xalkias99 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Τωρα τελευταία η μητρικη μου αργει υπερβοληκα να μου ανοιξει ... κανει περιπου στα 1-2 λεπτα ενω παλια εκανε 2-3 δευτερολετα καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? Μητρικη Asrock h61m gs επεξεργαστη intel pentium g860
veteranos123 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Όταν λες μητρική, τι εννοείς? Μήπως λες τον χρόνο που θέλουν τα windows για να φορτώσουν?
AMD Expert Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Όταν λες μητρική, τι εννοείς? Μήπως λες τον χρόνο που θέλουν τα windows για να φορτώσουν? Εννοεί ότι κολλάει στο BIOS Logo λογικά... Φίλε xalkias έχεις κανενα Card Reader? Εμένα αυτό μου συνέβαινε παλιά ενός internal (όχι με USB) card reader
Xristaras12 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Τωρα τελευταία η μητρικη μου αργει υπερβοληκα να μου ανοιξει ... κανει περιπου στα 1-2 λεπτα ενω παλια εκανε 2-3 δευτερολετα καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? Μητρικη Asrock h61m gs επεξεργαστη intel pentium g860 αφαιρεσε το καλωδιο του σκληρου δισκου και του dvd-rom(αν εχεις)και αναψε παλι τον υπολογιστη. Αν ανοιξει αμεσα καποια απο τις 2 συσκευες εχει θεμα και κολλαει το bios logo επειδη προσπαθει να διαβασει τις συσκευες. Επισης πολυ πιθανον καποιο καλωδιο sata να τα φτυνει. 1
xalkias99 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 ευχαριστω πολυ παιδια λύθηκε το θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα