Προς το περιεχόμενο

tp-link td-W8960n vs netgear dgn1000 n150

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά!

Το router-άκι που είχα (netfaster 2 iad της HOL) μας άφησε χρόνους και λόγω του ότι η αντικατάσταση λόγω των ημερών θα αργήσει λίγο, λέω να βρώ ένα router όσο πιο καλό και αξιόπιστο γίνεται μέχρι 40 ευρώ το πολύ. Να τονίσω ότι στο σπίτι έχω ένα μικρό δίκτυο με 2 pc, 1 κονσόλα και κάμποσα κινητά, αλλά μέχρι τώρα το netfaster με έβγαζε ασπροπρόσωπο. Η χρήση είναι η προβλεπόμενη (online gaming, surfing κ.λπ.)

Με μια γρήγορη ματιά, εντόπισα τα εξής 2 (του θέματος):

TP-LINK TD-W8960N

για πληροφορίες πατήστε http://www.e-shop.gr/product?id=PER.612412&sid=1

και

NETGEAR DGN1000 N150

για πληροφορίες πατήστε http://www.e-shop.gr/product?id=PER.613299

ήθελα να ρωτήσω γνώμες για τα συγκεκριμένα ή αν υπάρχουν εναλλακτικές μέχρι τα 40 ευρώ που θέλω να δώσω.

Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

α, δεν εχει κανεις να σου δανεισει ενα να μην πληρωνεις για καινουριο?β.ποσες μερες σου ειπε η Hol?

επισης αν ειναι να παρεις κατι εγω θα προτεινα το netgear αν και γενικα θα ηταν καλυτερο και το Netgear dgn2200.Υπαρχει και το vigor 2700vg που κανει 25 ευρω και απλα θελει αλλαγη το firmware.υπαρχουν οδηγιες και εδω στο site.ειναι ωραιο και πολυ καλη μαρκα.απλα δεν εχει 802.11n το οποιο μπορει να μην το θες.στο www.ebw.gr υπαρχει απλα δεν ξερω ποσο γρηγορα θα στο φερουν λογω γιορτων.αλλα και το tp link ειναι πολυ καλο και γενικοτερα εχουν πολυ καλες τιμες.ειναι και N300.

Δημοσ.

α, δεν εχει κανεις να σου δανεισει ενα να μην πληρωνεις για καινουριο?β.ποσες μερες σου ειπε η Hol?

επισης αν ειναι να παρεις κατι εγω θα προτεινα το netgear αν και γενικα θα ηταν καλυτερο και το Netgear dgn2200.Υπαρχει και το vigor 2700vg που κανει 25 ευρω και απλα θελει αλλαγη το firmware.υπαρχουν οδηγιες και εδω στο site.ειναι ωραιο και πολυ καλη μαρκα.απλα δεν εχει 802.11n το οποιο μπορει να μην το θες.στο www.ebw.gr υπαρχει απλα δεν ξερω ποσο γρηγορα θα στο φερουν λογω γιορτων.αλλα και το tp link ειναι πολυ καλο και γενικοτερα εχουν πολυ καλες τιμες.ειναι και N300.

καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση, τώρα στα υπόλοιπα:

α) δυστυχώς όχι

β) η HOL μου είπε μάλλον προς τα μέσα της επόμενης (δηλαδή του χρόνου, :-D )

γ) άρα αν κατάλαβα καλά μου λες ότι και τα 2 είναι αξιοπρεπρέστατα, με το netgear να είναι η πρότασή σου παρότι το tp-link υποστηρίζει n300;;

Δημοσ.

καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση, τώρα στα υπόλοιπα:

α) δυστυχώς όχι

β) η HOL μου είπε μάλλον προς τα μέσα της επόμενης (δηλαδή του χρόνου, :-D )

γ) άρα αν κατάλαβα καλά μου λες ότι και τα 2 είναι αξιοπρεπρέστατα, με το netgear να είναι η πρότασή σου παρότι το tp-link υποστηρίζει n300;;

γ.το netgear το προτιμω σαν μαρκα το tp link σαν χαρακτηριστικα.η αλλη λυση θα ηταν το Netgear dgn2200 αλλα παει πιο ακριβα.

μετα οπως ειπα πανε και τα draytek αλλα εκει μιλαμε για μονιμη αντικατασταση του εξοπλισμου της Hol

Δημοσ.

γ.το netgear το προτιμω σαν μαρκα το tp link σαν χαρακτηριστικα.η αλλη λυση θα ηταν το Netgear dgn2200 αλλα παει πιο ακριβα.

έγινε! ευχαριστώ για τις απαντήσεις :-D

καλή πρωτοχρονιά (και μιας και κρατάς τις επάλξεις μόνος/μόνη σου, καλό κουράγιο)

Δημοσ.

έγινε! ευχαριστώ για τις απαντήσεις

καλή πρωτοχρονιά (και μιας και κρατάς τις επάλξεις μόνος/μόνη σου, καλό κουράγιο)

οτι παρεις πες μας εντυπωσεις εκτος αν στο τελος περιμενεις την Hol.το παλιο ρουτερ δεν το πετας το δινεις πισω.

Δημοσ.

οτι παρεις πες μας εντυπωσεις εκτος αν στο τελος περιμενεις την Hol.το παλιο ρουτερ δεν το πετας το δινεις πισω.

τελικώς βρέθηκε από γνωστό φίλου usb modem και μοιράζω έτσι το δίκτυο στο σπίτι. Οπότε, θα περιμένω της μαμάς..  αν είναι μάπα (δεν είναι το netfaster iad 2, αυτό λέει το δίνουν σε voip πελάτες) θα ακολουθήσουν εντυπώσεις για το tp link.

Δημοσ.

τελικώς βρέθηκε από γνωστό φίλου usb modem και μοιράζω έτσι το δίκτυο στο σπίτι. Οπότε, θα περιμένω της μαμάς..  αν είναι μάπα (δεν είναι το netfaster iad 2, αυτό λέει το δίνουν σε voip πελάτες) θα ακολουθήσουν εντυπώσεις για το tp link.

usb modem.υπαρχουν ακομα???:P

ε ναι δες τι θα σου δωσουν και αμα δεν σου κανει αγοραζεις κατι αλλο μετα.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...