Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και καλα χριστουγεννα σε ολους σας!!!

Εδω και 2 μηνες εχω παρατηρησει ενα προβλημα με την καρτα γραφικων μου (AMD Sapphire 7850 2 gb)..Καθε φορα που ο υπολογιστης ανοιγει εχει παντα 97% activity ανεβαζοντας την θερμοκρασια στους 60-70 βαθμους κελσιου χωρις καμια δραστηριοτητα να τρεχει απο πισω....εχω κανει unistall το catalyst και εβαλα και την καινουργια εκδοση που βγηκε προσφατα αλλα παλι τα ιδια...Για το συγκεκριμενο προβλημα εχω βρει μια προσωρινη λυση κανοντας restart τους drivers απο το device manager...ετσι δεν ξαναεμφανιζει το ιδιο προβλημα μεχρι το επομενο restart του pc...εχετε να προτεινεται καμια μονιμη λυση; επισης εχω χρησιμοποιησει το malwarebytes για τυχον λυση στο προβλημα αλλα τιποτα...

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και καλες γιορτες

Δημοσ.

εκανα οτι ειπε ο Xristaras και μου εμφανιζει οπως και την αλλη φορα trojan horse virus....τα ξαναεσβησα αυτη τη φορα σε safe mode αλλα ξαναεμφανιζονται στον υπολογιστη....οσο αναφορα τα processes τι ειναι ακριβως τα shost?

Δημοσ.

ποιο αντιβιωτικο εχεις στον υπολογιστη;

κανε ενα πληρες scan(η εναλλακτικα κατεβασε πχ το nod32 σε δοκιμαστικο)μηπως και ο ιος βρισκεται στη ραμ(εχω πολλα χρονια να ακουσω τετοιο περιστατικο) η αν εχεις καποιο εξωτερικο δισκο κλπ

Δημοσ.

Svhost.. Τεσπα αν έχεις malware κατά πάσα πιθανότητα εκεί οφείλεται το πρόβλημα. Και αν δεν καθαρίζονται με κανένα πρόγραμμα μόνο φορματ ειναι η λύση σου.

Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι μεχρι προσφατα χρησιμοποιουσα το microsoft security essentials....βεβαια ενταξει δεν το θεωρουσα και το πιο αξιοπιστο αλλα αφου ειναι ''free'' ειχα αυτο στο pc...τωρα οσο αναφορα το trojan δεν ηξερα οτι ειναι ιος μεχρι σημερα και αφου παρατηρω οτι δεν φευγει λογικα θα οδηγηθω σε αυτο που λεει ο walkersw....αλλα ας δοκιμασω και το esset μηπως λυσει το προβλημα

Δημοσ.

ναι και στο safe mode δεν εκανε τπτ....εμφανιζεται παλι....αφου εγκατεστησα το superspy και αφου εκανα τα σκαναρισματα και το reboot μου το εμφανισε κατευθειαν οτι εχει το trojan ο υπολογιστης παλι

Δημοσ.

ενταξει τελικα μετα απο πολλα σκαναρισματα καταφερε και σβηστηκαν ολα του trojan....αυτη ηταν η αιτια του 100% activity της gpu...μαλιστα το τελευταιο υπηρξε στο φακελο του origin και μου φαινεται περιεργο....τεσπα ευχαριστω πολυ παιδια να'στε καλα,γλιτωσα και το format και νιωθω και το pc πια πιο ''υγιης''.....καλες γιορτες να εχετε :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...