Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια και καλες γιορτες σε ολους. Θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με ενα προβλημα που προεκυψε τωρα τελευταια οταν παιζω League of Legends. 

Η κατασταση εχει ως εξης: Κατα τη διαρκεια που παιζω παρατηρω καποιες στιγμες δραματικη μειωση στα FPS μου. Δεν ειναι κατι μονιμο ομως με ανησυχει το γεγονος που το κανει με την ιδια ακριβως συχνοτητα ειτε παιζω στα ultra ειτε στα very low γραφικα. 

Εχω μια Amd hd radeon 7850, με 8GB μνημη στα 1333 MHz και εναν επεξεργαστη AMD athlon X4 750K στα 3,4 GHz.

Μηπως γνωριζει κανεις τι μπορει να φταει?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Ορφεας

Δημοσ.

Βασικά ψάχνεις λάθος. Δεν φταίει η vga για τα frame drops αλλά η σύνδεσή σου.

Μήπως κατεβάζεις (εσύ ή κάποιος άλλος στο ίδιο δίκτυο) τίποτα με torrent;

Δημοσ.

Δεν γνωριζα πως και η συνδεση επαιζε ρολο στα fps. Νομιζα πως επηρεαζε μονο το ping.

Θα το κοιταξω αν και κανεις δεν κατεβαζει την ωρα που παιζω.

Δημοσ.

Αν η επικοινωνία με τον σέρβερ του παιχνιδιού είναι προβληματική μπορεί να επηρεάσει και την ανανέωση του παιχνιδιού.

Δεν είναι βέβαια απαραίτητο να φταίει αυτό αλλά κοίταξε το.

• Like 1
Δημοσ.

Παρατηρησα κατι σημερα. Πριν απο μερικες μερες κατεβασα το razer comms και απο τοτε μου κανει αυτο το προβλημα. Υπαρχει περισπτωση να φταιει αυτο το προγραμμα?

Δημοσ.

Ότι πρόγραμμα χρησιμοποιεί το badwidth της γραμμής για κάποιο λόγο μπορεί να επηρεάσει την κατάσταση.

Βέβαια, τέτοια προγράμματα είναι φτιαγμένα για να λειτουργούν σε online παιχνίδια αλλά δεν χάνει κάτι αν το αφαιρέσεις και δεις πως πάει.

Δημοσ.

το αφαιρεσα το προγραμμα και εν τελει το προβλημα εξαφανιστηκε. Αυτα λοιπον. Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια και την προθυμια σου φιλε μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...