Razor_7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Στην Αττική στο μετρό -επί της Λιοσίων- μοιράζουν Vodafone και wind με το πακέτο της προσφοράς. Μοιράζανε και στο μετρό Αμπελοκήπων και λέγανε "μην παίρνετε από τους κόκκινους, ελάτε από εδώ, καρτούλες f2g"
xrhstos90 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Εδώ στην επαρχία δυστηχώς δεν υπάρχει τρόπος να βρούμε με κάποιο τρόπο φαντάζομαι σωστά ?
panbil Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 πειραια θα με ενδιεφερε και εμενα θα βγω σε λιγη ωρα αν δω κατι θα ενημερωσω
apostolispk Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Και η vodafone εχει την ιδια προσφορα; 1
alexiko Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 μακαρι βλέπω να τσιμπαμε νουμερακια απο παντου...
othon.gr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Σήμερα, Αριστοτέλους και Carrefour Μακεδονία δεν έπαιζε τίποτα, έφαγα τον κόσμο και δεν βρήκα τίποτα. Για καλή μου τύχη όμως, πέτυχα 2 κοπέλες τυχαία σε μια λαϊκή, όπου και πήρα νουμεράκι. Όσοι απογοητευτήκατε, κακώς το πράξατε κι αυτό γιατί έχω προνοήσει για όλους όσους ενδιαφέρονται για την προσφορά. Να πάρω 2 ανάσες γιατί μόλις γύρισα σπίτι και θα σας δώσω όλες τις λεπτομέρειες.
xrhstos90 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Σήμερα, Αριστοτέλους και Carrefour Μακεδονία δεν έπαιζε τίποτα, έφαγα τον κόσμο και δεν βρήκα τίποτα. Για καλή μου τύχη όμως, πέτυχα 2 κοπέλες τυχαία σε μια λαϊκή, όπου και πήρα νουμεράκι. Όσοι απογοητευτήκατε, κακώς το πράξατε κι αυτό γιατί έχω προνοήσει για όλους όσους ενδιαφέρονται για την προσφορά. Να πάρω 2 ανάσες γιατί μόλις γύρισα σπίτι και θα σας δώσω όλες τις λεπτομέρειες. Αναμένουμε. Fingers crossed
kormos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Τελικά ισχύει κάτι τέτοιο ή όχι; Μπορεί κάποιος απ όσους έχουν γράψει στο εν λόγω θέμα ότι είναι εφικτό αυτό να το επιβεβαιώσει;
Wspr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Ανεβαινω κ γω αυριο αθηνα να ψαξω! Sent from my iPhone using Insomnia
kob6931 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Σήμερα, Αριστοτέλους και Carrefour Μακεδονία δεν έπαιζε τίποτα, έφαγα τον κόσμο και δεν βρήκα τίποτα. Για καλή μου τύχη όμως, πέτυχα 2 κοπέλες τυχαία σε μια λαϊκή, όπου και πήρα νουμεράκι. Όσοι απογοητευτήκατε, κακώς το πράξατε κι αυτό γιατί έχω προνοήσει για όλους όσους ενδιαφέρονται για την προσφορά. Να πάρω 2 ανάσες γιατί μόλις γύρισα σπίτι και θα σας δώσω όλες τις λεπτομέρειες. Περιμένουμε τα καλά σου νέα... Δεν πιστεύω να σε πήρε ο ύπνος ;;;
talos_2002 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Αν δει κανείς τα κορίτσια, ας τα ρωτήσει πού και πότε μπορούμε να τα βρούμε.
othon.gr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Καθένας, μπορεί να προμηθευτεί ΕΝΑΝ και μόνο αριθμό ανά ταυτότητα, δεν ισχύει δηλαδή αυτό της φοιτητικής προσφοράς που ορίζει 2. Όποιος είναι από Θεσσαλονίκη, μπορώ να τον φέρω σε επαφή με τα κορίτσια που μοιράζουν τα νούμερα της προσφοράς, τα οποία σημειώστε πως θα συνεχίζουν να μοιράζονται και με τη νέα χρονιά (για μικρό όμως διάστημα). Για να αποκτήσει κάποιος αριθμό, χρειάζεται ΜΟΝΟ η αστυνομική του ταυτότητα και 6 ευρώ, τα οποία μπαίνουν στο λογαριασμό του γύρω στις 9 το βράδυ, την ημέρα της ενεργοποίησης. Προσπαθώ να βρω λύση για το πώς θα εξυπηρετηθούν μέλη που βρίσκονται εκτός Θεσσαλονίκης, οπότε λίγο υπομονή γι' αυτό. Η προσφορά (θεωρητικά) ισχύει για πάντα, κρατώντας μια πισινή για το πόσο καιρό θα βγάζει φοιτητικό πακέτο η ίδια η Wind. Το καλό της υπόθεσης είναι πως εμείς (κουλό αλλά συμβαίνει) θα γλιτώνουμε την ανανέωση του πάσο στα καταστήματά της. Αν μου διαφεύγει κάτι άλλο, ρωτήστε με. 3
talos_2002 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Όποιος είναι από Θεσσαλονίκη, μπορώ να τον φέρω σε επαφή με τα κορίτσια που μοιράζουν τα νούμερα της προσφοράς Θέλω. Βάλε με στην λίστα σου/τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις