Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν και πολυ βαρετη ερωτηση φανταζομαι και κοινη θα ηθελα να δωσετε μια βοηθεια:)

παω για 50"

αποσταση θεασηςστα 2.5-3 μ  και χρησεις ταινιες bluray και gaming ps3 και αργοτερα ισως ps4.

αυτη που εχω μεχρι τωρα ειναι η lg 42" lh4000 και ημουν αρκετα ικανοποιημενος σαν εικονα εκτος του μαυρου που οι σκοτεινες σκηνες δεν βλεποταν .

τωρα βεβαια ολες ειναι φανταζομαι και 3d οποτε δεν θα πω οχι και σε καποια τετοια ταινια χωρις παντος να ειναι βασικη χρηση.

ουτε για ευκολιες τυπου smarttv με ενδιαφερουν.

το μπατζετ ειναι μικρο με ταβανι τα 1.000.

ελπιζω να αξιζει ο κοπος να παω σε 50" και να υπαρχει καποια τιμια που να δω διαφορα μεγαλη με αυτο το μπατζετ.

απο οτι εχω κοιταξει στο ιντερνετ κλεινω περισσοτερο σε μοντελα στις samsung.

ξεμπερδεψτε λιγο τη κατασταση:)

Δημοσ.

Θα σου προτεινα να πας και σε 55" αν θελεις. Σε  αυτα τα χρηματα βρισκεις καμποσες. Ριξε μια ματια στο skroutz. Για ακομα καλυτερα ομως και εφοσον εισαι σε καποια πολη πηγαινε να δεις απο κοντα ποια ταιριαζει περισσοτερο στα ματια σου και στα αυτια σου.Μονο ζητα τους να σου δειξουν κανονικα καναλια τηλεορασης και οχι demo blueray.

Δημοσ.

Θα σου προτεινα να πας και σε 55" αν θελεις. Σε  αυτα τα χρηματα βρισκεις καμποσες. Ριξε μια ματια στο skroutz. Για ακομα καλυτερα ομως και εφοσον εισαι σε καποια πολη πηγαινε να δεις απο κοντα ποια ταιριαζει περισσοτερο στα ματια σου και στα αυτια σου.Μονο ζητα τους να σου δειξουν κανονικα καναλια τηλεορασης και οχι demo blueray.

μωρε και σε 55'' θα πηγαινα αλλα ξεφευγει πολυ μετα αν ταυτοχρονα συμβαδισει και η ποιοτητα εικονας.εχω κοιταξει απο κοντα αλλα αν οι ρυθμισεις ειναι οπως να ναι πως να βγαλεις συμπερασμα.απλα ειπα απο καποιον κατοχο η γνωστη του αντικειμενου να μου προτεινει για τις συγκεκριμενες χρησεις και τα συγκεκριμενα λεφτα τη καλυτερη επιλογη.

Δημοσ.

Εχω την Lg 55lm660s την οποια αγορασα περυσι με τον τροπο που σου περιεγραψα. Μεχρι στιγμης δεν εχω απολυτος κανενα παραπονο αλλα ξεφευγει πολυ απο το ταβανι σου το αντιστοιχο φετινο μοντελο. Ριξε πρωτα μια ματια στο σκρουτζακο να παρεις μια ιδεα τι να κοιταξεις οταν πας.

Δημοσ.

ξερω τι παιζει απο τιμες εχω κοιταξει υπαρχουν καποιες υποψηφιες

http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/117540-lg-50la620s-&-4-%CE%B6%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC#prettyPhoto

http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/116805-samsung-ue50f6400-&-2-%CE%B6%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC

εχω δει  και βλεπω πολλες απο κοντα αλλα οπως ειπα δεν εχω παιξει με τις ρυθμισεις και μαλλον αυτο πρεπει να κανω εαν δεν υπαρχει καποια προταση με κλειστα τα ματια που λεμε.γιαυτο και ρωτησα

Δημοσ.

Δεν ξερω αν τυχαια ή οχι πηγες στο σχεδον πιο ακριβο απο τα καταστηματα για τα συγκεκριμενα μοντελα.

http://www.skroutz.gr/s/3206537/LG-50LA620S.html?keyphrase=LG+50LA620S

http://www.skroutz.gr/s/3006221/Samsung-UE50F6400.html?keyphrase=Samsung+UE50F6400

Ριξε μια ματια και εδω.

http://www.skroutz.gr/c/12/television.html?from=most-popular&keyphrase=tv+55

Δημοσ.

οχι δεν ειναι τυχαια επιλογη γιατι απο αυτο και αλλο ενα καταστημα εχω λογαριασμους και μπορω να τα βαλω και μερικες δοσεις γιαυτο.

εκτος αν κανω υπομονη και παω σε αυτα του ιντερνετ που μου εδειξες

ευχαριστω για τις απαντησεις και το κοπο και οπως καταλαβαινω συμφωνεις με τα παραπανω μοντελα ετσι?ασχετα απο που θα τα παρω και πως:)

Δημοσ.

Καλή επιλογή η F6400.

ναι μαλλον προς τα εκει ημουν αλλα μετα το ποστ του φιλου πριν και για την 55''lg που ειναι προσιτη με εβαλε σε σκεψεις.ποσο μαλλον αφου η αποσταση (2,7-2.9) με παιρνει για 55".δεν ξερω τωρα θα μπει αλλο ερωτημα μου φαινεται να κανω υπομονη και να ανοιχτω πολυ στο οικονομικο για 55" η να παω σε 50".μηπως μετανιωσω αν απο 42 παω σε 50 μονο?

Δημοσ.

Αν θες βαθύ μαύρο όμως, προσανατολίσου σε pva panel, αρα προς 6400 μεριά. Δες τις και απο κοντα. θα καταλάβεις πολλα αμα εχεις το σωστο υλικο.

Δημοσ.

Σου προτείνω την sony 50w656 ή αν σε ενδιαφέρει το 3d την w685..Εγώ είμαι κάτοχος τις w656 και το μαύρο της και η κίνηση της είναι πάρα πολύ καλά.Στην τιμή της την θεωρώ κορυφαία!!!

Δημοσ.

τελικα καθως μετρησα και τις διαστασεις διαπιστωσα οτι το 103cm  της 42" απο το 112 της 50" δεν ειναι και καποια μεγαλη διαφορα οποτε για να μη το μετανιωσω θα παω σε 55" και μια καλη επιλογη ειναι αυτη που εβαλε ο φιλος πιο πανω της lg Που ειναι και στο χιλιαρικο.και η sony καλη επιλογη οπως την ειδα αλλα στη 55" πρεπει να ξεφευγει και αυτη.

Δημοσ.

σωστος αλλα αφου κατεληξα σε 55" απο το καταστημα που μπορω να την αγορασω την συγκεκριμενη την  εχει 1300 και την lg620s 998

ειναι μια καλη διαφορα αλλα το θεμα ειναι οτι μαλλον θα εχει και καλη διαφορα στην εικονα:)

οποτε τι γινεται τωρα?

Δημοσ.

Χμμ, όντως η διαφορά στην τιμή είναι αρκετά μεγάλη.

Αν έχεις δει την αντίστοιχη LG να παίζει και σε ικανοποιεί η εικόνα της, τότε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...