Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Wind - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ LG Optimus L1 II 99€ + 69€ κάρτα

Αυτά τα Χριστούγεννα κάνε δώρο στον εαυτό σου μία μοναδική προσφορά!

Αγόρασε ένα πακέτο σύνδεσης F2G με τη συσκευή LG Optimus L1 II, αξίας €99, και κέρδισε €69 δωρεάν χρόνο ομιλίας, σε 6 δόσεις!

http://www.wind.gr/gr/f2g/ela-sto-f2g/smart-hristougenniatiki-prosfora-lg-optimus-l1-ii/

το κινητό σε σκρουτζ ξεκινάει από 80 ευρώ

http://www.skroutz.gr/s/3891468/LG-Optimus-L1-II-E410.html

οπότε για κάποιον που έχει wind συμφέρει με ακόμα 19 ευρώ και έχει και κάρτα 69 ευρώ.

LGoptimusL1II_banner1024.png;wab8eaa86e7

Το ποσό ανανέωσης των €69 θα αποδοθεί σε 6 ισόποσες δόσεις των €11,50 κάθε μήνα (έχοντας αφαιρεθεί ο Φόρος Κινητής Τηλεφωνίας 12%).

Η πρώτη δόση θα αποδοθεί την ημέρα που θα λάβεις την προσφορά. Η κάθε επόμενη δόση θα αποδίδεται την 1η ημέρα κάθε μήνα.

Δημοσ.

είναι σαν να αγοράζεις 30ευρω το κινητό!

όποιος θέλει ένα δεύτερο κινητό είναι μια χαρά, διαφορετικά θα μείνει στο συρτάρι ξεχασμένο.

Δημοσ.

Kαι μόλις μπήκα να ρωτήσω για το συγκεκριμένο...

Κάτι μου διαφεύγει, πως προκύπτουν τα "30Ε" ;

Για μένα που δεν έχω wind, δίνω τα 69Ε με την παραλαβή, έχω πλέον νούμερο f2g κάρτα και μπαίνουν τα 11,5Ε(-12%) το μήνα, σωστά;

Επίσης, δεν το βρίσκω κάπου γραμμένο, ισχύει όπως και στις άλλες προσφορές ότι το υπόλοιπο μεταφέρεται/προστίθεται στον επόμενο μήνα;

Δημοσ.

Kαι μόλις μπήκα να ρωτήσω για το συγκεκριμένο...

Κάτι μου διαφεύγει, πως προκύπτουν τα "30Ε" ;

Για μένα που δεν έχω wind, δίνω τα 69Ε με την παραλαβή, έχω πλέον νούμερο f2g κάρτα και μπαίνουν τα 11,5Ε(-12%) το μήνα, σωστά;

Επίσης, δεν το βρίσκω κάπου γραμμένο, ισχύει όπως και στις άλλες προσφορές ότι το υπόλοιπο μεταφέρεται/προστίθεται στον επόμενο μήνα;

99 πληρώνεις και σου δίνει 69 ευρώ κάρτα

99-69 = 30

Δημοσ.

Α καλά, το "αξίας 99Ε" το μετέφρασα πολύ βολικά ως "κάνει 99, σας το δίνουμε 69+τις μονάδες"

Πάει, χρειάζομαι επειγόντως καφέ LoL. Thanks, Petros13.

Δημοσ.

Α καλά, το "αξίας 99Ε" το μετέφρασα πολύ βολικά ως "κάνει 99, σας το δίνουμε 69+τις μονάδες"

Πάει, χρειάζομαι επειγόντως καφέ LoL. Thanks, Petros13.

Μακάρι να ταν έτσι!!!

πάντως αν και η προσφορά αυτή βγήκε χτες από όσο θυμάμαι την είχα δει πριν 1 βδομάδα σε κατάστημα καρφουρ!

Δημοσ.

Παιδιά από ότι καταλαβαίνω όμως εγώ είναι για καινούργιο νούμερο και όχι για να βάλεις τις μονάδες στο ήδη υπάρχον νούμερο σου. Λέει για καινούργια σύνδεση.

Δημοσ.

Έχει μέρες που έπαιξε και online (το είχε πάρει το μάτι μου σε διαφήμιση/banner), έπεσε ερώτημα και στο θρεντ με το Mimosa αλλά μάλλον δεν το πρόσεξε κανείς...

@gferrari:

Όντως, λέει "μόνο σε νεό αριθμό που ζητήσατε με την προσφορά".

Παραμένει η απορία μου για το αν το ποσό μεταφέρεται στον επόμενο μήνα...

Δημοσ.

Μακάρι να ταν έτσι!!!

πάντως αν και η προσφορά αυτή βγήκε χτες από όσο θυμάμαι την είχα δει πριν 1 βδομάδα σε κατάστημα καρφουρ!

υπήρχε παρόμοια προσφορά αλλά με κινητό ένα zte χαμηλότερης αξίας, ακούστηκαν παράπονα και άλλαξαν το κινητό.

Δημοσ.

υπήρχε παρόμοια προσφορά αλλά με κινητό ένα zte χαμηλότερης αξίας, ακούστηκαν παράπονα και άλλαξαν το κινητό.

Μπα ακριβως αυτην ειχαν...

Δημοσ.

Αν τα χρήματα της ανανέωσης δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορά πακέτων (που κάτι τέτοιο θα ισχύει κατα 90%) η προσφορά είναι ανύπαρκτη.

• Τα 69€ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιοδήποτε είδος χρήσης (ομιλία, SMS, MB) εκτός από υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, ενεργοποίηση πακέτων και σε καθεστώς περιαγωγής.
  • Moderators
Δημοσ.

Ειναι παλια η προσφορα, πανω απο 15-20 μερες ειναι που εχουν βαλει αυτη τη συσκευη. Μια απο τις αναφορες στο φορουμ για το συγκεκριμενο τηλεφωνο ειναι αυτη.

Αν σκεφτει κανεις και οτι (οπως λεει και ο Πετρος στο #1) στο σκρουτζ ξεκινα απο 80, σημαινει οτι δινει 20 ευρω παραπανω για να αγορασει την συσκευη. Μαλλον δεν αξιζει καθολου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...