRE:-1/0/-1, 100IRE:-2/0/-1].  
Δημοσ.

οκ τις εβαλα αυτες τις ρυθμισεις αλλα to rgb στο τελοσ δεν το πολυκαταλαβα δεν το βρισκω στο δικο μου μενου.

εβαλα και το 3d μια χαρα και αυτο αλλα ηθελα να ρωτησω στο 3d οι ρυθμισεις ειναι αλλες?γιατι σαν να ειδα την εικονα να μην ειναι και τοσο καλη οσο το νορμαλ bluray εκτος και αν ειναι φυσιολογικο να χαλαει λιγο.

επισης τι να πειραξω για μια περισσοτερη ζωντανια στα χρωματα?αυτες οι ρυθμισεις που εχω πιο πανω τελικα ειναι οκ?

Δημοσ.

παιδια μην ανοιγω αλλο θεμα κ εγω ψαχνω για 50' πηγα κ ειδα απο κοντα την 50lg620s αλλα με προβληματισε το τηλεοπτικο σημα διοτι το εδειχνε ψηλοθωλο κ οπως κ σε αλλες τηλεορασεις,εχω την 42lg6000 την scarlet κ στο τηλεοπτικο σημα δεν δισταζω να πω οτι ειχε καλυτερη κ ευκρινεστερη εικονα στο τηλεοπτικο σημα τωρα αλλα δεν εχει τα καλουδια της ...εχω καταληξει κ εγω σε αυτες τις επιλοηες χωρις να πηγαινει παραπανω το budget το θεμα μου ειναι οσοι εχουν δει η εχουν αυτες τις τηλεορασεις βλεππυν καλει εικονα στο τηλεοπτικο σημα ? Το ρωταω διοτι π.χ. στην lg620s που ειδα σημερα μπορει να ηθελε τιποτα ρυθμισεις αν κ σε αλλη Led εχω δει να γινεται το ιδιο πραγμα .

1) 50W685AB 2) LG 50LA620S

3)L50ET60E

4) Samsung UE50F6400

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...